ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

استودیو سازنده Dishonored تا نوامبر برای جلوگیری از تعطیلی فرصت دارد

همچنین مشخص شده که ساخت بازی Marvel's Blade به مراحل نهایی نزدیک شده است

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: 2 آبان 1405 | 00:22

استودیو Arkane Lyon، سازنده مجموعه‌های Dishonored و Deathloop و بازی موردانتظار Marvel’s Blade، تا ۲۲ آبان ۱۴۰۵ فرصت دارد خریدار یا شریکی برای ادامه فعالیت خود پیدا کند؛ در غیر این صورت، احتمال تعطیلی این استودیو و از دست رفتن شغل حدود ۲۱۷ نفر از کارکنان آن وجود دارد.

طبق گزارش رسانه فرانسوی Le Monde، مهلت مذاکرات و بررسی گزینه‌های واگذاری در تاریخ ۱۳ نوامبر به پایان می‌رسد. مایکروسافت که در تابستان امسال از برنامه خود برای واگذاری این استودیو خبر داده بود، اعلام کرده است که همچنان به دنبال شریکی برای حمایت از مراحل بعدی توسعه و عرضه تجاری پروژه فعلی Arkane Lyon است.

نماینده اتحادیه کارکنان استودیو گفته است مذاکرات تاکنون به‌خوبی پیش نرفته، اما هنوز امیدی برای نجات استودیو و حفظ مشاغل وجود دارد. در همین حال، چند گزینه برای واگذاری یا خرید Arkane Lyon در دست بررسی است و مشخص نیست کدام‌یک به نتیجه خواهد رسید.

نکته مهم اینکه طبق گفته نمایندگان کارکنان، توسعه Marvel’s Blade به مراحل پایانی نزدیک شده است. آن‌ها معتقدند ناتمام ماندن یا منتشر نشدن این بازی، با توجه به تلاش‌های انجام‌شده برای ساخت آن، هدررفت بزرگی خواهد بود. این بازی در سال ۲۰۲۳ معرفی شد، اما تاکنون تاریخ انتشار مشخصی برای آن اعلام نشده است.

هنوز تعطیلی Arkane Lyon قطعی نیست و نتیجه مذاکرات هفته‌های آینده سرنوشت این استودیو و پروژه Marvel’s Blade را مشخص خواهد کرد.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی