ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

سونی و مایکروسافت: بازپرداخت تعرفه‌ها به گیمرها تعلق نمی‌گیرد

دو غول صنعت بازی می‌گویند الزامی برای بازگرداندن این مبالغ به مشتریان ندارند

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۰:۰۰

مایکروسافت و سونی اعلام کرده‌اند که الزامی برای انتقال مبالغ بازپرداخت‌شده از سوی دولت آمریکا بابت تعرفه‌ها به مصرف‌کنندگان ندارند. نینتندو نیز اوایل تابستان موضع مشابهی اتخاذ کرده بود.

در شرایطی که قیمت بازی‌ها و محصولات گیمینگ به بالاترین سطح خود در بیش از دو دهه اخیر رسیده، شرکت‌های مادر Xbox و PlayStation قصد ندارند از این بازپرداخت‌های تعرفه‌ای برای کاهش فشار مالی روی مصرف‌کنندگان استفاده کنند. وکلای این شرکت‌ها استدلال می‌کنند که آن‌ها وظیفه‌ای برای جبران هزینه مشتریانی ندارند که با اطلاع از قیمت اعلام‌شده، به‌صورت داوطلبانه محصولی را خریداری کرده‌اند.

آخرین تحولات این پرونده را استفن توتیلو از Game File منتشر کرده است. طبق گزارش او، وکلای سونی در یک پرونده قضایی از قاضی دادگاهی در کالیفرنیا خواسته‌اند یک شکایت گروهی احتمالی درباره بازپرداخت تعرفه‌ها را رد کند.

وکلای سونی در این پرونده نوشته‌اند:

«پرداخت قیمت منصفانه بازار برای کالاهای مصرفی که به‌صورت داوطلبانه خریداری شده‌اند، نمی‌تواند از نظر قانونی به‌عنوان یک خسارت قابل استناد تلقی شود.»وکلای مایکروسافت نیز اواخر ماه اوت موضع مشابهی را در درخواست خود برای رد یک شکایت گروهی احتمالی مطرح کردند.

آن‌ها در این رابطه نوشته‌اند:

«هیچ چیز ناعادلانه‌ای در این وجود ندارد که شاکی یک کنسول Xbox را با قیمت اعلام‌شده خریداری کرده و دقیقاً همان چیزی را دریافت کرده باشد که برای آن پول پرداخته است؛ صرف‌نظر از هر نظریه‌ای که او ماه‌ها بعد درباره ساختار هزینه‌های مایکروسافت مطرح کرده باشد.»

وکلای نینتندو نیز در ماه ژوئیه استدلال مشابهی مطرح کرده بودند:

«افرادی که محصولات نینتندو را خریداری کرده‌اند، دقیقاً همان چیزی را دریافت کرده‌اند که بر سر آن توافق کرده و هزینه‌اش را پرداخته بودند؛ یعنی یک کنسول، بازی و یا لوازم جانبی با قیمتی که هر دو طرف پذیرفته بودند.»

نینتندو در ماه مارس از دولت ایالات متحده به دلیل سیاست تعرفه‌ای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شکایت کرد.

تمام کنسول‌های اصلی بازی در پی ترکیبی از مشکلات مربوط به تعرفه‌ها و کمبود حافظه با افزایش قیمت مواجه شده‌اند. سونی نیز اخیراً با پرونده حقوقی دیگری روبه‌رو شده است؛ پرونده‌ای که این شرکت را متهم می‌کند با کنترل ناعادلانه فروشگاه دیجیتال PlayStation در تلاش برای ایجاد انحصار در بازار بازی‌های ویدیویی است.

احسان حسین خواه
احسان حسین خواه

صنعت بازی‌های ویدئویی همیشه برای من، یه دنیای کشف‌نشدنی بوده و هست. دنیایی که می‌شد انتظارات بالایی ازش داشت و توی اون، غیرممکن‌ها رو تجربه کرد. خوشبختانه من بقدری خوش شانس بودم که بخوام به عنوان یه نویسنده و ژورنالیست، عضو کوچیکی از دنیای بازی‌های ویدئویی باشم. راستی تا یادم نرفته، اینو هم بگم که رانندگی، فیلم‌ دیدن و گوش کردن به موسیقی‌ راک هم جزو سرگرمی‌های من هستن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی