ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

اصغر فرهادی در جشنواره آدانا ترکیه جایزه یک عمر دستاورد هنری می‌گیرد

اصغر فرهادی در سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم آدانا آلتین کوزا جایزه یک عمر دستاورد هنری دریافت می‌کند و مسترکلاس برگزار خواهد کرد

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: 7 مهر 1405 | 12:13

اصغر فرهادی مهمان سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم آدانا آلتین کوزا در ترکیه خواهد بود. این جشنواره قرار است جایزه یک عمر دستاورد هنری خود را به این فیلمساز ایرانی اهدا کند.

فرهادی روز ۲۹ سپتامبر (۷ مهر) در جشنواره حضور پیدا می‌کند و علاوه بر دریافت جایزه، در یک گفت‌وگو با علاقه‌مندان سینما شرکت خواهد کرد و مسترکلاسی درباره شیوه‌های فیلمسازی و تجربه‌های خود در زمینه فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی برگزار می‌کند.

نمایش داستان‌های موازی برای نخستین بار در ترکیه

نمایش داستان‌‌های موازی در ترکیه
اصغر فرهادی در پشت صحنه فیلم داستان‌های موازی

هم‌زمان با حضور فرهادی، فیلم جدید او با عنوان داستان‌های موازی نیز برای نخستین بار در ترکیه در جشنواره آدانا نمایش داده می‌شود. این فیلم محصول مشترک فرانسه، بلژیک و ایتالیا است و در جشنواره کن ۲۰۲۶ در بخش مسابقه اصلی حضور داشت.

در این فیلم بازیگرانی مانند ایزابل هوپر، ویرژینی افیرا، ونسان کسل، پیر نینی، آدام بسا و کاترین دنو حضور دارند. داستان فیلم درباره رمان‌نویسی به نام سیلوی است که همسایه‌های روبه‌روی خانه‌اش را زیر نظر می‌گیرد و پس از استخدام مرد جوانی به نام آدام، واقعیت و داستانی که در ذهنش ساخته با یکدیگر تداخل پیدا می‌کنند.

داستان‌های موازی از قسمت ششم مجموعه «دکالوگ» به کارگردانی کریشتوف کیشلوفسکی، یعنی «فیلم کوتاهی درباره عشق»، الهام گرفته است. فرهادی نیز در گفت‌وگویی درباره فیلم تأکید کرده که این قسمت از مجموعه کیشلوفسکی منبع اصلی الهام فیلمنامه بوده است.

سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم آدانا آلتین کوزا از ۲۶ سپتامبر تا ۴ اکتبر ۲۰۲۶ (۴ تا ۱۲ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود و طبق اعلام شهرداری آدانا، ۲۱۰ فیلم از ۲۳ کشور در این دوره نمایش داده خواهد شد.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی