ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

لوکاس فیلم معتقد است لزوما استودیوهای اسم و رسم‌دار نباید بازی جنگ ستارگان بسازند

پنج استودیو به‌فدای تجربه و استعداد سازندگان زبده

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: 19 اکتبر 2026 | 10:51

شرکت لوکاس‌فیلم معتقد است استودیوهای مستقل هم می‌توانند بازی‌های باکیفیتی از مجموعه جنگ ستارگان بسازند و برای خلق تجربه‌هایی موفق، لزوما به همکاری با ناشران بزرگ صنعت بازی نیاز نیست.

مجموعه بازی‌های ویدیویی استار وارز در مقطع فعلی روزهای خوبی را پشت‌سر می‌گذارد. دو بازی Star Wars: Zero Company و Star Wars: Galactic Racer نه‌تنها آثار قابل‌توجهی در این مجموعه به شمار می‌روند، بلکه هر دو توسط استودیوهایی نسبتا کوچک توسعه یافته‌اند. این دو عنوان با کسب امتیازهایی در محدوده ۸۵ در متاکریتیک، به جمع بازی‌های تحسین‌شده جنگ ستارگان در دو دهه اخیر راه پیدا کرده‌اند.

داگلاس ریلی، از مدیران لوکاس‌فیلم گیمز، در گفت‌وگو با رسانه The Game Business تاکید کرد:

برای ساخت یک بازی موفق از جنگ ستارگان لزوما به همکاری با یکی از پنج ناشر بزرگ صنعت بازی نیازی نیست. مهم‌ترین معیار، کیفیت نهایی بازی و توانایی تیم سازنده در خلق تجربه‌ای متمایز است.

ریلی در این‌باره چنین توضیح می‌دهد:

لوکاس‌فیلم استانداردهای بالایی برای پروژه‌های خود درنظر می‌گیرد و می‌خواهد مطمئن شود هر بازی تجربه‌ای باکیفیت در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. به همین دلیل، این شرکت معمولاً ترجیح می‌دهد با تیم‌هایی همکاری کند که سابقه موفقی در توسعه بازی دارند، نه استودیوهای تازه‌کاری که هنوز توانایی خود را در ساخت آثار برجسته ثابت نکرده‌اند.

این رویکرد نشان می‌دهد که لوکاس‌ فیلم در انتخاب همکاران خود، علاوه‌بر اسم و رسم‌دار بودن ناشر، به تجربه و ایده‌های خلاقانه تیم‌های توسعه‌دهنده هم توجه کند. موفقیت بازی‌هایی مانند Star Wars: Zero Company و Star Wars: Galactic Racer نمونه‌ای از ظرفیت استودیوهای کوچک‌تر برای ساخت آثار قابل‌توجه در این مجموعه محسوب می‌شود.

در بخش دیگری از این گزارش، به وضعیت توسعه بازی Star Wars Eclipse اشاره شده است؛ پروژه‌ای که ساخت آن با چالش‌هایی همراه بوده است. پس از آن‌که استودیوی کوانتیک دریم (Quantic Dream) تصمیم گرفت توسعه بازی Spellcaster Chronicles را متوقف سازد، گزارش‌هایی مبنی‌بر درآمد این پروژه منتشر شد که می‌تواند به تامین هزینه‌های ساخت بازی جدید جنگ ستارگان کمک کند.

پیش‌تر هم درباره روند بسیار کند توسعه Star Wars Eclipse گزارش‌هایی منتشر شده بود. با این تفاسیر، طبق گزارش‌های تازه، روند توسعه این بازی دوباره به مسیر مناسبی بازگشته است؛ هرچند جزییات بیشتری درباره وضعیت فعلی پروژه یا زمان انتشار آن اعلام نشده است.

اظهارات ریلی نشان می‌دهد که لوکاس‌فیلم برای آینده بازی‌های جنگ ستارگان به همکاری با طیف گسترده‌تری از توسعه‌دهندگان علاقه‌مند است؛ البته به شرط آنکه تیم‌های موردنظر بتوانند استانداردهای کیفی این مجموعه را رعایت کنند.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی