ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

نتفلیکس برای اکران IMAX فیلم جدید دیوید فینچر با مخالفت سینماها روبه‌رو شد

سالن‌های آی‌مکس رگال و سینمارک از اکران فیلم The Further Mis-Adventures of Cliff Booth به دلیل انتشار زودهنگام در نتفلیکس صرف‌نظر کردند

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: 9 آبان 1405 | 13:43

فیلم The Further Mis-Adventures of Cliff Booth با بازی برد پیت، به دلیل فاصله کوتاه اکران سینمایی تا انتشار در نتفلیکس، از برنامه سالن‌های آی‌مکس دو مجموعه بزرگ سینمایی کنار گذاشته شد.

به گزارش ورایتی، مجموعه‌های سینمایی Regal و Cinemark حاضر نشده‌اند فیلم جدید دیوید فینچر را در سالن‌های آی‌مکس خود اکران کنند. این فیلم قرار است از ۲۵ نوامبر (۴ آذر) به مدت دو هفته در سالن‌های آی‌مکس AMC روی پرده برود و سپس در تاریخ ۲۳ دسامبر (۲ دی) به نتفلیکس اضافه شود.

فاصله کوتاه اکران سینمایی تا انتشار در نتفلیکس

دلیل اصلی این تصمیم، فاصله کوتاه میان اکران سینمایی و انتشار آنلاین فیلم است. فیلم جدید مجموعه Hunger Games نیز از ۲۰ نوامبر اکران می‌شود و سینماها برای نمایش اثر نتفلیکس باید بخشی از ظرفیت سالن‌های آی‌مکس خود را به آن اختصاص می‌دادند.

نماینده Regal در واکنش به این موضوع تأکید کرد که این مجموعه، فیلم‌هایی را در اولویت قرار می‌دهد که به انحصار اکران سینمایی متعهد باشند. به گفته او، کوتاه شدن فاصله اکران سینمایی تا انتشار آنلاین، فرصت تماشای فیلم‌ها روی پرده بزرگ را محدود می‌کند و در تصمیم‌گیری برای تخصیص سالن‌های ویژه تأثیرگذار است.

اکران فیلم فینچر در بیش از ۵۰۰ سالن سینما

با وجود مخالفت Regal و Cinemark، فیلم جدید فینچر همچنان در بیش از ۵۰۰ سالن سینما در سراسر جهان نمایش داده خواهد شد. حدود ۲۰۰ سالن آی‌مکس AMC در آمریکا و تعدادی سالن مستقل در کشورهای دیگر میزبان این فیلم خواهند بود.

این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که نتفلیکس تلاش‌های خود برای اکران سینمایی آثارش را افزایش داده است. فیلم‌هایی مانند Narnia: The Magician’s Nephew نیز در برنامه اکران سینمایی این پلتفرم قرار دارند و قرار است نزدیک به ۵۰ روز روی پرده سینماها باقی بمانند.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی