ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

تاد هاوارد: می‌دانیم که باید The Elder Scrolls 6 را درست بسازیم

تاد هاوارد از نحوه معرفی بازی در سال ۲۰۱۸ پشیمان است

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۲

بازی The Elder Scrolls 6 یکی از موردانتظارترین عناوین آینده به شمار می‌رود و اکنون تاد هاوارد، کارگردان بازی، گفته است که استودیو سازنده باید مطمئن شود که این پروژه به بهترین شکل ممکن به سرانجام می‌رسد.

هاوارد در گفت‌وگو با Entertainment Weekly تایید کرد که در حال حاضر بخش عمده توسعه‌دهندگان Bethesda Game Studios روی The Elder Scrolls 6 مشغول به کار هستند.

او گفت:

می‌دانیم که باید این بازی را درست بسازیم و مدت زمان زیادی هم گذشته است.

الدر اسکرولز ۶ در شوکیس ایکس باکس ۲۰۲۶ که ماه گذشته برگزار شد نیز حضور نداشت. مت بوتی، مدیر ارشد محتوای Xbox، دلیل این موضوع را انتظار مایکروسافت برای «زمان مناسب» جهت نمایش دوباره بازی عنوان کرد.

او گفت:

وقتی تصمیم می‌گیرید چیزی را نمایش دهید، می‌خواهید بهترین چیزی باشد که در اختیار دارید. همچنین وقتی بازی را نشان می‌دهید، در واقع این وعده را هم به مخاطبان می‌دهید که: «این بازی به‌زودی عرضه می‌شود.»

هاوارد همچنین گفت که بارها از خود پرسیده آیا معرفی زودهنگام The Elder Scrolls 6 تصمیم درستی بوده یا نه.

او اظهار داشت:

خیلی به این موضوع فکر کرده‌ام. نمی‌دانم. احتمالا اگر قرار بود دوباره این کار را انجام دهم، بازی را به شکلی غیررسمی‌تر معرفی می‌کردم.

او در ادامه افزود که معرفی الدر اسکرولز ۶ به شکلی که بتسدا انجام داد، «روش مورد علاقه او نبود»، اما در نهایت این اتفاق رخ داد.

هاوارد در پایان با لحنی طنزآمیز گفت:

فقط وانمود کنید که ما هرگز این بازی را معرفی نکرده‌ایم. اصلا وجود ندارد. هیچ‌کس حتی یک کلمه هم درباره آن نشنیده است.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی