سونی به دنبال خرید استودیوهای بازی سازی بیشتری است
در حالی که به تدریج به روزهای پایانی نسل هشتم نزدیک میشویم، سونی جزئیات بیشتری را از کنسول نسل بعد خود، یعنی پلی استیشن 5 در فضای مجازی به اشتراک میگذارد. در شرایط کنونی، بسیاری ...
در حالی که به تدریج به روزهای پایانی نسل هشتم نزدیک میشویم، سونی جزئیات بیشتری را از کنسول نسل بعد خود، یعنی پلی استیشن 5 در فضای مجازی به اشتراک میگذارد.
در شرایط کنونی، بسیاری از علاقه مندان نگران سخت افزار و تکنولوژیهای به کار رفته پلی استیشن 5 هستند و میخواهند بدانند آیا این کنسول از پس انتظارات آنها برمیآید یا خیر. در سوی دیگر ماجرا، عده دیگری از طرفداران قرار میگیرند که نگرانی چندانی نسبت به سخت افزار نداشته و بیشتر توجه خود را روی بحث نرم افزار قرار دادهاند. در نسل هشتم شاهد عملکرد بسیار خوب پلی استیشن 4 در زمینه بازیهای انحصاری بودهایم و اینطور که به نظر میرسد سونی سیاست مشابهی را در قبال کنسول نسل نهمیاش اتخاذ خواهد کرد.
چندی پیش، شرکت سونی جلسهای را با سرمایه گذاران خود برگزار کرد که در جریان آن صحبتهای مختلفی به میان آمد. طبق صحبتهای جیم رایان، مدیر عامل سونی، آنها قصد دارند تا با سرمایه گذاری بیشتر روی استودیوهای فرست پارتی لیست عناوین انحصاری خود برای پلی استیشن 5 را تقویت کنند. رایان در ادامه اضافه کرد این کار را از طریق رشد استودیوهای کنونی و خرید استودیوهای جدید انجام خواهند داد. آخرین باری که سونی اقدام به خرید یک استودیو کرد، به سال 2011 باز میگردد.
سونی در آن زمان استودیو ساکر پانچ پروداکشنز را خرید که به خاطر ساخت عناوین مختلفی از جمله Infamous و Sly Cooper شناخته میشد. این استودیو آمریکایی در حال حاضر روی Ghost of Tsushima کار میکند که در آیندهای نامشخص برای پلی استیشن 4 و احتمالاً پلی استیشن 5 عرضه خواهد شد. متاسفانه جیم رایان جزئیات دیگری را از برنامههای سونی به اشتراک نگذاشت و مشخص نیست که این شرکت ژاپنی برای خرید چه استودیوهایی اقدام خواهد کرد.
با اینحال، خرید اینسامنیاک گیمز توسط سونی دور از ذهن به نظر نمیرسد. این استودیو اخیراً بازی Marvel's Spider-Man را به صورت انحصاری برای پلی استیشن 4 عرضه کرد که نه تنها منتقدان، بلکه طرفداران بازیهای ویدئویی نیز نظر بسیار مثبتی نسبت به آن داشتهاند. این استودیو همچنین در سالهای گذشته فرنچایزهای محبوب Ratchet & Clank و Resistance را خلق کرده بود. جدا از همه اینها، اتخاذ چنین سیاستی از سوی سونی احتمالاً پاسخ این شرکت به مایکروسافت بوده است.
ردموندیها در چند ماه اخیر استودیو بازی سازی مختلفی را خریداری کردند که برای مثال میتوان نینجا تئوری و آبسیدیان اینترتینمنت اشاره کرد. از آنجایی که مایکروسافت نیز انحصاری جدیدی را معرفی نکرده، احتمالاً قصد دارد تا از پتاسیل این استودیوها برای تقویت انحصاریهای خود در نسل بعد استفاده کند. نظر شما دراین رابطه چیست؟ آیا با سیاست جدید سونی موافق هستید؟
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.