ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

سرویس‌های موبایلی هوآوی چگونه نیازهای نرم‌افزاری کاربران را برطرف می‌کند؟

هوآوی یکی از شرکت‌هایی بود که امسال قربانی جنگ تجاری آمریکا و چین شد و در نتیجه محدودیت‌های تجاری وضع شده علیه این شرکت، گوشی‌های جدید هوآوی دیگر فاقد سرویس‌های موبایلی گوگل هستند. هوآوی هم ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۰

هوآوی یکی از شرکت‌هایی بود که امسال قربانی جنگ تجاری آمریکا و چین شد و در نتیجه محدودیت‌های تجاری وضع شده علیه این شرکت، گوشی‌های جدید هوآوی دیگر فاقد سرویس‌های موبایلی گوگل هستند. هوآوی هم برای مقابله با این محدودیت‌ها، به استفاده از اکوسیستم و سرویس خود یعنی سرویس‌های موبایلی هوآوی یا HMS روی آورده که بر بستر اندروید توسعه یافته است. اما آیا این سرویس می‌تواند خلا سرویس‌های گوگل را پر کند؟ چه راهکارهای دیگری هم وجود دارد؟

سرویس HMS، شروع قدرتمند اما همچنان ناکافی

طبیعی است که سرویس تازه نفس هوآوی از لحاظ محتوا و تعداد اپلیکیشن‌های موجود نمی‌تواند در حال حاضر با گوگل‌پلی که شرکتی چون گوگل را در پشت خود دارد و سال‌هاست که روی گوشی‌های اندرویدی فعال است، رقابت عادلانه‌ای داشته باشد. بنابراین کم پیش نمی‌آید که به دنبال اپلیکیشن و بازی‌ای بگردید که روی استور هوآوی یعنی AppGallery موجود نباشد. برای مثال بازی موبایل معروفی کال آو دیوتی موبایل هنوز راهش را به این سرویس باز نکرده است.

سرویس‌های هوآوی

راستش را بخواهید سرعت هوآوی در جمع‌آوری این اپلیکیشن‌ها و آوردن آن‌ها به اکوسیستمش واقعا تحسین برانگیز بوده است. تعداد اپلیکیشن‌ها روز به روز بیشتر می‌شود و حتی اپ گالری سیستمی دارد که از طریق آن می‌توانید اپلیکیشن‌های مورد نظرتان را برای اضافه شدن به هوآوی پیشنهاد دهید و در بعضی از موارد طولی نمی‌کشد که با بالا رفتن درخواست‌ها، بازی یا اپلیکیشن مورد نظرتان سر از استور در می‌آورد. از طرفی دیگر، همین حالا بسیاری از بازی‌ها و اپلیکیشن‌های معروف چون Asphalt 9، Plants vs Zombies، پابجی، تیک‌تاک، تلگرام و اسنپ‌چت روی اپ‌گالری برای دانلود موجود هستند.

نکته جالب دیگر اپ‌گالری این است که در مورد بسیاری از اپلیکیشن‌های دیگری که هنوز به سرویس‌های هوآوی راه پیدا نکرده‌اند، شما را از طریق همان اپ‌گالری مستقیم به سایت اپلیکیشن و صفحه دانلود آن می‌فرستد. بنابراین همچنان در دانلود و پیدا کردن اپلیکیشن‌های دیگری چون واتس اپ یا فیسبوک هم مشکلی نخواهید داشت. مشکل دیگری که در این میان مطرح می‌شود، خود سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های پیش‌فرض گوگل چون جیمیل، یوتیوب و کروم است. مرورگر کروم البته به راحتی نصب روی گوشی‌های HMS نصب می‌شود. برای جیمیل هم می‌توانید از کلاینت ایمیل هوآوی استفاده کنید و جیمیل خود را به آن اضافه کنید یا حتی کلاینت‌های ایمیل دیگری چون اوت‌لوک مایکروسافت هم در دسترس است. در حال حاضر تنها راه‌حل برای استفاده از یوتیوب، نسخه وب اپلیکیشن آن است که البته از لحاظ مزایا و راحتی نمی‌توان آن را خیلی با نسخه اپلیکیشن یکی دانست.

با توجه به محبوبیت این برند در دنیای موبایل، تقاضای بالای کاربران و سرعت رشد خوب HMS و سرویس دانلود اپلیکیشن هوآوی یعنی اپ‌گالری، می‌توان انتظار داشت بسیاری از اپلیکیشن‌های کاربردی و بازی‌های محبوب دیگر در آینده‌ای بسیار نزدیک به اکوسیستم هوآوی اضافه شوند. اما در حال حاضر برای دانلود اپلیکیشن‌های مورد نیازتان و یا مواردی که شاید هیچ وقت اضافه نشوند، چه راهکارهای دیگری وجود دارد؟

سرویس‌های هوآوی
استفاده از سرویس‌های داخلی مثل بازار

آرشیو کامل کافه‌بازار به همراه برخی از مشکلات گوگل‌پلی در زمینه تحریم اپلیکیشن‌ها یا دانلود آن‌ها، مدت‌هاست بسیاری از کاربران تلفن همراه را به استفاده از این استور داخلی سوق داده است. تمام تلفن‌های هوشمند هوآوی نیز با سیستم عامل اندروید عرضه می‌شوند و بنابراین در نصب و دانلود اپلیکیشن‌ها از کافه‌بازار و نصب آن‌ها روی تلفن هوشمند با مشکلی مواجه نخواهید شد. به جز باز هم البته خود اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل یا اپ‌هایی که به سرویس‌های این شرکت وابسته هستند. در مورد دسته اول صحبت کردیم، اپلیکیشن‌های جایگزین هوآوی راه‌حل این محدودیت هستند. اما تکلیف اپلیکیشن‌هایی چون اسنپ و تپسی که از سرویس‌های گوگل استفاده می‌کنند چه می‌شود؟

در حال حاضر برای استفاده از این اپلیکیشن‌ها باید به نسخه تحت‌وب آن‌ها اکتفا کنید ولی تمامی این شرکت‌ها در حال توسعه اپلیکیشن‌هایی هستند که روی تلفن‌های هوآوی هم بدون مشکل نصب شوند و کار کنند. برای همین می‌توان انتظار داشت استفاده از اپلیکیشن‌های پرکاربرد ایرانی که به نوعی به سرویس‌های گوگل وابسته هستند، در آینده نزدیک برطرف شود. کاربرانی هم که تا پیش از این به استفاده از استورهای داخلی عادت کرده بودند، به جز در همین موارد محدودیت دیگری نخواهند داشت، به خصوص که در شرایط فعلی استوری چون کافه‌بازار از استور اپ‌گالری خود هوآوی بسیار کامل‌تر است.

دانلود اپلیکیشن‌ها از منابع دیگر

سرویس‌های هوآوی

مدت‌هاست که سایت‌های دانلود اپلیکیشن داخلی و خارجی یکی از گزینه‌های اصلی کاربران اندروید برای دانلود و نصب بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف است. به خصوص اپلیکیشن‌هایی که یا رایگان نیستند یا روی کافه‌بازار و استورهای داخلی موجود نبوده و در گوگل‌پلی هم تحریم هستند. تمام این اپلیکیشن‌ها بدون مشکل روی گوشی‌های هوآوی هم نصب می‌شوند و برای مثال مارکتی چون APKPure به عنوان یکی از کامل‌ترین و بهترین این مراجع، هر اپلیکیشن و بازی که فکرش را بکنید در خود دارد.

بیشتر بخوانید:

تنها محدودیت و مشکل استفاده از این سایت‌های و منابع به عدم آپدیت خودکار آن‌ها از طریق استور بر می‌گردد. از آنجایی که دیگر خبری از گوگل‌پلی نیست و اپلیکیشن مورد نظر هم حتما روی اپ‌گالری موجود نبوده که شما برای دانلودش به این مارکت‌ها متوسل شدید، پس مجبور هستید در صورت آپدیت و انتشار نسخه جدید، منتظر عرضه شدن فایل آخرین نسخه روی این مارکت‌ها بمانید و اپ‌ها را به صورت دستی آپدیت کنید.

جمع‌بندی

اینکه نبود سرویس‌های گوگل و محدودیت‌های تلفن‌های همراه هوآوی تا چه حد مهم است، کاملا به خود شما و استفاده‌تان از این دستگاه‌ها بستگی دارد. کاربرانی که تا به امروز هم بیشتر اپلیکیشن‌هایشان را از هر جایی به جز گوگل‌پلی دانلود می‌کردند، به جز چند مورد جزئی چالشی با HMS نخواهند داشت و می‌توان انتظار داشت آن چند مورد هم در آینده نزدیک برطرف شود. اما برای گیمرهای حرفه‌ای و کاربرانی که به سرویس‌های گوگل عادت کرده‌اند و از آن‌ها استفاده می‌کنند، شرایط کمی فرق دارد.

قیمت‌گذاری مناسب و مقرون بصرفه تمامی مدل‌های هوآوی و به خصوص میان‌رده‌ها به همراه عرضه رسمی آن‌ها در ایران، این تلفن‌های همراه را به گزینه‌ای مناسب در این شرایط اقتصادی تبدیل می‌کنند. اما باید به خاطر داشته باشید که مدتی طول خواهد کشید تا برخی از اپلیکیشن‌های مورد انتظارتان به اپ‌گالری برسند. بنابراین بهترین راه‌حل فعلی برای تجربه بازی‌هایی چون کال آو دیوتی موبایل و پابجی دریافت آن‌ها از سایت‌ها و استورهای دیگر است. هر چند با توجه به اضافه شدن لانچر اپیک گیمز به استور هوآوی و امکان دانلود فورتنایت از آن، بعید است که اضافه شدن بازی‌های محبوب دیگر هم چندان طول بکشد.


تماشا با کیفیت بالا از یوتیوب ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • سینا
    سینا | ۲۵ تیر ۱۳۹۹

    واقعا هیچکس نمیدونه هووای چقدر میتونه در عرضه و رشد این سرویس موفق باشه (البته بازار یک و نیم میلیاردی چین که از همون اول هم از سرویس های گوگل محروم بوده بزرگ و سوآوره و همینطور حمایت عجیب غریب دولت چین از شرکت هووای حتی نسبت به بقیه رقبای چینی مثل ژیائومی و oppo در بازار داخلی باعث میشه هووای پول و منابع خیلی زیادی برای مقابله با گوگل صرف کنه).
    با این وجود باید قبول کرد که هر جا رقابت هست، پیشرفت هم هست. اگر گوگل رقیبی پیدا نکنه و جایگاهش به چالش کشیده نشه به نفع هیچکس نیست اما حالا که هووای در برابر گوگل قد علم کرده گوگل نیاز داره تا مطمئن بشه هووای نمیتونه جای این شرکت رو پر کنه که در نهایت میتونه به نفع ما مصرف کننده ها باشه.

  • علی
    علی | ۲۴ تیر ۱۳۹۹

    هر کاری بشه نمیشه جای سرویس های گوگل و یوتیوب را پر کرد نمیشه اقا

مطالب پیشنهادی