راهنمای خرید نوروزی – بهترین بازیهای کوتاه پیسی و کنسولها
برای مشاهده ویدیو باکیفیت در یوتیوب کلیک کنیدکنار تمام بازیهای نقش آفرینی یا جهان بازی که میتوانیم ساعتها و روزها سرگرم چرخیدن در دنیایشان باشیم، بعضی وقتها نیاز به یک تجربه کوتاه داریم. تجربهای که ...
پروژهای که ممکن است تمام کردنش حتی کمتر از دیدن جدیدترین اثر مارتین اسکورسیزی یعنی Irishman از ما زمان ببرد! برای رسیدن به چنین تجربهای تصمیم گرفتیم در یکی دیگر از راهنمای خریدهای نوروزی ویجیاتو، ۸ بازی که تمام کردنشان کمتر از ۵ ساعت زمان نیاز دارد را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
Inside
- تاریخ عرضه: ۱۷ تیر ۱۳۹۵
- قیمت بازی: ۳۶۰ هزار تومان
اینساید یک بازی پازل دو بعدی است که در آن پسر بچه داستان هرچیزی را که یک بچه نباید تجربه کند، تجربه میکند! حتی چیزهایی که اصولا برای بزرگتر ها هم توصیه نمیشوند. ولی درنهایت طفل معصوم داستان با تمام این اتفاقات بزرگ و کوچک سر و کله میزند و درکمال تعجب با موفقیت از پسشان برمیآید. از Inside میتوانیم به عنوان یک بازی متفاوت یا به اصطلاح مریض یاد کنیم. Inside گرچه کوتاه است، اما به هیچ عنوان ساده نیست. جایی که باید انتظار داشته باشید زیاد بمیرید تا راه را پیدا کنید. انیمیشنهای فوقالعاده، یک دنیای تاریک و از همه مهمتر پازلهایی که خیلی منطقی حل میشوند از خصوصیات مثبت اینساید هستند. تمام کردن Inside چیزی حدود ۳.۵ ساعت از شما زمان میبرد.
Limbo
- تاریخ عرضه: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰
- قیمت بازی: ۱۸۰ هزار تومان
باز هم یک بازی متفاوت یا به اصطلاح مریض دیگر از همان استودیویی که Inside را ساخته بود، یعنی Playdead. باز هم یک بچه داریم که درگیر اتفاقات و حواشی خطرناکی میشود که اصولا نه تنها برای این سن، برای بلکه برای هر سن و سالی توصیه نمیشود! اما بهرحال، Limbo یکی از برترین بازیهای دو بعدی چند سال اخیر است. Limbo کمی از اینساید چالشبرانگیزتر است و مهمتر از همه اینکه برخی از پازلها و معماهای آن واقعا سخت و فکری هستند. تمام ویژگیهای مثبتی که در مورد Inside گفتیم، درخصوص Limbo نیز صدق میکند و اتفاقا این بازی نیز مانند Inside چیزی حدود ۳.۵ ساعت از زمان شما را به خود اختصاص میدهد.
SuperHot
- تاریخ عرضه: ۶ اسفند ۱۳۹۴
- قیمت بازی: ۴۳۰ هزار تومان
یک بازی کوتاه دیگر، با یک اسم کوتاه دیگر. SuperHot شاید خلاقانهترین بازیای باشد که تابحال دیدهاید. کانسپت بازی به این شکل است که زمان فقط زمانی حرکت میکند که شما حرکت کنید. برای همین کل بازی این حس به شما منتقل میشود که همه چیز به صورت اسلوموشن یا صحنه آهسته اتفاق میافتد. در این بین بخش اکشن بازی در قالب نبرد با برخی آدمکهای عجیب رخ میدهد. مانند Limbo و Inside داستان SuperHot نیز متفاوت یا به اصطلاح مریض است. درواقع ماجرای یک بازی که در یک بازی دیگر روایت میشود، مانند فیلم Inception از کریستوفر نولان! SuperHot با این حجم از خلاقیت و ایدههای منحصر به فرد، فقط ۲.۵ ساعت گیمپلی دارد.
Untitled Goose Game
- تاریخ عرضه: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸
- قیمت بازی: ۳۶۰ هزار تومان
تابحال به این مسئله فکر کرده بودید که ممکن است از میان تمام بازیهای عجیب و غریبی که در سبک شبیهساز منتشر شدهاند، سرگرم یک شبیهساز غاز شوید؟ خب Untitled Goose Game منتشر شد و بیراه نیست که بگوییم کل دنیا را قبضه کرد. شما در نقش یک غاز وارد بازی میشوید که هدفتان اذیت کردن مردم بینوای یک شهر کوچک است. میبایست وسایلشان را بدزدید، خرابشان کنید و حتی آسایش کودکانشان را نیز مختل کنید. هدف Untitled Goose Game این است که تبدیل به غازی شوید که همه کابوسش را میبینند، البته در یک محیط خوشگل و دوست داشتنی. تمام کردن Untitled Goose Game تقریبا نیاز به ۳ ساعت صبر و حوصله شما دارد.
Gone Home
- تاریخ عرضه: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲
- قیمت بازی: ۲۷۰ هزار تومان
به یک بازی ترسناک میرسیم که دو ساعته تمام میشود، حتی کمتر از بسیاری از عناوین موبایلی. ماجرای Gone Home به این شرح است که شما از یک سفر طولانی بازمیگردین به خانهتان و متوجه غیبت غیرمنطقی خانوادهتان میشوید! حالا ماجرا عوض میشود و به جای یک استقبال گرم، شمایید و پیدا کردن اینکه چه بلایی سر خانوادهتان آمده است. Gone Home در سال ۲۰۱۳ منتشر شد و به همین خاطر میتوان از آن به عنوان اولین بازی مدرن در این سبک نام برد.
What Remains of Edith Finch
- تاریخ عرضه: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
- قیمت بازی: ۳۶۰ هزار تومان
ایدِث نام خانمی است که تصمیم میگیرد به خانه کودکیاش بازگردد تا از این طریق طلسمی که سالیان سال است درگیر خانواده فینچ شده را از بین ببرد. این طلسم عجیب باعث شده بسیاری از اعضای خاندان فینچ به بدترین شکل ممکن بمیرند و از این حیث میتوان گفت داستان بازی کمی تاریک و ترسناک است. البته داستان What Remains of Edith Finch با ظاهر و جلوههای بصری آن کاملا در تضاد است. What Remains of Edith Finch با این داستان متفاوت نیاز به ۲ ساعت از زمان شما دارد. سعی کنید از دستش ندهید!
Gris
- تاریخ عرضه: ۲۲ آذر ۱۳۹۷
- قیمت بازی: ۳۸۰ هزار تومان
Gris بیشتر از اینکه بخواهد یک بازی ویدیویی باشد، میتواند خود را به عنوان یک اثر هنری معرفی کند. یک اثر هنری مینیمال که انگار تمام محیطش را با آبرنگ کشیدهاند و درونش پر از سمبلهای جور واجور است. داستان Gris بسیار فلسفی است. اما اگر بخواهیم به صورت خلاصه آن را تعریف کنیم، درمورد دختری است که میخواهد از تجربههای دردناک زندگیاش برای تغییر دادن چیزهایی که مواجه است استفاده کند. یک سفر با سبک پلتفرمر جذاب و عجیب که تقریبا ۳.۵ ساعت طول میکشد و میتواند یک تجربه منحصر به فرد تلقی شود.
Firewatch
- تاریخ عرضه: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴
- قیمت بازی: ۳۶۰ هزار تومان
Firewatch را میتوان به عنوان یک شبیهساز پیادهروی معرفی کرد. مانند Death Stranding، اما بدون کولبری و طی کردن مسافتهای طولانی در دنیایی آخر الزمانی. شما نقش یک مرد میانسال را دارید که در جنگل محل کارتان با برخی اتفاقات عجیب و غریب روبهرو میشوید. در این بین تنها پارتنر عاطفی شما کسی است که از طریق رادیو با او درارتباطید. فضای Firewatch واقعا زیباست و بازی نیز کلی صحنههای سینمایی چشم نواز دارد. تمام کردن فارواچ تقریبا ۴ ساعت طول میکشد که کاملا ارزش زمان صرف شده را دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من ویدیو رو دانلود کرده بودم . اینساید و لیمبو رو دانلود کرده بودم و واقعا از تجربه اش لذت بردم . چون بعد از تمام کردنشان آدم را به فکر فرو میبرد . سوپر هات هم عالی بود . ولی منوی بازی خیلی ساده بود . آنتایتلد گوز گیم هم باحال بود و اعصاب خرد کن . واقعا از فایر واچ هم لذت بردم . لوکیشن بازی واقعا زیبا بود . تشکر از محمد امین بهتوِِِئی عزیز بابت این مقاله ها و ویدیو ها .
خواهش میکنم ابوالفضلجان، خوشحالم که مطلب به دردت خورده.
سلام
من که هیچ بازی ای نمی خرم همه این بازیارو هم دانلود کردم
خیلی دوست دارم برای بعضی هاشون پول بدم که حمایت کرده باشم مثله limbo مثله gris ولی 1 دلار معادل 14 هزار تومان هست
علاوه بر این هنوز شغلی ندارم و حقوقی هم ندارم تا چند ماه دیگه اگر با توجه به مهارتم استخدامی نباشه شاید مجبور به حمالی بشم
علاوه بر اینا نهایت حقوق هم توی ایران 2.5 تا 3 میلیون هست مگه اینکه کسی پارتی بازی کنه یا زبون باز باشه که معادلش تو خارج کشور 2500 تا 3000 دلار هست اونا یک بازی اگر 14 دلار قیمتش باشه 14 دلار می خرن ولی ما 196 دلار می خریم و بازی 60 دلاری معادل 840 دلار هست این درحالی که اونا با 100 دلار غذای 20 روزشون تأمین هست درحالی که اینجا تخم مرغ دونه ای 1 دلار هست اینارو معادل با حقوق میگم یعنی 2.5 میلیون معادل 2500 دلار
با حقوق 2500 دلاری خرید یک سیستم غول 20 هزار دلاری اونا راحت می تونن بخرن که کمتر از 2 سال این پول جمع میشه
اگر کسی درآمدش به دلار هست و پول نده و کرکی دانلود کنه واقعا یه دزد بحساب میاد
ایرانی ها و کشورهایی با وضعیت ایران حق دارن کرکی دانلود کنن
واسه اینکه از کسلی در بیام واسه یه بازی کوتاه انقدر پول بدم؟؟
تو ایرانی که قانون کپی رایت وجود نداره و دانلود کردن بازیها یه امر عادیه کِی همچین هزینهای پرداخت شده؟ صرف نظر از کنسولها، میتونید بازیهای بالا رو به صورت رایگان واسه پیسی دانلود کنید.
My friend pedro هم خیلی عالیه هم کوتاهه