ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

مایکروسافت به‌دنبال جایگزینی کارکنان تعدیل شده ایکس باکس با نیروی کار خارجی نیست

«اطلاعات غلط زیادی پخش شده است»

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۲

فرانک شاو، مدیر ارشد ارتباطات مایکروسافت، در واکنش به گزارش‌ها و شایعات اخیر درباره تعدیل گسترده نیروهای ایکس باکس تاکید کرد که این تصمیم‌ها با هدف جایگزینی کارکنان اخراج‌شده با نیروی کار خارجی اتخاذ نشده‌اند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که در شبکه‌های اجتماعی ادعاهایی منتشر شد مبنی بر اینکه مایکروسافت هم‌زمان با اخراج کارکنان Xbox، قصد دارد موقعیت‌های شغلی آن‌ها را با نیروهای خارجی، از جمله دارندگان ویزای کاری، جایگزین کند. این ادعاها به‌ویژه پس از انتشار اطلاعاتی درباره درخواست‌های ویزای کاری مایکروسافت، توجه زیادی را جلب کرده بود.

شاو در واکنش به این شایعات گفت:

این اطلاعات نادرست هستند. تغییرات اخیر در نیروی کار برای بازسازی کسب‌وکار ایکس باکس انجام شده‌اند، زیرا این کسب‌وکار در وضعیت سالمی قرار ندارد. این تعدیل نیروها برای جایگزینی کارکنان با نیروهای کار خارجی انجام نشده‌اند.

او همچنین با اشاره به پیام پیشین آشا شارما، مدیرعامل ایکس باکس، تاکید کرد که هدف از این بازسازی، ایجاد ساختاری پایدارتر برای آینده این بخش است و تصمیم‌های اخیر ارتباطی با جایگزینی کارکنان آمریکایی با نیروهای خارجی ندارد.

مایکروسافت طی روزهای گذشته یکی از بزرگ‌ترین بازسازی‌های تاریخ ایکس باکس را آغاز کرد که شامل حذف حدود ۳۲۰۰ موقعیت شغلی در طول سال مالی جاری است. از این تعداد، حدود ۱۶۰۰ نفر بلافاصله تعدیل شده‌اند و چهار استودیو نیز از ساختار Xbox خارج خواهند شد. این شرکت اعلام کرده است که هدف از این تغییرات، تمرکز دوباره بر کسب‌وکار اصلی ایکس باکس و بهبود وضعیت مالی این بخش است.

اظهارات شاو در پاسخ مستقیم به موجی از انتقادها و گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی مطرح شده است؛ گمانه‌زنی‌هایی که مدعی بودند تعدیل نیروهای اخیر با برنامه‌های استخدامی مایکروسافت در خارج از ایالات متحده ارتباط دارد. با این حال، مایکروسافت این ادعاها را رد کرده و تأکید کرده است که علت اصلی این تصمیم‌ها، بازسازی ساختار Xbox و رسیدگی به مشکلات اقتصادی این کسب‌وکار بوده است.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی