ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جاش برولین: Sicario 3 بالاخره ساخته می‌شود
فیلم و سریال

جاش برولین: Sicario 3 بالاخره ساخته می‌شود

بازیگر نقش مت گرِیور می‌گوید قسمت سوم در حال پیشرفت است و به‌زودی جزئیات جدیدی از آن اعلام خواهد شد

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۰

به نظر می‌رسد داستان مت گریور و مبارزه او با کارتل‌های مواد مخدر هنوز به پایان نرسیده است. جاش برولین، بازیگر نقش مت گریور در مجموعه Sicario، تأیید کرده که قسمت سوم این مجموعه همچنان در دست ساخت است.

برولین در گفت‌وگویی جدید اعلام کرده که Sicario 3 «در حال ساخته شدن است» و قرار است به‌زودی اطلاعات بیشتری درباره روند تولید و آینده این پروژه منتشر شود.

این اولین بار نیست که برولین درباره بازگشت مجموعه صحبت می‌کند. او اواخر سال گذشته نیز گفته بود که مرتباً می‌شنود فیلم «همین نزدیکی‌ها» قرار دارد و مراحل نگارش و بازنویسی فیلمنامه همچنان ادامه دارد.

ساخت قسمت سوم Sicario از سال ۲۰۱۸ در دست توسعه بوده؛ یعنی حتی پیش از اکران قسمت دوم با نام Sicario: Day of the Soldado، ایده ساخت فیلم بعدی مطرح شده بود. قسمت دوم با وجود غیبت امیلی بلانت و دنی ویلنوو، عملکرد تجاری قابل قبولی داشت و همین موضوع مسیر ساخت فیلم سوم را هموار کرد.

با این حال، هنوز مشخص نیست چه تغییراتی در تیم سازنده قسمت سوم رخ خواهد داد. دن ویلنوو، کارگردان فیلم اول، در قسمت دوم حضور نداشت و امیلی بلانت نیز در Day of the Soldado بازنگشت. از طرف دیگر، تیلور شریدان که فیلمنامه دو قسمت قبلی را نوشته بود، طی سال‌های اخیر به یکی از پرمشغله‌ترین نویسندگان و تهیه‌کنندگان هالیوود تبدیل شده است.

در حال حاضر جزئیات داستانی Sicario 3 مشخص نیست و تاریخ اکران یا زمان آغاز فیلمبرداری آن نیز اعلام نشده است. با این حال، صحبت‌های جدید جاش برولین نشان می‌دهد که پروژه هنوز زنده است و احتمالاً به‌زودی خبرهای بیشتری درباره آن منتشر خواهد شد.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی