عملکرد هواوی در جهان چگونه بوده است؟
هواوی طی سالهای اخیر در بازار تلفنهای هوشمند عملکردی قابل توجه داشته، تا جایی که حالا به عنوان دومین تولیدکننده موبایل در جهان شناخته میشود؛ ولی آمار و ارقامی که از سوی موسسات و سازمانهای ...
هواوی طی سالهای اخیر در بازار تلفنهای هوشمند عملکردی قابل توجه داشته، تا جایی که حالا به عنوان دومین تولیدکننده موبایل در جهان شناخته میشود؛ ولی آمار و ارقامی که از سوی موسسات و سازمانهای تحلیلی منتشر میشوند و هواوی نیز آنها را بازتاب میدهد، حکایت از موفقیت این برند در سایر بخشها و بازارها نیز دارد.
مدتی پیش در ویجیاتو خواندید که موسسه Brand Finance لیستی از ارزشمندترین برندهای سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر کرده، که هواوی در آن برای اولین بار به جمع ده برند برتر پیوسته و با دو پله ارتقا نسبت به سال قبل، در رده دهم جای گرفته است.
علاوه بر این در لیست با ارزشترین برندهای سال ۲۰۱۹ میلادی از نظر نشریه Forbes، هواوی در جایگاه ۹۷ قرار گرفت که در واقع تنها برند چینی این لیست صدتایی محسوب میشود. در ماه اکتبر نیز Interbrand به عنوان یکی از شرکتهای مشاور در حوزه برندها، لیستی منتشر کرد که هواوی مجددا تنها برند چینی حاضر در آن بود.
میزان عرضه گوشیهای هوشمند هواوی به بازار نیز در سال ۲۰۱۹ به ۲۴۰ میلیون دستگاه رسید که بیشترین نرخ در تاریخ خودش محسوب میشود و حدودا ۱۷.۶ درصد از سهم کل بازار به شمار میآید. به همین ترتیب هواوی دوباره موفق شد جایگاه خود را به عنوان دومین تولیدکننده موبایل تثبیت کند. ضمن اینکه هواوی با عرضه ۶.۹ میلیون موبایل مجهز به تکنولوژی 5G، به رتبه نخست در این رابطه نیست دست یافت.
هواوی در زمینه لوازم جانبی و اکسسوری نیز عملکرد خوبی داشته؛ ساعت هوشمند Huawei Watch GT2 فقط تا سه ماه قبل از عرضه به بازار ۲ میلیون دستگاه فروخت؛ هدفون Freebuds 3 بعد از یک ماه در بازار بیش از یک میلیون نسخه فروخت. VR Glass هواوی نیز محصول دیگری بود که در روز نخست عرضه بیش از ۱۰ هزار متقاضی داشته است.
در سوی دیگر، عرضه تبلتهای هواوی در جهان به ۱۴ میلیون دستگاه رسیده تا این شرکت با سهم ۹.۸ درصدی در بازار، در جایگاه سوم قرار گیرد. علاوه بر این رکورد حدودی ۱۰۰ میلیون ثبتنام در اپلیکیشن Huawei Health از جمله نمونههایی است که نشان از موفقیت این شرکت در بازار دستگاههای الکترونیکی دارد.
طبق آمار رسمی، هواوی در حال حاضر با پوشش بیش از ۱۷۰ کشور، بیشتر از ۶۴هزار فروشگاه در سراسر جهان راهاندازی کرده و بیش از ۶۰۰ میلیون کاربر (از هر نوعی از خدمات) در دنیا دارد. تعداد کاربران فعال ماهیانه Huawei AppGalleru نیز تا این لحظه به بیش از ۴۰۰ میلیون نفر رسیده است.
در بخش تحقیق و توسعه آمارها نشان میدهند هواوی حدودا ۱۰ تا ۱۵ درصد از درآمد سالیانه خود را به این بخش اختصاص میدهد، این یعنی حدودا ۷۳ میلیارد دلار سرمایهگذاری. از تعداد ۱۹۴ هزار نیروی کار این شرکت، بیش از ۹۶ هزار نفر در بخش تحقیق و توسعه کار میکنند، و هواوی نیز با ثبت ۵۴۰۵ ثبت اختراع در سال ۲۰۱۸ میلادی، در جایگاه نخست از این حیث قرار دارد.
در زمینه تکنولوژی 5G نیز میتوان گفت هواوی یکی از پیشتازان به شمار میآید که این امر شامل ۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری میشود؛ در این رابطه کارشناسان معتقدند با وجود تحریمها و محدودیتهای تجاری دولت آمریکا، هواوی میتواند نرخ رشد خودش در زمینه یاد شده در سال جاری میلادی را نیز افزایش دهد.
بیشتر بخوانید:
- برنامههای ویژه هواوی برای مقابله با ویروس کرونا
- پتنت جدید هواوی به استفاده از هشت دوربین در موبایل اشاره دارد
- گوشیهای آینده هواوی بهروزرسانی اندروید را دریافت خواهند کرد
- کمپانی هواوی کارفرمای برتر اروپا در سال ۲۰۲۰ شد
- هرآنچه در جریان رویداد آنلاین هواوی رونمایی شد
تماشا کنید: جعبهگشایی ویجیاتو: موبایل هواوی Nova 5T
مشاهده ویدیو با کیفیت بالا در یوتوب ویجیاتو
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آمریکا تمام تلاششو میکنه که هواوی و پشت اون چین رو زمین بزنه.ولی خب،همه که ایران نیستن.....
قطعا برنده هواوی هستش. اینو خود آمریکایی ها بهتر می دونن که اینطوری فشار میارن
بهتر بود اینجوری می گفتی که
مردم چین که مثله مردم ایران نیستن