ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

بازی Fable باز هم تاخیر خورد

فوریه ۲۰۲۷ منتظر ریبوت فیبل باشید

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۵ | ۲۱:۳۰

مایکروسافت رسما عرضه بازی Fable را به سال ۲۰۲۷ موکول کرده و حالا به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین بازی‌های ایکس باکس زمان بیشتری برای توسعه دریافت خواهد کرد.

بازی که پیش‌تر برای پاییز ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده بود، حالا قرار است در فوریه ۲۰۲۷ منتشر شود.

گزارش‌ها می‌گویند یکی از دلایل اصلی این تأخیر، جلوگیری از هم‌زمانی با عرضه Grand Theft Auto VI و چند بازی بزرگ دیگر در پاییز ۲۰۲۶ بوده است. مایکروسافت ظاهرا می‌خواهد Fable «فرصت درخشش مخصوص به خودش» را داشته باشد.

با وجود تاخیر، ایکس باکس تاکید کرده روند توسعه بازی خوب پیش می‌رود و Playground Games همچنان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های نسل جدید مایکروسافت را در اختیار دارد. همچنین گفته شده نمایش بزرگی از بازی در جریان XBOX Games Showcase 2026 پخش خواهد شد.

نسخه جدید Fable یک ریبوت کامل برای مجموعه محسوب می‌شود و توسط Playground Games، سازنده سری Forza Horizon، توسعه پیدا می‌کند. بازی قرار است برای کنسول ایکس باکس سریز اکس و اس، پلی‌استیشن ۵ و پی‌سی عرضه شود.

این اولین بار در تاریخ مجموعه Fable خواهد بود که یک نسخه اصلی به‌صورت هم‌زمان روی کنسول پلی‌استیشن نیز منتشر می‌شود.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی