وقتی داستانهای عاشقانه ایرانی بستر بازیهای موبایلی میشوند
اگر به تجربه بازیهای پازل روی موبایل علاقهمندید، در این مطلب با بررسی بازی اندروید باغ نگار همراه ویجیاتو باشید. الهام گرفتن از عناوین محبوب خارجی و فراهم کردن بستری بومی برای استفاده کاربران ایرانی ...
اگر به تجربه بازیهای پازل روی موبایل علاقهمندید، در این مطلب با بررسی بازی اندروید باغ نگار همراه ویجیاتو باشید.
الهام گرفتن از عناوین محبوب خارجی و فراهم کردن بستری بومی برای استفاده کاربران ایرانی امری عادی است. میتوانیم رد پای بسیاری از عناوین پر دانلود فروشگاه پلی استور را در بازی های ایرانی اندروید حاضر در کافه بازار ببینیم. شاید از دیدگاه برخی کاربران این مسئله کپی کردن تلقی شود. اما حقیقت این است که بسیاری از کاربران نمیتوانند با عناوین خارجی ارتباط برقرار کنند و آنطور که باید و شاید از آنها لذت ببرند.
درنتیجه داشتن یک نسخه ایرانی که فارسیسازی شده و رنگ و بوی ایرانی به خود گرفته میتواند این مشکل را برطرف کند. Homascapes یکی از مشهورترین بازیهای موبایلی است که روی فروشگاه پلی استور بیشتر از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده. حتما تبلیغات آن را در بازیهای موبایل دیگر را بین ویدیوهای یوتیوب دیدهاید. اما اگر میخواهید نسخه ایرانی Homescapes را تجربه کنید، میتوانید سراغ محصول استودیو پاییزان، یعنی باغ نگار بروید.
از نظر گیمپلی نمیتوان تفاوت خاصی میان دو بازی پیدا کرد. ما همچنان با پازلی مشابه Candy Crush طرفیم که در قالب یک داستان روایت میشود. خان پس از چندین سال زندگی کردن در فرنگ دست نوهاش یعنی «نگار» را گرفته و به دهات خود برگشته. خان تصمیم گرفته تا عمارت قدیمی خود را بازسازی کند. برای این کار از «ارسطو»که پسری جوان است کمک میگیرد تا بتواند کارها را با سرعت بیشتری پیش ببرد.
ارسطو که ابتدا قرار بوده کارگر و دستیار خان باشد، یک دل نه صد دل عاشق نگار میشود. حالا تمام کارهای عمارت رنگی متفاوت به خود گرفته و ارسطو تلاش میکند تا میان سروکله زدن با خرابیهای این ساختمان قدیمی، دل نگار را به دست بیاورد. درواقع فارغ از بعد گیمپلی و جذابیت حل کردن پازلهای آن، باغ نگار از ابزار دیگری برای جذب مخاطبانش استفاده میکند. این ابزار داستان بازی است که به زیبایی و با طنزی دوستداشتنی روایت میشود تا کاربر را برای دانستن انتهایش همراه خود کند.
اگر تابحال Candy Crush را تجربه نکردهاید و نمیدانید داستان از رچه قرار است، کمی برایتان از گیمپلی باغ نگار میگویم تا با آن بیشتر آشنا شوید. هدف این است که شما با کنار هم قرار دادن حداقل سه میوه از هر نوع آنها را تبدیل به امتیاز کنید. اگر تعداد میوهها بیشتر از ۳ عدد باشد، تبدیل به یک شئ خاص میشوند. مثلا یک بمب که میتواند منطقهای از جدول بازی را زیر و رو کند، یا نوشابهای که گازش در میرود و یک ستون یا ردیف را خالی میکند. اما برای حذف کردن این میوهها از جدول به شما یک هدف خاص داده میشود.
اینکه بتوانید ۲۰ توت فرنگی را حذف کنید، یا اینکه کل محیط جدول را شخم بزنید. معمولا این اهداف با محدودیت تعداد حرکت و انتخاب همراه میشوند تا بازی بیش از پیش چالشبرانگیز شود. به مرور زمان پازلهای باغ نگار سختتر میشوند و مجبورتان میکنند سراغ کمکهای ویژهای که بازی دراختیارتان قرار میدهد بروید. به ازای انجام دادن هر مرحله از پازلهای بازی یک امتیاز دریافت میکنید و میتوانید این امتیازها را برای بازسازی خانه استفاده کنید.
ایجاد تغییر در هر قسمت نیازمند یک امتیاز است. شما میتوانید ده مرحله را پشت سر بگذارید و سپس با خیال راحت ده قسمت از خانه را بازسازی کنید. داستان بازی نیز مابین این بازسازیها روایت میشود تا بتوانید سرانجام ماجرای عشق ارسطو به نگار را متوجه شوید. علاوه بر یک داستانسرایی جذاب، باغ نگار از جلوههای بصری دوستداشتنی و رنگارنگی برخوردار است. درواقع با ترکیبی بینقص از یک پازل و داستانی سرگرمکننده مواجهیم که میتواند کاربران را برای چندین و چند ساعت به خود مشغول کند.
پیشنهاد میشه
استودیو پاییزان که پیشتر آن را بخاطر ساخت بازیهایی مانند پسرخوانده میشناختیم، این بار در فضایی متفاوت باغ نگار را منتشر کرده. محصولی مشابه Homescapes که بومیسازی شده و با ارائه داستانی عاشقانه که روایتی طنزگونه دارد و از همه مهمتر پازلهایی سخت و درگیرکننده میتواند کاربران را برای مدتی طولانی با خود همراه کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
حداقل میگفتی اينو محسن یا پدرام بنویسه تا بعدا بهشون بتونی بگی نوب:))
??????
حرام هست آقا !
واقعا انتظار اینو نداشتم محمد امین جان . درضمن اون ویدیو یی که معرفی سرور های تمرینی سی اس گو هستش کی آماده میشه خیلی چشم انتظارم
انتظار چیو نداشتی؟ ?
اون ویدیو هم هفته آینده منتشر میشه.
دمت گرم . انتظار این بازیو !!!
گلمراد part II