ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کارگردان سینما: بودجه فیلم را به بانک می‌سپردیم سودش تضمین‌شده‌تر بود
اخبار سینما و تلویزیون

کارگردان سینما: بودجه فیلم را به بانک می‌سپردیم سودش تضمین‌شده‌تر بود

کارگردان فیلم تازه اکران شده «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» این ادعا را دارد

مجتبی محمودی
نوشته شده توسط مجتبی محمودی تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۶:۴۰

بهمن گودرزی کارگردان فیلم در حال اکران «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» در صحبت‌های تازه خود ادعا کرد اگر بودجه فیلم را به بانک می‌سپردند، سود تضمین‌شده‌تری داشت.

فیلم ماجراجویی در جزیره جیمز باند، یکی از آثار کمدی در حال اکران در سینماهای ایران است که بازیگرانی چون «محسن کیایی»، «سام درخشانی»،‌ «بهراد خرازی» و «مهیار حسن» در آن حضور دارند. این اثر توسط «بهمن گودرزی» کارگردانی شده است که پیش از این فیلم‌های «هاوایی» و «ثبت با سند برابر است»‌ را ساخته بود. حال این کارگردان در گفتگو با خبرگزاری ایلنا از چالش‌های ساخت این فیلم و همچنین هم‌زمانی اکران آن با ناآرامی‌های اخیر کشور سخن گفت.

به نقل از ایلنا، گودرزی درباره ساخت این فیلم در یک کشور خارجی گفت:

زمانی که «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» را می‌ساختیم قیمت دلار روزانه افزایش پیدا می‌کرد، زمان شروع ساخت این فیلم قیمت دلار زیر صدهزار تومان بود و بر اساس برآوردهایمان فیلم را با هزینه‌ای در حدود ۷ یا ۸ میلیارد تومان می‌ساختیم اما زمانیکه «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» به مراحل پایانی کار رسیده بود دلار ۱۳۰هزار تومان بود و هزینه ساخت از آنچه که برآورد کرده بودیم بیشتر شد و چاره‌ای نبود و کار را به سرانجام رساندیم اما با وضعیت اقتصادی فعلی بعید می‌دانم دیگر هیچ گروهی امکان فیلمسازی در خارج از ایران داشته باشد یا حداقل انجام این کار با سختی و ریسک بسیار بالایی برای تولیدکنندگان همراه خواهد بود.

گودرزی در ادامه گفت: با توجه به اینکه اکران «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» با ناآرامی‌های اخیر همراه شد در همکاری با وزارت ارشاد و شورای صنفی نمایش بنا بر این شد که روزهای ناآرامی را به عنوان روزهای اکران این آثار در نظر نگیرند.

گودرزی در انتهای صحبت‌هایش از شرایط نابسامان اقتصادی در سینمای ایران هم گفت و عنوان کرد اگر قادر به پیش‌بینی این شرایط بودند، به هیچ وجه فیلم را در چنین شرایطی اکران نمی‌کردند:

اگر شرایط موجود برای ما قابل پیش‌بینی بود به هیچ‌وجه فیلم را اکران نمی‌کردیم. «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» با بودجه شخصی و به شکلی کاملاً خصوصی ساخته شده است. این پول را اگر به بانک می‌سپردیم سودش تضمین‌شده‌تر بود، وقتی وضعیت سرمایه‌گذاری در فرهنگ و هنر اینچنین است باید مسئولان مربوطه و کسانیکه دغدغه فرهنگی دارند برای بهبودی وضعیت کاری کنند. ما برای اکران این فیلم مبلغ زیادی هزینه تبلیغات کردیم ولی با اتفاقاتی که رخ داد هیچ بازدهی نداشتیم. تصمیمی که وزارت ارشاد و شورای صنفی نمایش برای اکران این فیلم گرفته کمک‌کننده است اما کافی نیست، چند روز دیگر جشنواره فجر برگزار می‌شود و بعد وارد اکران ماه رمضان و نوروز می‌شویم و لازم است که نه تنها به فیلم ما که به همه فیلم‌هایی که در این زمان اکران شدند کمک بیشتری شود تا فیلم‌های ساخته شده، به خصوص آثاری که مستقل ساخته شده‌اند در خطر از دست رفتن سرمایه قرار نگیرند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی

مطالب مرتبط از نگاه دیجیاتو
۸ بهمن ۱۴۰۴
۸ بهمن ۱۴۰۴
۸ بهمن ۱۴۰۴
۸ بهمن ۱۴۰۴