ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

گروه The Hand چه کسانی هستند و چرا در Spider Man Brand New Day حضور دارند؟

نینجاهای سرخ پوش دنیای مارول

ایمان اکرمی
نوشته شده توسط ایمان اکرمی تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۰

قبل از اکران جهانی فیلم Spider-Man Brand New Day، چند تریلر از این فیلم منتشر شد و در هر کدام ما شاهد خطرات مختلفی برای پیتر پارکر بودیم. از عقرب و بدخلقی فرانک کسل گرفته تا تفاوت‌های عجیب و مبهمی که به نظر می‌رسد در بدن پیتر رخ داده، همه چیز برای قهرمان ما سخت‌تر از همیشه شده است. اما در بین همه این‌ها، یک چیز بیشتر از همه تهدیدهای اسپایدرمن به چشم می‌آید، یک ارتش واحد و هماهنگ؛ نینجاهای سرخ‌پوشی که شمشیرهایشان را مثل موج به سمت اسپایدرمن می‌کشند و فضای فیلم جدید اسپایدرمن را به میدان یک نبرد صد نفره تبدیل می‌کنند.

Spider-Man Brand New Day از همان قاب‌های اول نشان می‌دهد که با دشمنانی طرفیم که در سکوت می‌آیند و با بی‌رحمی می‌جنگند. در یک تصویر بحث‌برانگیز، پیتر بی‌نقاب در دل زندان، یکی از شمشیرها را مهار می‌کند. در پایان تریلر هم همان تصویر آشنا و هیجان‌آور؛ اسپایدرمن به پایین می‌پرد و موجی از نینجاها از زمین بلند می‌شوند. همه این‌ها برای طرفداران مارول یک پیام کلی دارد؛ این بار سر و کله The Hand پیدا شده است. گروهی که سال‌ها در گوشه و کنار داستان‌های مارول خاری در پای قهرمانان بوده‌اند.

بخوانید: ۶ کاور از کمیک‌های مرد عنکبوتی که در Spider-Man: Brand New Day بازآفرینی شدند

پس پرسش اصلی روشن است. این نینجاهای سرخ‌پوش دقیقا چه کسانی هستند و در فیلم جدید اسپایدرمن چرا این‌قدر پررنگ ظاهر می‌شوند. در ادامه این مقاله به معرفی گروه The Hand می‌پردازیم؛ نینجاهای مرموزی که در فیلم Spiderman Brand New Day حضور دارند؛ همراه ویجیاتو باشید.

گروه The Hand  در spiderman brand new day، چه کسانی هستند؟

برای طرفداران قدیمی کمیک‌ها، نام The Hand بیگانه نیست. این گروه نخستین بار در سال 1981 و در شماره 174 کمیک دردویل معرفی شد؛ همان دوره‌ای که فرانک میلر سطح و لحن داستان‌های مت مورداک را تغییر داد و در کنار الکترا و استاد نابینایش، استیک، نینجاها را به بافت اصلی دنیای خیابانی نیویورک آورد. از آن زمان به بعد، The Hand در روایت‌های مارول به عنوان یک گروه بسیار کهنه‌کار و رازآلود شناخته شد؛ سازمانی که تنها به جنایت‌های پنهانکاری و ترور بسنده نمی‌کند و سر از آیین‌های مخوفی درآورده که با آن‌ها می‌توانند مردگان خود را برای خدمت دوباره زنده کنند.

همین ترکیب خطرناک از ترور و جادو، The Hand را به تهدیدی متفاوت برای قهرمانان زمینی مارول تبدیل کرده است. آن‌ها بیشتر مقابل دردویل و سایر قهرمانان خیابانی نیویورک صف می‌کشند و البته گاهی سر راه ولورین، سایلاک و چهره‌های نزدیک به فضای نینجایی ایکس‌من قرار می‌گیرند. دهه هشتاد موج شیفتگی به نینجاها را در فرهنگ پاپ بالا برد و هم فرانک میلر و هم کریس کلرمانت علاقه جدی به فرهنگ ژاپن داشتند؛ نتیجه‌اش هم این شد که در مینی‌سری نخست ولورین در 1982، پای لوگان به ژاپن باز شد و با The Hand درگیر شد.

حالا که در تریلر‌های Spider-Man Brand New Day نینجاهای سرخ‌پوش را با این شدت می‌بینیم، تردیدی نمی‌ماند که فیلم جدید اسپایدرمن می‌خواهد از میراث ترسناک و انضباط آهنین The Hand بهره بگیرد. تصاویر تریلر نشان می‌دهد پیتر باید با موجی از مهاجمان هماهنگ دست‌وپنجه نرم کند؛ نبردهایی از جنس یک نفر مقابل یک ارتش، که تا امروز کمتر در جهان سینمایی مارول از اسپایدرمن دیده‌ایم. برای همین، حضور The Hand می‌تواند یکی از محورهای کلیدی Spider-Man Brand New Day باشد.

The hand به دنیای سینمایی مارول باز می‌گردند

اگر سریال‌های مارول نتفلیکس را دنبال کرده باشید، The Hand را قبلا دیده‌اید. این گروه در فصل اول دردویل به عنوان یکی از بازیگران اصلی امپراتوری‌های مواد و زاغه‌های نیویورک مطرح شد و با ویلسون فیسک، همان کینگ‌پین، متحد شدند. همان‌جا بود که با مادام گائو و نوبو یوشیوکا آشنا شدیم؛ دو نامی که تا مدت‌ها برای مت مورداک دردسر درست کردند و مسیر سریال را به سمت یک تهدید دائمی بردند.

بخوانید: چرا بازی Spider Man 3 بسیار بیشتر از آنچه دیدیم ارزش داشت؟

در پایان فصل اول، مت، نوبو را به آتش می‌کشد، اما The Hand او را در فصل دوم برمی‌گردانند؛ بازگشتی که هم‌زمان با سر و کله زدن دوباره الکترا است. از آن‌جا به بعد، The Hand به یک حضور سمج در فصل دوم تبدیل می‌شود؛ جایی که دردویل و پانیشر ناچارند کنار هم قرار بگیرند تا جلوی پیشروی نینجاها را بگیرند و در نهایت، الکترا می‌میرد. این مسیر در ادامه به آن‌جا رسید که The Hand در Iron Fist و The Defenders عملا نقش آنتاگونیست اصلی را بازی کردند؛ مسیری پررنگ که بعد از پایان آن دوره، تا همین اواخر دیگر خبری از آن‌ها نبود.

و حالا فیلم Spider-Man Brand New Day صحنه را دوباره برای برگشت The Hand آماده کرده است. در تریلر فیلم جدید اسپایدرمن دو نقطه عطف دیده می‌شود؛ جایی که پیتر بی‌نقاب در زندان شمشیر یکی از آن‌ها را می‌گیرد و در پایان، همان پرش معروف او به دل جمعیتی از نینجاها که دستمایه پوسترهای تبلیغاتی این فیلم شده است.

آیا The Hand، ویلن اصلی فیلم جدید اسپایدرمن است؟

سوال اصلی همین‌جاست؛ آیا The Hand در Spider-Man Brand New Day نقش ضدقهرمان اصلی را بازی می‌کنند یا باید منتظر آزار و اذیت همیشگی‌شان در حاشیه چند خط داستانی باشیم. در تریلر، پیتر از هر طرف گرفتار است؛ از ویلین مشهور یعنی عقرب تا رفتار تهاجمی فرانک کسل، از فراموشی دوستانش تا یک بیماری مرموز و عنکبوتی که تکلیفش روشن نیست. با این اوصاف، مسئله این است که نینجاهای سرخ‌پوش فقط یکی از دغدغه‌های او هستند یا همان خطری‌اند که در نهایت سکانس‌های بزرگ فیلم جدید اسپایدرمن را به دست می‌گیرند؟

فعلا پاسخ قطعی نداریم. این امکان مطرح است که The Hand پشت و روی همان دگرگونی‌های مبهم بدن پیتر باشد. احتمال هم می‌رود که در آنچه پانیشر انجام می‌دهد دست داشته باشند. روی کاغذ، Spider-Man Brand New Day ظرفیت آن را دارد که پیتر را میان چند خط توطئه جابه‌جا کند؛ همان کاری که او بارها انجام داده و از دلش نبردهایی به‌یادماندنی بیرون آمده است. با این حال، بعید نیست که The Hand بیشتر نقش تهدیدی سخت و مداوم را ایفا کند تا یک آنتاگونیست واحد و مرکزی.

تصاویر تریلر هم همین را می‌گویند؛ یک نبرد زندان با شمشیرهای برهنه و یک سقوط تماشایی به دل لشکری از نینجاها. این‌ها نماهایی است که حضور The Hand را تثبیت می‌کند، اما هنوز تعیین نمی‌کند که آیا ستون فقرات داستان Spider-Man Brand New Day بر آن‌ها استوار است یا نه. در یک جمع‌بندی محتاطانه، می‌شود گفت فیلم جدید اسپایدرمن با The Hand دست‌کم یک تهدید تمام‌عیار برای پیتر چیده است، هرچند اینکه این گروه ویلن اصلی باشد یا خار ماندگار مسیر، هنوز در هاله‌ای از ابهام باقی مانده است و باید منتظر کیفیت خوب فیلم ماند.

سخن پایانی

The Hand سال‌هاست که در جهان مارول برای قهرمانان دردسر می‌سازند؛ از صفحه‌های کمیک دردویل تا سریال‌های دوران نتفلیکس. حالا Spider-Man Brand New Day این گروه را با همان چهره آشنا و البته نقشی تازه به میدان برگردانده است.

در عین حال، Spider-Man Brand New Day فقط با The Hand تعریف نمی‌شود. پیتر پارکر زیر بار چند بحران هم‌زمان قرار گرفته است؛ از دشمنان قدیمی تا گره‌های مبهمی که هنوز روشن نشده‌اند. به همین خاطر، منطقی است اگر انتظار داشته باشیم فیلم مسیرش را میان چند خط داستانی جابه‌جا کند و The Hand نقش یک تهدید پررنگ اما نه لزوما محوری را به عهده بگیرد. اگر هم برعکس، نینجاهای سرخ تبدیل به آنتاگونیست اصلی شوند، آن هم با سابقه‌ای که دارند تعجبی ندارد. در هر صورت، حضور The Hand نقطه تمایز Spider-Man Brand New Day است؛ تمایزی که می‌تواند ضرب‌آهنگ اکشن را بالا ببرد و برای پیتر میدان‌داری متفاوتی بسازد.

ایمان اکرمی
ایمان اکرمی

عاشق روایت و روانشناسی و ترکیب این دوتام. به نظرم روایت بدون داشتن بار روانشناسی نمی‌تونه زیاد ماندگار باشه... برای همین مطالبی می‌نویسم که داخلشون روانشناسی رو در روایت و شخصیت‌ها نشون بده.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی