ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

قیمت سرویس‌های ایکس باکس گیم پس کاهش پیدا کرد

همچنین بازی‌های جدید کال آو دیوتی از روز اول در سرویس عرضه نخواهد شد

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۲۰:۳۰

آشا شارما در یک پست جدید از کاهش قیمت سرویس ایکس باکس گیم پس و عدم عرضه بازی‌های جدید کال آو دیوتی روی این سرویس از روز عرضه خبر داد.

پس از انتشار یک یادداشت داخلی از سوی آشا شارما، مدیرعامل جدید ایکس باکس درباره گران بودن سرویس گیم پس، امروز رسماً اعلام شد که قیمت‌‌های این سرویس کاهش پیدا خواهد کرد. بر اساس اطلاعیه رسمی منتشرشده در وبلاگ ایکس‌باکس، قیمت سرویس گیم پس آلتیمیت از ۲۹.۹۹ دلار به ۲۲.۹۹ دلار کاهش یافته و این تغییر از امروز اجرایی می‌شود. همچنین اشتراک PC Game Pass هم از ۱۶.۴۹ دلار به ۱۳.۹۹ دلار در ماه تقلیل یافته است. هرچند اشاره شده که قیمت‌ها بر اساس منطقه جغرافیایی ممکن است متفاوت باشند، اما این کاهش برای کاربران در سراسر جهان خبر خوبی محسوب می‌شود، به‌ویژه در زمانی که هزینه‌های سرویس‌های اشتراکی رو به افزایش بود و بسیاری از کاربران توان پرداخت آن را نداشتند.

در این اطلاعیه آمده است که اشتراک Game Pass Ultimate همچنان دسترسی به صدها بازی روی کنسول ایکس‌باکس و پی‌سی را فراهم می‌کند. عناوین فعلی سری Call of Duty، مزایای درون بازی، بخش چندنفره آنلاین کنسول و انتشار بازی‌ها در روز نخست هم جزو خدمات این سرویس باقی خواهند ماند. البته تاکید شده که از امسال، عناوین جدید کال آو دیوتی همزمان با عرضه، به سرویس گیم پس اضافه نمی‌شوند و این سیاست جدیدی برای سرویس خواهد بود.

آشا شارما که پس از بازنشستگی «فیل اسپنسر» به این سمت منصوب شده، طی مدت کوتاه مدیریتش تغییرات قابل توجهی در استراتژی بازاریابی و سیاست‌های ایکس‌باکس ایجاد کرده است. او ابتدای امسال کمپین تبلیغاتی «This is an Xbox» را متوقف کرد و تاکید داشت که این کمپین با هویت ایکس‌باکس هم‌راستا نبود. این تغییرات، به نظر می‌رسد با هدف ایجاد حس بهتر میان کاربران و شنیدن بازخوردهای آن‌ها در حال اجراست. او در بخش دیگری از این اطلاعیه اعلام کرد: «بازیکنان ما دارای سلایق، ترجیحات و موقعیت‌های جغرافیایی بسیار متنوعی هستند و هیچ مدلی وجود ندارد که برای همه مناسب باشد. این تغییرات با توجه به بازخوردهای گسترده کاربران اتخاذ شده و ما همچنان به شنیدن نظرات جامعه ادامه خواهیم داد.»

کاهش قیمت Xbox Game Pass گامی بزرگ در جهت دسترسی بیشتر و آسان‌تر به دنیای بازی‌های ویدیویی محسوب می‌شود و احتمالا بسیاری از کاربران سابق و فعلی را برای تمدید یا خرید اشتراک ترغیب خواهد کرد.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Hamid_Gamer
    Hamid_Gamer | 17 ساعت قبل

    و در پایان در کامنت بعدی باید بگم این وسط اتفاقی که افتاد این بود که کالاف دیوتی از روی گیمپس رفت و قیمتش جوری کاهش یافت که بازم ۳ دلار گرونتر از زمانی هست که کالاف رو نداشت یعنی ۲۰ دلار. ولی الان شده ۲۳ دلار و مخاطب این پلتفرم کالاف رو نداره و ۳ دلار باید گرونتر پول بده. خلاص.

  • K2_soheil
    K2_soheil | 17 ساعت قبل

    کاش که گیم های جدید که اومدن رو گیم وس رو تو این وقتی که نت ها قطع بود رو هم پوشش بدین

  • Hamid_Gamer
    Hamid_Gamer | 18 ساعت قبل

    اول که هنوز ۳ دلار گرونتر از قیمت پارسالش هست که ۲۰ دلار بود. و اینکه معلومه کالاف دیوتی آغاز مسیری هست که دیگه آثار AAA و بزرگ روی گیمپس منتشر نشن چون خود مایکروسافت هم فهمیده سرویس برای اینجور بازی‌ها ضرر هستش. که اینجوری اتفاقا خیلی از اونایی که برای کالاف روی گیمپس اومدن از این به بعد دیگه اشتراک نمیخرن و برگ مهمی از دست ایکس‌باکس رفت مثل برگ انحصاری که از دستشون رفت و این دقیقا نشون میده مایکروسافت که حاضر شد برای پول بیشتر قید اومدن کالاف روی گیمپس رو بزنه پس برای سود بیشتر قطعا مولتی‌پلتفرم باقی میمونه. و در آخر با تمامی این برگ‌های از دست رفته ، قیمت فضایی Helix هم آخرین تیر هست که هیچکسی دیگه سمت نسل بعد ایکس‌باکس نره و به پایان سخت افزار برسه و کاملا ناشر بشه و تمام.

  • Mohammad-Nikhalat-Jahromi
    Mohammad-Nikhalat-Jahromi | 21 ساعت قبل

    همین تغییر قیمت (۷ دلار کاهش)، به‌روشنی این حقیقت رو معلوم می‌کنه که اینا بازی پرمخاطب ۷۰ دلاری رو ۷ دلار کرده بودن!!!!

مطالب پیشنهادی