ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انیمه

بررسی انیمه Darwin’s Game – پیروزی به قیمت مرگ!

بازی‌های آنلاین تلفن‌های همراه امروزه بیش از هر‌ زمانی بین عامه مردم و نه فقط گیمرها رواج دارند.در بسیاری از محبوب‌ترین عناوین این دسته بازی‌ها، از بین بردن حریف به هر‌ قیمتی هدف اصلی بازی ...

مهدی طلوع
نوشته شده توسط مهدی طلوع | ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۰:۳۰

بازی‌های آنلاین تلفن‌های همراه امروزه بیش از هر‌ زمانی بین عامه مردم و نه فقط گیمرها رواج دارند.در بسیاری از محبوب‌ترین عناوین این دسته بازی‌ها، از بین بردن حریف به هر‌ قیمتی هدف اصلی بازی است؛ اما تنها زمانی می‌توان اسم آن را بازی گذاشت که تنها ریسک شکست، به تجهیزات مجازی‌تان خلاصه شود. اما اگر جانتان در میان باشد چه؟ اگر جایزه با ارزشی در انتظارتان باشد ولی خطر مرگ بیخ‌ گوشتان باشد چه؟انیمه بازی داروین در تنها چند قسمت جای خود را به عنوان یکی از برترین انیمه های فصل تثبیت کرده! برای بررسی این اثر جذاب با ویجیاتو همراه باشید

مانگای بازی داروین (Darwin's Game) اولین بار در سال 2012 و توسط کمپانی آکیتا شوتن (Akita shoten) منتشر شد. تاکنون 11 قسمت از مانگا منتشر شده. درمورد مانگاکای آن اما اطلاعات دقیقی در دست نیست. گروه فلیپ فلاپس (FLIPFLOPs) نویسنده ی این اثر هستند. اما نویسنده داستان خانوم شو میاما (Shū Miyama) است. اولین قسمت از انیمه بازی داروین در سال 3 ژوئن سال 2020 که با یک هفته وقفه پخش شد و همچنین حق امتیاز آن در آمریکا نیز توسط شبکه ی Aniplex of America خریداری شده است. قرار است فصل اول در یازده قسمت منتشر شود.

یک کوچه تاریک ، پسری درحال فرار و قاتلی با کلاه پاندا.همین‌ها کافیست تا احساس دلهره را به مخاطب منتقل کند، احساس دلهره‌ای که قرار است همواره در طول انیمه به همراه مخاطب بماند!

پسرک جوان در مخمصه افتاده و در عین حال انگار در حال برنامه ریزی تاک‌تیک مناسبی برای پیروزی در یک بازی است. اما تنها راهی که برایش باقی مانده فرستادن در خواست کمک به هرکسی است که می‌تواند! پس از نا‌امیدی از هم تیمی‌اش به اجبار درخواست کمک را به همراه لینک دعوت بازی برای یکی از دوستان خود ارسال می‌کند. حتی خود او هم انتظاری برای رسیدن کمک ندارد و تنها لحظاتی طول می‌کشد تا بازیکن مقابل کار او را بسازد.

کانامه سودو (Kaname Sudō) دانش‌آموز سال دوم دبیرستان روز بعد با لینک دعوتی برای بازی داروینز گیم (Darwin's Game) و در مقابل چشمان وحشت‌زده همکلاسی‌اش، هیوروکی کایودا (Hiroyuki Kyouda) درخواست دعوت را قبول می‌کند.درست همان لحظه ماری از صفحه گوشی بیرون آمده و گردن کانامه را می‌گزد. همکلاسی کانامه که می‌بیبند دیگر کار از کار گذشته از او می‌خواهد که به هیچ عنوان بازی را باز نکند تا خود بعدا برای او همه چیز را توضیح دهد.

با فرض اینکه اگر کانامه به حرف او گوش می‌کرد انیمه به پایان می‌رسید. پس حتما کنجکاوی پسرک به او غلبه می‌کند و وارد بازی می‌شود. بلافاصله درخواست مبارزه‌ای از طرف قاتل پاندا شکل برای کانامه ارسال می‌شود. بعد از قبول درخواست، مردی را با لباس بیسبال، چاقویی در دست و و کلاه پاندا به سرش روبروی خود می‌بیند. مرد به سمت کانامه حمله می‌کند و او نیز فرار می‌کند تا خود را به پلیس برساند. اما پاندا با خونسردی وارد دفتر شده و پلیس را نیز به قتل می‌رساند.

در لحظات آخر ناجی کانامه،همکلاسی‌اش از راه می‌رسد و در طول درگیری با پاندا به ضربه چاقو به او آسیبی جدی میزند و به همراه کانامه مجددا مجبور به فرار می‌شوند. در طول جنگ و گریز دوست کانامه برای او توضیحاتی راجع به مبارزه می‌دهد. بازیکنان در حین بازی توانایی ارتباط با کسی را ندارند و هرکدام می‌توانند موقعیت تقریبی حریف را در نمایش‌گر تلفن همراه خود پیدا کنند. او درباره ی سیگیل ها (Sigil) برای کانامه توضیح می‌دهد که قدرت های فراطبیعی و مختص به هر بازیکن هستند.

قدرت خود کایودا دیدی شبیه به دید گرمایی است که با قدرت هر سیگیل هر بازیکن عجین شده است. بعد از رسیدن به جای امنی کایودای زخمی از کانامه می‌خوا‌هد تا او را تنهای بگذارد تا بتواند به مبارزه‌اش با پاندا تمرکز کند. در آخرین لحظات دور شدن کانامه شادی به کایودا هجوم میاورد. یک شادی که نه برای خودش بلکه برای کانامه است؛ چرا که کانامه صاحب قدرتمند‌ترین سیگیلی است که او تا به حال دیده!

تا اینجا باید خلاصه و موجز بگویم که در انیمه بازی داروین، کانامه سودو ظاهرا پیشنهاد دعوت به بازی آنلاین رایگانی به نام"بازی داروین" را می‌پذیرد اما در حقیقت به منجلاب مبارزه‌هایی در دنیای واقعی و تا پای مرگ کشیده می‌شود؛ دنیایی که در آن بازی نقش آفرینی و مبارزه‌های گلادیاتور مانندشان رنگ واقعیت به خود گرفته‌اند و حال باخت به منزله ی مرگی دردناک در دنیای واقعی است.

در ادامه و با حضور شخصیت های جدید مانند شوکا کارینو (Shuka Karino) ملکه شکست‌ ناپذیر و رین کاشیواگی (Rain Kashiwagi) آنالیست جاذبه‌های جدیدی از این انیمه رو می‌شود. داستا‌ های مشابه این سابقه طولانی‌ در ژانر‌های هارم و شونن در انیمه‌ها دارند که می‌توان به یکی از محبوب‌ترین‌های آنان یعنی هنر شمشیرزنی آنلاین (‌sword art online) اشاره کرد. اما با وجود این، تجربه بازی داروین به نوبهخود تجربه‌ای نو و در عین حال تازه است.

بازی داروین برای من احساس بازی‌های نقش آفرینی آشنا را تداعی می‌کند. در همین چند قسمت به خوبی به سبک مبارزه‌های هر کاراکتر توجه شده و تاکتیک‌های هر شخصیت با توجه به توانایی استثنایی‌اش و سلاح خود تنوع خوبی نسبت به انیمه‌هایی دارد که تنها یکی از این دو را مورد توجه خود قرار داده است.

کاراکتر‌های این اثر بیش از حد معمول پرداخته شده هستند و حتی بدون گفتن داستانی می‌توان به درد و خصوصیات عمقی آنان تنها با نگاهی به ظاهرشان پی‌برد. از طرف دیگر کانامه، شخصیت اصلی داستان را می‌توان به عنوان یکی از نقاط قوت اصلی داستان دانست. او او انسان بی‌نظیری نیست، نترس نیست، در یک کلام مانند بیشتر شخصیت‌های این نمونه انیمه ها یک ابرانسان نیست و ما نیز همراه با کانامه شاهد پیشرفت او خواهیم بود!

نویسنده و انیماتورهای این پروژه ریسکی بزرگ را به جان خریده‌اند. تجربه‌ای که تاجایی که من می‌دانم در تاریخ انیمه بی‌سابقه است. فصل اول قرار است تنها در یازده قسمت ساخته شود. در طور چند قسمت اول متوجه شدیم که سرعت گذر داستان به شدت کند است. این خصوصیت به طور معمول باعث یک نواختی و حوصله سر بر شدن اثر می‌شود اما عوامل داروینز گیم به‌طور استادانه‌ای داستان را مهیج نگه داشته‌اند. کسی نمی‌داند در چند قسمت آینده هم میتوانند جلوی خسته کننده شدن داستان مقاومت کنند. اما آنها در حال انجام ماموریت مهم‌تری هستند. در انیمه‌های شونن معمولا کاراکتر ها در قسمت اولیه دارای ساختاری سطحی و بی‌معنا بوده و کم کم و در طول داستان به آن پرداخته می‌شود و کاراکتر‌ها دارای هویت می‌شوند. اما داروینز گیم در همین اول داستان تصمیم گرفته مارا دلبسته کانامه،سوکا و دیگر شخصیت‌ها کند. آنان را از قاب دو بعدی خارج و تبدیل به افرادی کند که ما در طول روز به آنها فکر کنیم.به احتمال زیاد کل اول با همین سرعت و برای همین پروژه صرف شود و با تضمین پایانی نفس گیر، و نقطه ی شروع آرک اصلی به پایان رسد.حال با همچین خصوصیتی،شما در زمان پخش هر قسمت تماشای آن را به زمان دیگری موکول می‌کنید؟ یا برای دیدن سرنوشت کانامه هجوم می‌برید؟

اما همانطور که گفتم تضمینی نیست که عوامل داستان بتوانند جذابیت اولیه داستان را در  طول یازده قسمت حفظ کنند. این تجربه می‌تواند. بدل به شکست بزرگ و مرگ انیمه ی آینده دار داروینز گیم شود، و یا آن را در میان باقی انیمه های تاریخی قرار دهد. و برای ما بینندگان راهی جز صبر نیست!‌

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • Mr j
    Mr j | ۱۴ آذر ۱۳۹۹

    فصل دو این انیمه ساخته میشه؟

  • oknijon
    oknijon | ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

    فصل 2 نداره؟

  • Mmallahi
    Mmallahi | ۲۵ فروردین ۱۳۹۹

    انیمه ی قشنگیه شروع و پایان خوبی داشت

  • Dayan
    Dayan | ۹ فروردین ۱۳۹۹

    انیمه خوبیه دمشون گرم :)

  • randy
    randy | ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

    میشه یه چند تا انیمه هم مثل اتک ان تایتان مقاله برید که غیر قابل پیشبینی باشه و خسته کننده هم نباشه چون من از این جور انیمه هایی مثل همینی که معرفی کردید زیاد خوشم نمیاد و به نظرم وسطاش خسته کننده میشه با سپاس

  • Mr.Natsu
    Mr.Natsu | ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

    سلام
    با تعیرفا و بیان داستان و روایت اون آدم مشتاق میشه که انیمه رو ببینه
    ولی من علاقه ای به دیدن انیمه های به روز ندارم مثل سریالا خخخخ

    امیدوارم که زودتر تموم شه شروع کنم به دیدنش
    هنوز اورد لورد که دیدم برام بسته

    ولی خوب داستانش جذاب به نظر اومد و همون اسم انیمه باعث جذب مخاطب میشه چرا که انیمه ها روایتشون و بیان فلسفه شون قویه حالا با این اسم ادم ناخوداگاه یاد تکامل برای بقا (همون جریان گردن دراز زرافه) میفته

مطالب پیشنهادی