هر آنچه از بتلفیلد بعدی انتظار داریم
بتلفیلد به عنوان فرانچایزی که حتی سابقهای کمی طولانیتر از سری کال آو دیوتی دارد و نزدیک به ۲۰ سال است با بخش آنلاین سرگرم کنندهاش ما را شیفته خود کرده، در چند سال اخیر ...
بتلفیلد به عنوان فرانچایزی که حتی سابقهای کمی طولانیتر از سری کال آو دیوتی دارد و نزدیک به ۲۰ سال است با بخش آنلاین سرگرم کنندهاش ما را شیفته خود کرده، در چند سال اخیر فاصله زیادی با دوران اوجش گرفته است. Battlefield V به هیچ عنوان نتوانست با خود آن فروش و موفقیتی را که EA انتظار داشت، به همراه بیاورد و طرفداران سرسخت و قدیمی سری هم چندان دل خوشی از نسخههای اخیر ندارند.
اما میدانیم که بتلفیلد بعدی در دست ساخت است و رویداد EA Play هفته گذشته بهترین فرصت بود تا این ناشر آمریکایی هم مراسم خودش را از خسته کننده و بیمحتوا بودن نجات دهد هم ما را با یک تریلر کوتاه اما جالب هیجانزده کند. الکترونیک آرتز به هر دلیلی تصمیم گرفت این فرصت را از دست دهد ولی دلیل نمیشود ما از رویاپردازی دست برداریم. بنابراین موارد زیر از مهمترین ویژگیهایی هستند که انتظارش را در نسخه بعدی بتلفیلد داریم.
بازگشت به دوران مدرن
انتخاب ستینگ جنگ جهانی اول یکی از آخرین تصمیمات هوشمندانه و درست دایس، استودیو سازنده و الکترونیک آرتز بود، هر چند که آن هم در نهایت آنطور که باید نتیجه نداد اما متاسفانه بدتر از آن تصمیم گرفتند که برای Battlefield v به سراغ جنگ جهانی بعدی بروند. البته دراین زمینه بحث سلیقه هم مطرح است و بسیاری هم از رفتن بازی به این دوره زمانی استقبال کردند اما برای تنوع هم که شده، حالا بهترین فرصت است تا بتلفیلد به همان زمان جنگهای مدرن و امروزی چون نسخه سوم و چهارم باز گردد.
پیشتر در یک یادداشت دیگر، حسین هم از این نوشته بود که چرا بتلفیلد باید برای نسخه بعدی دوران مدرن را انتخاب کند و فکر میکنم بیشتر از این نیازی نباشد در این مورد صحبت کنیم. اما به هر حال، انتظار اولم از بتلفیلد بعدی احتمالا سلیقهایترین مورد باشد و بسیاری هم با آن مخالف باشند.
برگرداندن مود Rush به دوران اوجش
سری بتلفیلد همیشه از قدیم به خاطر مود Conquest معروف بوده است. این مود در واقع تمام ویژگیهای مهم و کلیدی بتلفیلد که آن را از بازیهای شوتر دیگر جدا میسازد، در خود دارد. نقشههای بسیار بزرگ، تعداد بازیکنان بالا، وسایل جنگی مختلف و نبردهایی که حس جنگ واقعی را به خوبی به مخاطب منتقل میکنند.
اما بتلفیلد ۳ با معرفی مود جدیدی به نام Rush تمام معادلات را بهم زد و حالت جدیدی معرفی کرد که تصورش را هم نمیکردیم تا این حد هیجانانگیز باشد. به غیر از تمام جذابیتهای ذاتی مود راش، نقشههای بازی هم در این حالت سنخیت کاملی با ماهیت خطی این حالت داشتند و نتیجهاش این بود که خیلی زود Rush تبدیل به یکی از محبوبترین مودهای بتلفیلد شد و بسیاری آن را به کانکوئست هم ترجیح میدادند.
اما مود راش در بتلفیلد ۱ و Battlefield V آن هیجان و یکپارچگی گذشته را نداشت. بتلفیلد بعدی نیازی ندارد تا برای شاخ و برگ دادن به این مود، حالت کانکوئست را از یاد ببرد. ترکیب و تنوع این دو حالت بود که بتلفیلدهای قدیمی را به بهترین نسخههای سری تبدیل میکرد و حالا وقتش رسیده که هر دو مود به خصوص راش در نسخه بعدی با قدرت بیشتری باز گردند.
نبردهای بزرگتر اما منظمتر
این تنها موردی از این لیست است که از اتفاق افتادنش در نسخه بعدی مطمئن هستیم. هر چند که الکترونیک آرتز در رویداد اخیر خود بتلفیلد بعدی را به صورت رسمی معرفی نکرد اما در تیزری کوتاه از تمام بازیهای جدیدش، نشان داد که بتلفیلد قرار است چطور از سختافزار جدید برای گسترده کردن میدانهای نبردش استفاده کند. بنابراین دیگر کامل میدانیم که بتلفیلد بعدی قرار است هم نقشههای بزرگتری داشته باشد و هم از بازیکنان بیشتری پشتیبانی کند اما لزوما این خبر خوبی نیست.
بیشتر کردن تعداد بازیکنها و بزرگ کردن نقشهها تنها در صورتی جواب میدهد که به همان اندازه بخشهای دیگر بازی هم پیشرفت کنند و یکپارچگی بین تمامی اجزای گیمپلی در همان مقیاس حفظ شود. در غیر این صورت نتیجه یک میدان جنگ غیر منطقی و بینهایت آشفته است که بسیاری از بازیکنهای در نهایت به مودهای کم جمعیتتر تمایل بیشتری نشان میدهند.
همکاری بیشتر بین اعضای تیم
از ادوات جنگی مختلف که بگذریم، مهمترین وجه تمایز بین بتلفیلد و کال آو دیوتی در گذشته ماهیت گیمپلی آنها بود. هر چقدر که در کال آو دیوتی میتوانستید بدون همکاری با همتیمیهای خود چون رامبو به دل دشمن بزنید، در بتلفیلد مجبور میشدید که همکاری خوبی با هم جوخههای خود داشته باشید. هیچ کدام از این دو طرز نگاه و سبک گیمپلی از دیگری برتر نیستند و در نهایت به سلیقه شما بر میگردد.
اما بتلفیلد در چند سال اخیر به همان چیزی تبدیل شده که سالها از آن دوری میکرد و البته به شکل عجیبی، نسخههای اخیر کال آو دیوتی ماهیت همکاری بیشتری هم دارند. احتمالا الکترونیک آرتز تصمیم گرفته برای جذب مخاطبین بیشتر، شاکله اصلی فرانچایز قدیمیاش را زیر سوال ببرد غافل از اینکه همین تغییر باعث افول نسخههای اخیر شده است.
بیشتر بخوانید:
- چرا ایونت EA Play بدترین رویداد سال بود؟
- لطفا انتظار گرافیک فکبرانداز از نسل جدید نداشته باشید
- به نظر میرسد که Call of Duty بعدی به زودی معرفی میشود
بخش داستانی خوب یا فقط آنلاین
سری بتلفیلد را همه به خاطر بخش چند نفره هیجانانگیزش میشناسند و حتی برخی از نسخههای اولیه چون بتلفیلد ۲ کاملا فاقد بخش داستانی بودند اما سازندگان بازی نمیتوانند از علاقهمندان بازیهای شوتر تک نفره چشمپوشی کنند و آنها را به عنوان مشتری از دست بدهند. بنابراین بخش داستانی کم و بیش در ده سال اخیر در این سری حضور داشته و حتی باید اعتراف کرد برخی از نسخهها به خصوص سری بد کمپانی کمپین خوبی هم داشتند.
اما این سیستم War Stories دو نسخه اخیر کاملا بیهدف است. چند داستان کوتاه و کاملا بیربط به یکدیگر آن چیزی نیست که طرفداران بازیهای اکشن به خاطرش ۶۰ دلار پول بدهند و برای آنهای هم که بازی را به خاطر بخش چند نفره میخرند، اهمیت خاصی ندارد. بتلفیلد بعدی بهتر است تکلیف خودش را در این زمینه روشن کند. اگر وقت گذاشتن روی این بخش داستانی ناقص قرار است به بخش چند نفره آسیب بزند، پس چرا کامل حذف نشود؟
اگر هم بخش داستانی میخواهد تجربهای چند ساعته سراسر از شور و هیجان باشد و داستانی درگیر کننده را روایت کند، این داستانهای کوتاه هیچ وقت به نتیجه نمیرسد. شما از بتلفیلد بعدی چه انتظاراتی دارید؟ نظرات خودتان را حتما در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چهار تا از هوادارا رو جمع کنین ازشون بپرسین چی میخوان که دوباره بعدا نگین هرکس مشکل داره نخره
خداکنه داستان طولانی داشته باشه مثل بتلفیلد 3 یا بد کمپانی 2
"اما این سیستم War Stories دو نسخه اخیر کاملا بیهدف است. چند داستان کوتاه و کاملا بیربط به یکدیگر آن چیزی نیست که طرفداران بازیهای اکشن به خاطرش ۶۰ دلار پول بدهند"
اتفاقا به نظر من بخش war stories بتلفیلد 1 خیلی خوب بود و ادم رو درگیر خودش می کرد حتی با اینکه به هم ربط نداشتن ولی قبول دارم داستان بتلفیلد 5 یکم ناقص بود ولی نه جوری که بخوایم بگیم چیزی نیست که طرفدارا براش 60 دلار پول بدن
kharejia age $60 dollar midan be khatere multi online midan. ziad dargir campaign nistan mesle irania. irania chon net nadaran ya bishtar game crack shode bazi mikonan fekr mikonan gamer khareji mesle onast
شما به همون بتل رویالت برس،نمیخواد در مورد چیزایی که برای ایکس باکس آرزو و برای ps4 خاطرست اظهار فضل کنی.
جدا به صرفه نیست برای داستان کوتاه کسی پول زیادی خرج کنه. میخوای پول خرج کنی میری اصولا بازی میگیری که ارزش زیادی داشته باشه. مثل Persona و God of War و Ghost of Tsushima ( امیدوارم این یکی آخرش به مغولها برنگرده بگه انتقام چیز بدیه ). من جایی که زندگی میکنم اکانت هکی و این چیزا نیست. ( باید تو چشمهای فروشنده با اون لبخند ملیحش نگاه کنی پول بدی ). برای همین گزینههای جهان باز و اونهایی که گیم پلی زیادی میتونی داشته باشی اولویت بیشتری داره. قاعدتا با وجود Warzone کسی هم دیگه زیاد دنبال بخش مولتی جنگی نیست در حال حاضر.
این ماه زمانی که COD رو رایگان دانلود کردم. بعد چند ساعت اصلا متوجه هم نشدم، دیدم رسیدیم آلمان تموم شد. پیش خودم اولین چیزی که گفتم این بود، برای این گیم پلی کوتاه کسی هم واقعا هزینه میکنه؟
آخه آدم با فرهنگ و با شعور
فکر کردی همه مثل خودت iq زیر ۵۰ دارن که خیلی شیک و ساده میای یه بازی دیگه رو اسپویل میکنی ؟ یعنی از وسط خوندن کامنت آت نمیشه فهمید کدوم بازی رو میگی ؟
حق آت همونایی ه که لبخند ملیح میزنن بهت و میکنن تو پاچه ات