سونی بهخاطر فریب کاربران به پرداخت ۲.۴ میلیون دلار جریمه شد
دادگاه فدرال استرالیا امروز اعلام کرد سونی بهخاطر شکستن قوانین مربوط به مصرفکنندگان در این کشور، به پرداخت ۲.۴ میلیون دلار آمریکا متهم شده است. به گزارش کوتاکو، سایت رسمی سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان ...
دادگاه فدرال استرالیا امروز اعلام کرد سونی بهخاطر شکستن قوانین مربوط به مصرفکنندگان در این کشور، به پرداخت ۲.۴ میلیون دلار آمریکا متهم شده است.
به گزارش کوتاکو، سایت رسمی سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان در استرالیا طی انتشار یک بیانیه گفت:
بین سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، سیاستهای خدماتی سونی شامل تضمین کیفیت، کارکرد، کامل بودن محصولات دیجیتالی خود نمیشد. کاربران در صورت مشاهده هر نوع مشکلی در عملکرد یا خرابی محصولات از نظر قانونی حق بازپسگیری پولشان را نداشتند.
ظاهرا طی تاریخی که ذکر شده ۴ تن از کاربران استرالیایی فکر میکردند تنها ۱۴ روز برای پس دادن بازیهای خراب خود وقت دارند و تازه تنها زمانی پولشان را میگرفتند که شرکت توسعهدهنده بازی با آن موافقت میکرد. از سوی دیگر یک نفرِ پنجمی هم وجود داشته که سونی به او گفته پولش را براساس ارز موجود در فروشگاه پلی استیشن خواهند داد و خبری از دریافت مستقیم پول به دلار استرالیا نیست.
راد سیمز یکی از مدیران سازمان حمایت از حقوق مصرفکننده استرالیا گفت:
اول از همه تاریخ برگرداندن محصولات ایراددار نباید هیچ محدودیتی داشته باشد و تعیین زمان ۱۴ روزه توسط سونی یک قانونشکنی است. آنچه این کمپانی در اختیار مخاطبان قرار داده با قوانین حمایت از حقوق مصرفکننده در کشور استرالیا مغایرت دارد.
در سال ۲۰۱۶ نیز دادگاه فدرال استرالیا شرکت ولو (Valve) را بهخاطر شکستن همین قوانین و فریب کاربران استیم بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ جریمه کرد. سیاست مستقیم و خوبی که امروزه استیم از آن بهره میبرد در سال ۲۰۱۵ بهصورت رسمی وارد کار شد و حالا کاربران به راحتی میتوانند در کمترین زمان ممکن پول خود را پس بگیرند.
با اینکه قوانین کلیِ حمایت از حقوق مصرفکننده در صنعت گیم در شرکتهای مختلف فرق میکنند اما یک سری اصول اولیه وجود دارد که تقریبا همه کشورها از آن پیروی میکنند. گرچه کم نیستند کشورهایی مثل ایران که در آن حقوق مصرفکننده عملا هیچ معنایی ندارد.
در هر حال ۲.۴ میلیون دلار مبلغ بسیار هنگفتی است که سونی با پرداخت آن، به دقت بیشتر در نوع سیاستگذاریهای خود ترغیب خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خود مشتری باید حقش را بگیره اگر نه همه دنبال پول هستن.من خواهرم استرالیا زندگی میکنه تعریف میکرد یه مدت شیر را از یک دلار به یک و نیم دلار افزایس دادن(به ازای هر قوطی)مردم اینقدر نخریدن تا مجبور شدن شیر را به یک دلار بگردونن!
بله دوستان دلیل بدبختی ایرانیان خود ما مردم هستیم که بلد نیستیم حق خودمون را بگیریم.حکومت به مردم ظلم میکنه ولی مردم ازش دفاع میکنن!
چقدر خوبه در اجرای قوانین اینقد قاطع اند. ماهم باید از اینا یاد بگیریم.
اره وقتی این همه پول داشته باشی بایدم قاطع باشی :)
سونی اگه بگه قانونتون به درد خودتون میخوره از طرف استرالیا تحریم میشه و میلیون ها دلار پول رو از دست میده
واس همه که پول میده
به این میگن باج نه قانون :|
بر اساس قوانین ایرانیا نه میتونن خودرو وارد کنن و نه وسایل خونه و نه وسایل ساخت خونه : |
تو اگه میخوای قانون رو اجرا کنی فقط میتونی خود.کشی کنی :)
متاسفانه این دوستمون فکر میکنه سونی به فکر مردم هست در صورتی که جریمه را پرداخت نکنه یکی از بزرگ ترین بازار هاش را از دست میده، فکر نکنید غربی ها فرشته هستن اصلا فقط قوانین محکم و قاطعیت(چیزی که ایران نداره)دارن اگرنه ایرانی ها بسیار با فرهنگ تر هستن