ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

فیلم‌نت: اخبار غیررسمی درباره «وحشی» مورد تأیید ما نیست

فیلم‌نت اعلام کرد اخبار مربوط به سریال «وحشی» و فصل جدید آن تنها در صورت انتشار از مسیر رسمی روابط عمومی مورد تأیید است

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: 7 مهر 1405 | 10:13

وابط عمومی فیلم‌نت اعلام کرد اخبار و اطلاعات مربوط به محصولات این پلتفرم تنها زمانی مورد تأیید است که از مسیر رسمی روابط عمومی منتشر شده باشد؛ موضوعی که به‌طور ویژه درباره سریال «وحشی» اهمیت پیدا کرده است.

به گزارش روابط عمومی فیلم‌نت، با افزایش تولیدات شبکه نمایش خانگی و حضور چهره‌های شناخته‌شده در این آثار، انتشار اخبار غیررسمی درباره سریال‌ها در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی افزایش پیدا کرده است. فیلم‌نت در اطلاعیه‌ای تأکید کرده صحت و دقت این اخبار باید پیش از انتشار مورد توجه قرار گیرد.

این پلتفرم در اطلاعیه خود به انتشار برخی اخبار نادرست درباره سریال «وحشی» اشاره کرده است. بر اساس اعلام فیلم‌نت، در گذشته اخباری درباره حضور برخی بازیگران در این سریال منتشر شده که صحت نداشته‌اند. همچنین اخیراً تیزری منتسب به فصل جدید «وحشی» که با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده بود، در برخی رسانه‌ها منتشر شد.

فیلم‌نت تأکید کرده اطلاعات مربوط به محصولات این پلتفرم که خارج از مسیر روابط عمومی منتشر شوند، مورد تأیید این پلتفرم نیستند و ممکن است حاوی اطلاعات نادرست باشند.

سریال «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی یکی از تولیدات فیلم‌نت است و فصل نخست آن با بازی جواد عزتی، نگار جواهریان، احسان امانی و گروهی دیگر از بازیگران منتشر شد. فیلم‌نت در اطلاعیه جدید خود جزئیات تازه‌ای درباره فصل بعدی این سریال اعلام نکرده و صرفاً نسبت به اخبار غیررسمی درباره آن هشدار داده است.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی