معرفی ۶ انیمه که بر اساس رویدادهای واقعی ساخته شدهاند
بیشتر افراد زمانی که از انیمه حرف زده میشود، اولین چیزی که به نظرشان میرسد آثاری تخیلی و غیرواقعی است. اگرچه بیشتر مجموعههای مشهور در انیمه، داستانهای فانتزی و تخیلی پر از جن و پری، ...
بیشتر افراد زمانی که از انیمه حرف زده میشود، اولین چیزی که به نظرشان میرسد آثاری تخیلی و غیرواقعی است. اگرچه بیشتر مجموعههای مشهور در انیمه، داستانهای فانتزی و تخیلی پر از جن و پری، هیولا و موجودات افسانهای دیگر هستند، اما داستانهای زیادی نیز بر اساس اتفاقات واقعی ساخته شدهاند. در این مقاله شش تا از بهترین انیمههایی که بر اساس اتفاقات واقعی ساخته شدهاند، از قساوتهای جنگی گرفته تا تئوریهای سفر در زمان، را به شما معرفی خواهیم کرد.
در این گوشهی جهان (In This Corner Of The World)
انیمهی در این گوشهی جهان که در سال ۲۰۱۶ و در ژاپن اکران شد، درمورد برههای از تاریخ است که مکرراً موضوع داستانها و فیلمهای زیادی میشود. این انیمه با نگاهی جدید، جنگ جهانی دوم را بازسازی میکند. داستان این انیمهی سینمایی درام و جنگی بین سالهای 1930 تا 1940 رخ میدهد اما بیشتر به بمباران هستهای هیروشیما (Hiroshima) توجه دارد.
این فیلم داستان سوزو (Suzu)، زنی جوان است که در شهرکی کوچک به نام کوره (Kure) در شهر هیروشیما زندگی میکند و زندگیاش زمانی که ارتش آمریکا شهرش را بمباران میکند به طرز ناخوشآیند و دشواری زیر و رو میشود.
اگرچه داستانهایی که درون انیمه رخ میدهد تخیلی است اما داستان انیمه بر اساس یک اتفاق واقعی تاریخی است. تیم تولید درمورد اتفاقات درون داستان تحقیق کردند تا صحت تاریخی داشته باشند و عکسهای قدیمی، اسناد تاریخی زیادی و همینطور گرامیداشت بازماندگان این فاجعه بمبباران، در این انیمه به کار گرفته شده است.
به N.H.K خوش آمدید (Welcome To The N.H.K)
هنرمندان برای خلق آثارشان از هرجایی و هر چیزی، چه یک آهنگ و چه یک قدمزنی ساده در پارک، الهام میگیرند. هرچند تاتسوهیکو تاکیموتو (Tatsuhiko Takimoto)، تجارب خود را به صورت یک هیکیکوموری (Hikikomori) یا یک آدم گوشهگیر تصویرسازی کرده است و رمان ژاپنی به N.H.K خوش آمدید را نوشته است.
مجموعه انیمهی این رمان با همین نام ساخته شد و داستان تاتسوهیرو ساتو (Tatsuhiro Satou) که دانشگاه را ول کرده است، را روایت میکند. تاتسوهیرو تقریبا به مدت پنج سال خود را منزوی کرده و از جامعه دور میشود و متعقد است که دلیل حالت انزوا و هیکیکوموریاش، NHK (جامعه هیکیکوموری ژاپن یا Nihon Hikikomori Kyokai) است.
در سال ۲۰۰۵ تاکیموتو اعلام کرد که هنوز هم با افسردگی درگیر است و با درآمدی که از کتاب به N.H.K خوش آمدید به دست میآورد، زندگی خود را میگذراند. درحال حاضر تاکیموتو هنوز هم درحال نویسندگی است و وبسایت خود را با مقالات و رمانهایش بهروزرسانی میکند.
Steins;Gate
اینترنت همیشه پر از داستانها، بلاگها و رشتههای تئوری توطئه است. از زمانی که وب پدیدار شد، مردم با کامپیوترهایشان "نظریات و تئوریهایشان" را با سراسر دنیا به اشتراک میگذارند. یکی از این افراد به نام جان تیتور (John Titor) ادعا کرد که یک نظامی است و از سال 2036 به زمان حال سفر کرده است. اگرچه به زودی جعلی بودن ادعایش ثابت شد اما سازندگان مانگا و مجموعهی انیمهی Steins;Gate از جان تیتور به عنوان بخش بزرگی از داستانشان بهره بردند.
هرچند، داستان انیمه زمانی که ادعای جان تیتور ثابت میشود و مشخص میشود که سفر در زمان واقعی است، از واقعیت فاصله گرفته و فانتزی میشود.
Mawaru Penguindrum
چگونه انیمهای بر اساس سه روح پنگوئن میتواند بر اساس اتفاقات واقعی باشد؟ این یکی از سوالاتی است که به ذهن بینندگان انیمهی Mawaru Penguindrum میرسد.
در تاریخ بیستم ماچ سال ۱۹۹۵ میلاری، در توکیو اعضای یک فرقهی مبادرت به نام اوم شینروکیو (Aum Shinrukyo)، در چندین خط مترو گاز سارین آزاد کردن و دوازده نفر کشته و هزاران مجروح بر جای گذاشتند. این انیمه، داستان این حمله را بازسازی میکند و نشان میدهد که خانوادهی تاکاکورا (Takakura) چگونه تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتند.
خانم هوکوسای (Miss Hokusai)
در این دوره و زمانه، فمنیست بودن چندان چیز عجیب و تابویی نیست. هرچند در قرن نوزدهم، مخصوصا در شرق دور، زمانی که زنها نسبت به مردان همتایشان کمارزشتر محسوب میشدند، داستان کاملا متفاوت بود.
انیمهی خانم هوکوسای، درمورد داستان واقعی (با اندکی ویرایش و تغییر) زندگی کاتسوشیکا او-ای (Katsushika O-Ei) دختر کاتسوشیکا هوکوسای (Katsushika Hokusai) نقاش اثر مشهور موج عظیم کاناگاوا (The Great Wave Off Kanagawa) است.
این سینمایی داستان او-ای، دختری جوان خجالتی و خوددار را روایت میکند که زیر سایهی پدر مشهورش زندگی میکند. هرچند زمانی که در استودیواش و دور از دید عموم است، او به اندازهی پدرش برجسته و خارقالعاده است. او با وجود شخصیت برجسته و درخشانی که دارد، باز هم تحت سلطه و انتقادات پدرش نسبت به آثارش قرار دارد. این انیمه داستان او-ای و جدالهایش برای شکل دادن مسیر زندگی خودش را به نمایش میگذارد.
باکومن (Bakuman)
باکومن یک مجموعه مانگای اقتباسی بر اساس دو هنرمند مانگاکا (به نویسندگان مانگا، مانگاکا یا Mangaka گفته میشود)، تسوگومز اوهبا (Tsugumi Ohba) و تاکشی اوباتا (Takeshi Obata) است که روی مانگای دفترچهی مرگ (Death Note) کار میکردند. این دو علاوه بر کار کردن روی دفترچهی مرگ، تجارب خود را به صورت یک مانگا ثبت کردند که باکومن (Bakuman) نام گرفت و بعدها یک اقتاس انیمه نیز از این مجموعه ساخته شد.
باکومن به طرز واقع بینانهای دشواریهای مانگاکا بودن را به کمک شخصیتهایی که کم و بیش بر اساس کارکنان مجلهی هفتگی شونن جامپ (شونن یا Shounen به ژانری گفته میشود که برای مخاطبین پسر نوشته میشوند) بودند - همان مجلهای که دفترچهی مرگ و باکومن را برای نخستین بار منتشر کرد - به تصویر میکشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
باد برمیخیزد چی؟
انقدر دنیای انیمه وسیعه حس میکنم هرچی میبینیم باز یه چیزی جا مونده یه انیمه محشره دیگه یه دنیای خیالی که میتونه از این همه رنج نجاتمون بده...
نمیدونم چرا همینکه تیتر مقاله رو دیدم، ذهنم رفت سمت جنگ دوم و مدفن کرمهای شب تاب
همین الان دارم فصل نهایی Bakuman رو میبینم، خیلی عالیه، یه کمدی مهشره!
فقط Steins;Gate رو دیده بودم که انیمه خیلی خوبی بود
ولی بنظرم اورریتدده
از اتک آن تایتان بیشتر؟!
از ناروتو بیشتر؟!
(صرفا جهت شوخی)
والا ناروتو بهش توجه زیادی نشده و در حد خودش ظاهر شده و من تا حالا کسیو ندیدم بگه ووااای ناروتو یه چیز دیگست با دیدن ناروتو زندگیم عوض شد فقط ناروتو بقیه انیمه ها برن عقب واستن و ازین حرفا ولیییی راجب اتک این حرفا تا دلت بخاد زده میشه هرچنددد من خودم یه اوتاکو خالصم و تا الان بالای ۱۵۰ تا انیمه دیدمم وووو شروع انیمه دیدنم با اتک آن تایتان بوده و با ۳ ترجمه مختلف دیدمش ولی میگم جون براش نمیدم ? مثه خیالیا واسه همین میگم اورریتده
وان پیس
برین کنار?
حلال اولسون?
کلا من با این قضیه وااای چه انیمه ای بوده و من دیگه بقیه رو حساب نمیکنم و هیچی به پای مثلا اتک یا ناروتو یا وان پیس یا... نمیرسه و اینا مشکل دارم و متاسفانه این نوع طرفداری افراطی رو بیشتر تو صنعت گیم و انیمه میبینم تا فیلم و سریال نمونه بارزش هم کسایی آن که فنبوی سونی ان ایکس باکس و آدم حساب نمیکنن و بالعکسش دقیقا همین تو بخش طرفداری انیمه ها هم خیلی خیلی زیاده
و دلیلشم معلوم نیست ??
واقعا دلیلشم معلوم نیس?
اتکو من دارم دوباره میبینم واسه همین خوب میتونم دربارش نظر بدم
واقعا اورریتد نیست اگر هم باشه مقدارش کمه واقعا
من بیشتر معیار اورریتد بودن سایت my anime list هستش که واقعا نمیدونم چرا انقدر اعتبار داره نمره هایی که میده واقعا خوب نیستن
والا دیدم همه یه چیزی انداختن وسط گفتم بزار ماهم اظهار نظر کنیم