ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Mark Ruffalo از موضع James Cameron علیه همکاری نتفلیکس و وارنر انتقاد کرد
فیلم و سریال

مارک رافالو از موضع جیمز کامرون علیه همکاری نتفلیکس و وارنر انتقاد کرد

همچنین حمایت او از پارامونت را زیر سؤال برد

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۰

مارک رافالو، بازیگر چهار بار نامزد اسکار، به تازگی واکنش خود را نسبت به نامه جیمز کامرون درباره اعتراض به خرید شرکت Warner Bros. Discovery توسط نتفلیکس اعلام کرد. جیمز کامرون در این نامه که به سناتور مایک لی ارسال شده، نگرانی‌های خود را در مورد آینده اکران فیلم‌ها در سینماها در صورت خرید Warner Bros. توسط نتفلیکس بیان کرد و به‌جای آن از خرید این شرکت توسط Paramount حمایت کرد.

مارک رافالو در شبکه اجتماعی Threads نوشت:

سوال بعدی که باید از آقای کامرون پرسیده شود این است که آیا او با انحصارگری ناشی از خرید پارامونت هم مخالف است یا فقط با انحصار نتفلیکس؟ فکر می‌کنم پاسخ این سوال برای جامعه سینما بسیار مهم و باید فوری پرسیده شود. آیا مایک لی با خرید پارامونت هم مخالف است؟ آیا او همان‌قدر که برای فروش به نتفلیکس نگران است، درباره پارامونت هم نگرانی دارد؟

جیمز کامرون در نامه خود که تاریخ ۱۰ فوریه ۲۰۲۵ (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) را دارد اما از پنج‌شنبه خبرساز شد، اعلام کرده بود مدل تجاری نتفلیکس با تولید و اکران سینمایی فیلم‌ها که هزاران نفر را در آمریکا مشغول به کار کرده، مغایر است. به گفته او، این موضوع با مدل تجاری بخش فیلم سازی Warner Bros. هم تفاوت اساسی دارد.

از سوی دیگر، تد سارانوس، مدیرعامل نتفلیکس، پاسخ سریعی به اظهارات کامرون داد و ابراز تعجب و ناراحتی خود از پیوستن جیمز به کمپین اطلاعات نادرست پارامونت درباره این معامله را ابراز کرد. وی همچنین شایعه برنامه نتفلیکس برای اکران ۱۷ روزه فیلم‌ها در سینما را رد کرد و توضیح داد که عناوین این شرکت معمولاً ۴۵ روز روی پرده می‌مانند و این شرط برای توافق خرید هم الزامی است.

در ادامه، تد سارانوس در نامه‌ای جداگانه به سناتور مایک لی، جیمز کامرون را متهم کرد که جایگاه و تعهد نتفلیکس نسبت به اکران سینمایی آثار Warner Bros. را به‌صورت نادرست بازتاب داده است. این اختلاف نظرها، بار دیگر توجه اهالی سینما را به تاثیر خریدهای بزرگ و انحصارگرایی در صنعت فیلم‌سازی جلب کرده است.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی