ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

معرفی ILO بر روی سرور های HPE

ILO  مخفف کلمه integrated heights-out  است  که مختص خود شرکت HPE است البته نه اینکه شرکت های دیگر این تکنولوژی رو نداشته باشند . شرکت های دیگر هم دارای این تکنولوژی هستند منتهی با نام ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰

ILO  مخفف کلمه integrated heights-out  است  که مختص خود شرکت HPE است البته نه اینکه شرکت های دیگر این تکنولوژی رو نداشته باشند .

شرکت های دیگر هم دارای این تکنولوژی هستند منتهی با نام های دیگر و خصوصیات دیگر.HP  به طور اختصاصی این تکنوژی رو به نام ILO معرفی کرده و فقط خودش از آن استفاده میکند. تکنولوژی ILO برای مدیریت سرورHPE  از راه دور مورد استفاده قرار میگیرد به این ترتیب که شما از راه دور میتوانید یک سری کارها را از راه دور روی سرور خود اعمال کنید.

سرورHP ای که مدل انها از 300 بالاتر است مثل DL380 -DL580 ILO  رو به صورت embedded روی خودشان دارند. ولی سروهایی که مدل آن‌ها پایین‌تر از 300 هست باید به صورت اضافه روی آنها نصب شود شرکت های دیگری که سرور تولید میکنند ILO را بانام های دیگیری مورد استفاده قرار می‌دهند. به عنوان مثال :

۱)شرکت sun/oracle  تحت عنوان LOM

۲) شرکت Dell تحت عنوان DRAC

۳)شرکت IBM  تحت عنوان Remote Super Visor Adapter

۴) شرکت Cisco تحت عنوان CIMC

کارهایی که توسط ILO می شود انجام داد:

1_Reset کردن سرور :شاید شما بگوئید که به صورت Remote هر چیزی رو میتوان ریست کرد ولی فرض کنید سیستم عامل سرور شما هنگ کرده و به صورت Remote  نمی شود به آن دسترس داشت. فرض کنید ESXIهنگ کرده و تحت هیچ شرایطی نمیتوانید از راه دور با ان ارتباط برقرار کرد در این مواقع میتوانید از ILO  استفاده کنید و همان طور که به صورت local  به پای سرور می روید و دکمه ی سرور را فشار می دهید و سرور را فشار می دهید تا سرور rest  شود توسط ILO  هم می توانید همین عملیات را از راه دور انجام دهید. درست مثل زمانی که پای سرور هستید.

2_power up  کردن سرور : شما توسط ILO  می توانید سرور خود را از زاه دور روشن یا power-up  کنید چراکه در حالت عادی نمیتوانید یک سرور را از راه دور روشن کنید. شاید بگوئید می شود از طریق Wake-On-Lan  این کار را انجام داد ولی  Wake-OnLan احتمالا فقط روی یک Broadcast Domain  کاربرد دارد یعنی اگر شما بخواهید از طریق اینترنت وصل شوید وان را روشن کنید احتمالا امکان پذیر نیست ولی  ILO  این امکان را برای شما فراهم اورده. یعنی از طریق ILO  و شبکه میتوانید به سرور وصل شوید و سرور را روشن کنید و نیاز به حضور در محل نیست.

3_Remote System Console: یعنی ILO  این امکان را فراهم می آورد که بتوانید مانیتور Local  سرور رو ببینید حتی اگر سیستم عامل هنگ کرده باشد و هیچ کاری نتوانیم با ان انجام دهیم شما میتوانید به آن وصل شوید و کنسول سرور را ببینید.

4_Mount remote physical CD/DVD driver or image: ما زمانی که بخواهیم سیستم عامل سرور اچ پی رو تعویض کنیم در حالت عادی روی کامپیوتر های pc  باید DVD  ویندوز رو در داخل دستگاه بگذاریم تا بتوانیم سیستم عامل رو تعویض کنیم و از طریق فایل ISO  نمیتوانیم اینکار رابکنیم ولی از طریق ILO  این کار امکان پذیر است. یعنی شما میتوانید در دفتر خو بنشینید و از طریق ILO  به سرور متصل بشید و یک فایل فایل ISO  رو به عنوان image  به سرور معرفی کنید و شروع به تعویض سیستم عامل کنید ویا اینکه از طریق CDROM سیستم خودتون سیتم عامل سرور رو عوض کنید.

5_Access the Servers integrated management log: شما می توانید log های سرور خودتون رو از طریق ILO  ببینید. منظر از Log  لاگ های میدیریتی است مثلا :

  • -مدیر چه کارهایی انجام داده ؟
  • -چه چیز هایی لود شده است ؟
  • -چه اتفاق هایی افتاده ؟
  • - چه کسی لاگین کرده ؟
  • -و....

یعنی تمام کار هایی که انجام شده رو میتوانید به صورت لاگ در داخل ILO ببینید. حتی اگر کسی بدون اطلاع شما اگر به سرور وصل شود وکار انجام دهد شما میتوانید log  آن را در داخل ILO ببینید.

۶-شما همچنین میتوانید از طریق کد های xml روی سرور تغییراتی رو ایجاد کنید.

۷- شما میتوانید به رابط Command Line سرور که از طریق پورت RS 232  به صورت local  در دسترس است به صورت remote از طریق  ILO  وصل شوید واز طریق ان command  روی سرور اجرا کنید. البته command هایی که مربوط به سرور هستند ونه command های سیستم عامل نصب شده روی سرور.

۸- شما هم چنین میتوانید از طریق Web-interface میتوانید وضعیت سرور رو چه از لحاط سخت افزاری و چه از لحاطظ نرم افزاری /از لحاظ حرارت سرور /از لحاظ وضعیت سلامت فن ها/و به طور کلی ضعیت تمام تجهیزات رو میتوانید به صورت دقیق چک کنید.

ورژن های ILO:
Last Firmware Servers Name
1.96 released 30

April2014

ProLiant G2-G3-G4-and G6 servers , model under 300 ILO
2.33 released 30

March2018

ProLiant G5 and G6 servers , model number 300 and higher ILO2
1.91 released 20

November 2018

ProLiant G7 Servers ILO3
2.70 released 14

May 2019

ProLiant G8 and G9 Servers ILO4
1.40 released 4

February 2019

ProLiant G10 Servers ILO5
ILO به صورت سخت افزاری به دو صورت ارائه می شود:
تصویر شماره ۱
تصویر شماره ۲
ILO از لحاظ سخت افزاری به 2 صورت ارائه می شود:

۱- یکی به صورت چیپست های embedded  که تعبیه شده روی خود سرور هستند به صورت خودکار.(عکس شماره یک)

نکته: از مدل های 300 به بالا ILO  به صورت embedded  وجود دارد.

۲- ولی روی یک سری سرورها شما باید ILO رو اضافه کنید به صورت جداگانه.(عکس شماره 2)

نکته :ILO  روی کارت های PCI  یا PCI EXPRESS  ارائه می شود.

ILO Port:

در پشت سرور اچ پی  کابل شبکه ای به اسم Rj45  که برای ارتباط ILO  از اون استفاده میشود طوری که شما از این پورت یک کابل به شبکه خودتون متصل میکنید و IP  تان رو ست میکنید ودیگه از طریق آن  ای پی می توانید به ILO  متصل شوید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی