ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

زک کرگر از قابلیت مدیریت منابع Resident Evil در اقتباس سینمایی خود استفاده می‌کند

تعداد گلوله‌های برایان را هم خواهید شمرد

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۴

زک کرگر، کارگردان فیلم جدید Resident Evil قصد دارد یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بازی‌های فرنچایز یعنی مدیریت منابع را به شکلی جدی وارد فیلم کند؛ تا جایی که تماشاگران دقیقا بدانند شخصیت اصلی چه تعداد گلوله در اختیار دارد و هر شلیک اشتباه برای او اهمیت داشته باشد.

کرگر در جریان یک جلسه پرسش‌ و پاسخ لایو در «ردیت» درباره نحوه استفاده از سیستم مدیریت منابع در فیلم گفت:

من عاشق بخش «اینونتوری» در بازی‌ها هستم و برایم خیلی مهم بود که این ویژگی را به فیلم بیاورم. شما می‌دانید چند گلوله در اسلحه او باقی مانده است و وقتی یک شلیک را از دست می‌دهد، خودتان نگران او خواهید شد.

در بازی‌های رزیدنت ایول رسم است تا بازیکنان همیشه باید حواسشان به مهمات، سلاح‌های در دسترس و زمان استفاده از هرکدام باشد. به‌نظر می‌رسد فیلم هم قصد دارد همین حس اضطراب را به مخاطب منتقل کند. کرگر هم‌چنین گفته است:

می‌خواهم تماشاگران به‌طور مداوم از وضعیت سلامتی برایان، شخصیت اصلی فیلم با نقش‌آفرینی آستین آبرامز، آگاه باشند و روند کاهش یا تغییر آن را دنبال کنند.

این موضوع چندان هم غافلگیرکننده نیست؛ چراکه کرگر خودش را یکی از طرفداران پروپاقرص «رزیدنت ایول» می‌داند و به‌خوبی با شرایط استرس‌زای بازی‌ها آشناست. تصور کنید در یکی از خیابان‌های تاریک راکون سیتی با گروهی از افراد آلوده مواجه شوید و تازه متوجه شوید تنها دو گلوله برایتان باقی مانده است.

فیلم قصد دارد تجربه‌ای مشابه را بر پرده سینما بازسازی کند؛ با این تفاوت که این بار تماشاگر از بیرون شاهد این شرایط خواهد بود. اقتباس جدید «رزیدنت ایول» قرار نیست اقتباس مستقیم از هیچ‌یک از بازی‌های این مجموعه باشد و از شخصیت‌هایی چون لیان اس. کندی هم خبری نخواهد بود. داستان فیلم درباره مردی به نام برایان است.

برایان شاغلی است که در «پیک دارویی» کار می‌کند و برای تحویل یک بسته به بیمارستان عمومی راکون سیتی می‌رود، اما در بحبوحه شیوع یک ویروس و آغاز آخرالزمان زامبی‌ها گرفتار ماجرا می‌شود همین‌طور وقایع فیلم هم‌زمان با اتفاقات Resident Evil 2 جریان دارد.

کرگر برای ساخت فیلم از بخش‌های مختلف مجموعه الهام گرفته است. او پیش‌تر گفته بود که رزیدنت ایول ۴ و رزیدنت ایول ۷ هرکدام به شکل متفاوتی بر فیلم اثر گذاشته‌اند؛ از ریتم و ساختار مراحل بازی چهارم گرفته تا تمرکز بازی هفتم روی یک شخصیت معمولی که ناگهان خودش را در شرایطی کابوس‌وار پیدا می‌کند.

فیلم Resident Evil به کارگردانی زک کرگر در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ (۱۸ سپتامبر ۲۰۲۶) در سینماها اکران خواهد شد.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی