ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بازی Clutch از سازندگان سابق مجموعه Forza Horizon
اخبار بازی

از بازی جدید سازندگان سابق مجموعه Forza Horizon رسما رونمایی شد

بازی CLUTCH از استودیوی Maverick Games نمایش مفصلی در سامر گیم فست خواهد داشت

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۳۰

استودیوی Maverick Games، که توسط تعدادی از سازندگان سابق مجموعه Forza Horizon تأسیس شده، سرانجام از نخستین بازی خود با نام CLUTCH رونمایی کرد. این معرفی پس از چند هفته انتشار تیزرها و یک شمارش معکوس زنده انجام شد.

طبق اطلاعات منتشرشده، CLUTCH یک بازی رِیسینگ جهان‌باز و داستان‌محور است که روی عشق به رانندگی و شخصی‌سازی خودروها تمرکز دارد. سازندگان تأکید کرده‌اند که این پروژه صرفاً یک رقیب مستقیم برای Forza Horizon نیست و می‌خواهد با ترکیب روایت داستانی و رانندگی آزاد، هویت متفاوتی برای خود ایجاد کند.

یکی از ویژگی‌های برجسته بازی، سیستم شخصی‌سازی گسترده آن است. بازیکنان نه‌تنها می‌توانند ظاهر خارجی خودروها را تغییر دهند، بلکه قادر خواهند بود فضای داخلی خودرو را نیز با جزئیات مختلف شخصی‌سازی کنند و به آن حس یک وسیله نقلیه واقعی و شخصی بدهند.

استودیوی Maverick Games بیش از سه سال روی CLUTCH کار کرده است. این شرکت توسط Mike Brown، کارگردان خلاق سابق Forza Horizon 5، تأسیس شده و بسیاری از اعضای ارشد آن سابقه کار روی مجموعه Forza Horizon را دارند.

همچنین تأیید شده که نمایش کامل و بدون وقفه بازی در جریان Summer Game Fest 2026 منتشر خواهد شد. تریلر رونمایی اولیه بیشتر روی معرفی فضای کلی پروژه تمرکز داشت و سازندگان وعده داده‌اند که اطلاعات بیشتری از گیم‌پلی، جهان بازی و ویژگی‌های آن به‌زودی ارائه شود.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی