مدیر سابق EA: آلتیمیت تیم فیفا فاصله بسیاری تا شرطبندی دارد
لوت باکسها و جایگاه آنان در بازیهای ویدیویی طی چند سال اخیر خیلی مورد بحث بوده است. الکترونیک آرتز یکی از مهمترین نامهایی است که در این میان مورد انتقاد قرار گرفته و حتی کارش ...
لوت باکسها و جایگاه آنان در بازیهای ویدیویی طی چند سال اخیر خیلی مورد بحث بوده است. الکترونیک آرتز یکی از مهمترین نامهایی است که در این میان مورد انتقاد قرار گرفته و حتی کارش چندین بار به دادگاه کشیده شده.
به نقل از پی سی گیمر، پیتر مور مدیرعامل سابق بخش ورزشهای الکترونیکی در EA اعتقاد دارد لوتباکسها آنچنان که امروزه مطرح میشود مشکلدار نیستند و تفاوتهای بسیاری با شرطبندی دارند.
- الکترونیک آرتز به خاطر لوتباکسهای فیفا متحمل جریمه سنگینی شد
- بازیکنان آلتیمت تیم FIFA 21 معتقدند الکترونیک آرتز بازیکنان را پنهانی تضعیف میکند
وی در مصاحبه اخیر خود با GameIndustry.biz اعلام کرد فکر نمیکند آلتیمیت تیم فیفا هیچ ارتباطی به شرطبندی داشته باشد. به زعم او این بخش در فیفا چیزی شبیه به تخم مرغ شانسی خودمان است که یک سری آیتم مرموز و ناشناخته در خود جای داده و ما با اشتیاق آن را خریداری میکنیم.
به گفته مور تفاوت اصلی میان لوت باکسها و شرطبندی این است که شما هیچگاه دست خالی نخواهید ماند:
شما همیشه یک چیزی دریافت میکنید. اینگونه نیست که کلی پول بدهید و پکیج را باز کنید، بعد ببینید هیچ بازیکنی در آن نیست. این یک دیدگاه شخصی است اما عنصر شگفتی و غیرقابل پیشبینی بودن با شرطبندی تفاوت دارد... این دو باهم خیلی فاصله دارند.
شما کلی تلاش میکنید تا یک پکیچ طلایی به دست آوردید؛ حال یا خوشحال میشوید یا فکر میکنید چه پکیج بهدرد نخوری بوده. من این را شرطبندی نمیدانم. اما خب همچنان میگویم این یک دیدگاه کاملا شخصی است، آن هم به عنوان یک فردی که از بیرون به ماجرا نگاه میکند.
مور در ادامه گفت تعداد قابل توجه لوت باکسهای فروخته شده و درآمدی که از آنان کسب میشود به خوبی نشان میدهد مردم خواستار چنین چیزهایی بوده و «اعداد و ارقام خودشان گویا هستند».
- ماجرای درگیری زلاتان ابراهیموویچ و الکترونیک آرتز در مورد فیفا 21 چیست؟
- پتنت جدید الکترونیک آرتز به توسعه یک مدل هوش مصنوعی تقلیدکننده از انسان اشاره میکند
بحث سر این مسئله که لوت باکسها کاملا قانونی هستند یا اینکه شرطبندی محسوب میشوند، همچنان ادامه دارد. برخی از کشورها (مثل بلژیک و هلند) هماکنون قوانینی وضع کردهاند که مستقیما جلوی چنین رویکردهایی در درآمدزایی میایستد و خیلی از کشورها هم ظاهرا مشکل خاصی با این مسائل ندارند.
دادگاه عالی هلند مدتی پیش الکترونیک آرتز را حدود ۱۰ میلیون یورو جریمه کرد و حالا باید دید واکنش تازه این شرکت در قبال اعتراضات و انتقادات چه خواهد بود.
ویجیلاگ: سایبرپانک یعنی چی؟
تماشای ویدیو از یوتیوب ویجیاتو
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تو گفتی ما هم باور کردیم
چون تاثیر مستقیم در عملکرد داره و به نظر میرسه سیستم توازن را نگه نمیداره پس ایراد داره
چقد شبیه استاد باقره :/