ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم و سریال

نقد انیمه Attack On Titan فصل چهارم قسمت هفتم _ فریاد مارلیایی‌ها

قسمت هفتم انیمه حمله به تایتان، نبردی که در قسمت قبل شاهدش بودیم را گسترش می‌دهد و لایه‌های جدیدی را از آن فاش می‌کند. در این قسمت که جز بهترین قسمت‌های انیمه بود، کشمکش به ...

ایمان اکرمی
نوشته شده توسط ایمان اکرمی تاریخ انتشار: 7 بهمن 1399 | 20:28

قسمت هفتم انیمه حمله به تایتان، نبردی که در قسمت قبل شاهدش بودیم را گسترش می‌دهد و لایه‌های جدیدی را از آن فاش می‌کند. در این قسمت که جز بهترین قسمت‌های انیمه بود، کشمکش به اوج خودش می‌رسد و داستان مثل یک چرخ روان حرکت می‌کند. با نقد انیمه Attack on titan همراه ویجیاتو بمانید.

حمله اول، تایتان ارابه‌ای

در این قسمت نسبت به قسمت قبلی، آمادگی بیشتر مارلیایی‌ها برای حمله با پارادیس را می‌بینیم و متوجه می‌شویم که تنها ارن و دوستانش برای همچین نبردی آماده نبودند و مارلیایی‌ها هم پیش بینی چنین حمله‌ای را می‌کردند و برایش برنامه ریزی کرده بودند.

سلاح کشنده تایتان ارابه‌ای، خبر از این آمادگی می‌دهد؛ سلاحی که ضربه نسبتا بزرگی به پارادایسی‌ها وارد کرد و عده‌ای از آن‌ها را کشت و متفرق کرد.

اگرچه مارلیایی‌ها برای نبرد آمادگی داشتند، اما هیچ وقت با محدودیتی که ارن و دوستانش داشتند مواجه نشدند؛ همان محدودیت بود که پارادایس را قدرتمند ساخت. پارادایسی که این همه سال دشمن اصلی‌شان تایتان‌ها بودند و هر لحظه ایده جدیدی برای جنگ با آن‌ها طراحی می‌کردند، شکست دادنشان به این راحتی‌ها نیست. در نهایت تایتان ارابه از پارادایسی‌ها شکست می‌خورد.

حمله دوم، ورود آرمین

هنگامی که پارادایسی‌ها درگیر جنگ نفس‌گیر خود هستند و مارلیایی‌ها هم همچنان روحیه جنگیدن را درون خود حفظ می‌کنند، آرمین یک حمله غافلگیرانه‌ای می‌کند و در نتیجه باعث ضعیف شدن روحیه مارلیایی‌ها می‌شود. این ضعیف شدن روحیه و عصبی شدن، نتایج بدی را برای آن‌ها رقم زد؛ نمونه آن حمله بی برنامه تایتان آرواره به ارن بود که نتیجه‌اش خورده شدن تایتان پتک توسط ارن بود.

البته به نظر من خورده شدن تایتان پتک و استفاده از قدرت آن به این سادگی‌ها نیست. از انیمه حمله به تایتان بعید نیست که پشت این ماجرا قوانین و تبصره‌هایی پنهان شده باشد. درست مثل قدرت تایتان بنیانگذار ارن که حتما باید با یک شاهزاده تماس پیدا کند تا کارکرد خود را نشان دهد.

در دو قسمت گذشته، تحول بزرگ ارن را شاهد بودیم و دیدیم که دیگر برایش هیچ چیز جز جنگیدن و شکست دادن دشمنان مهم نبود، حتی اگر در این جنگ باعث کشته شدن چندین بچه و افراد بی گناه باشد.

در این قسمت متوجه شدیم که تنها ارن این تحول را نگذارنده و آرمین هم تغییر کرده و دیگر برایش چیزی جز جنگیدن مهم نیست.

یکی از ویژگی‌های مهم انیمه حمله به تایتان این است که هیچ فرقی بین قهرمان داستان و آنتاگونیست قائل نمی‌شود؛ ارن و آرمین هیچ فرقی با راینر و برتولت ندارند و همه اتفاقات یک دژاوو است که اینبار به نفع ارن و دوستانش است. بازهم عده‌ای بی‌گناه کشته می‌شوند و کودکانی یتیم می‌شوند.

البته بابت این عملکرد نمی‌توانیم از آن‌ها گله کنیم. وقتی یک عمر امید به زندگی با آرامش در آن سوی دیوار‌ها نقش بر آب می‌شود، انتظار دیگری نمی‌توان کشید جز به خاک و خون کشیدن دشمنان.

در همین حین ناگهان بدون هیچ جنگ تن به تنی، لیوای با یک ضربه تایتان جانور را نقش زمین می‌کند. از فصل سوم سازندگان انیمه یک نبرد تن به تن و نفس گیر بین لیوای و تایتان جانور را بدهکار بودند؛ اما در سریع‌ترین حالت ممکن این نبرد پایان یافت و اصلا وارد کشمکش نشد.

البته احتمال اینکه زیک زنده باشد بسیار بالا است و حتی می‌توانیم بگوییم بدون شک زنده است؛ زیرا هنوز از شخصیت او چیز زیادی فاش نشده و آنگونه که باید خودش را نشان نداده.

حمله آخر، بالن کمک رسان

ضربات سنگین پارادایسی‌ها به مارلیایی‌ها همچنان ادامه پیدا می‌کند، تا آنجایی که نیروی نجات پارادایسی‌ها در آسمان مارلیایی‌ها پدیدار می‌شود تا کم کم جنگ را تمام کند.

در آن لحظه متوجه می‌شویم که آرمین تغییر بزرگ دیگری نیز کرده است. او دیگر ضعف اعتماد به نفس پایین را ندارد و تصمیمات او با تکیه بر قدرت درونی‌اش صورت می‌گیرد و نقشه‌ها و ایده‌های خوبی می‌دهد که اعتماد به نفس پایین، جلویش را نمی‌گیرد. این اتفاق می‌تواند یک نقطه عطف بزرگ برای این شخصیت و سرنوشتش در فصل آخر باشد.

مارلیایی‌ها فریاد می‌زنند

در پایان قسمت هفتم، جایی که همه جیز به نفع ارن و دیگر اعضای پارادایس است، فریاد‌های ترحم بر انگیزی از طرف گبی و فالکو در شهر پخش می‌شود؛ فریاد‌هایی که مخاطبش راینر است.

راینر که دیگر امیدی به جنگیدن ندارد و گویا عذاب وجدان دارد، با شنیدن فریاد‌های گبی و فالکو به خودش می‌آید و برای نبرد با ارن بر می‌خیزد. تنها دلیل اصلی او برای جنگیدن، فریاد‌های کمک بچه‌هایی است که به او نیاز دارند؛ بنابراین محرک بزرگی برای نبرد دارد و قرار است یک جنگ تن به تن نفس گیری را شاهد باشیم.

از طرفی ارن انرژی زیادی از تایتان خود مصرف کرده و ممکن است برای یک نبرد سخت دیگر آمادگی لازم را نداشته باشد. باید تا هفته بعدی منتظر بمانیم تا پاسخ این سوال که چه کسی برنده این نبرد می‌شود را با چشمان خود ببینیم.

بیشتر بخوانید:

تحلیل شخصیت ارن – حمله به تایتان

کارگردان انیمه Attack on Titan از تفاوت میان ماپا و استودیو ویت می‌گوید

۱۰ انیمه سایبرپانک برتر تمام دوران

ایمان اکرمی
ایمان اکرمی

عاشق روایت و روانشناسی و ترکیب این دوتام. به نظرم روایت بدون داشتن بار روانشناسی نمی‌تونه زیاد ماندگار باشه... برای همین مطالبی می‌نویسم که داخلشون روانشناسی رو در روایت و شخصیت‌ها نشون بده.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (24 مورد)
  • Cnaqsmi
    Cnaqsmi | 11 بهمن 1399

    این تیکه اخر خیلی منو درگیر کرده و هیچکسم بهش اشاره نکرده
    چرا تایتان راینر تغییر کرده؟؟؟

  • reza13
    reza13 | 10 بهمن 1399

    کلا تو این فصل قیافه میکاسا رو خوب درست نکردن ولی آرمین تغییری نکرده خخخ ایسایاما هواسش به پسر مو طلاییش هست که از قیافه نیافته لیوای ولی یک ذره عصبی تر شده فکر کنم قرص اعصاباش رو نخورده :)))

  • Xtriwer
    Xtriwer | 9 بهمن 1399

    بچه ها یکم راجب استودیو صحبت کنم

    انصافا انیمه مشکل های خیلی ضایعی داره من خودم قبول دارم ولی نسبت به زمانی که داشتن واقعا فوق العاده بوده CGI های خیلی روانن ، تم موزیک خوبه ، فایت ها قشنگن ولی خیلی جاها مشکل داره مثلا اپیزود دوم خیلی جاها فریم به شدت میومد پایین (تا جایی که فکر میکردم پلیر لگ داره) ، استفاده بیش از حد CGI برای تایتان ها و انسان ، خشک بودن حرکات با مانور سه بعدی.
    قضیه اینه که استودیو فقط هشت ماه فرصت داشته که انیمه رو آماده کنه برای پخش درصورتی که استودیو ویت (استودیوی سابق) برای یک دقیقه فایت (مبارزه بین لیوای و تایتان حیوانی یک دقیقه بود) حداقل چهار ماه وقت گذاشته اونوقت ماپا فقط ۸ ماه برای ساخت کل انیمه وقت داشته پس طبیعیه که انقدر مشکل داشته باشه

    موضوع دیگه : اگه به تریلر دقت کنید تا الان بخش خیلی کوچیکی از فایت های تریلر رو دیدیم و خیلی از فایت های آینده هم داخل تریلر نیست پس قراره یه عالمه فایت و صحنه های اکشن ببینیم . من فکر میکنم که استودیو ماپا احتمالا داره بودجه و زمان رو برای فایت های مهم آینده نگه میداره و احتمالا سبک فایت های بعدی خیلی بهتر بشه درواقع ما از اکشن های این فصل هنوز چیز زیادی ندیدیم پس نمی تونیم هنوز نقد کنیم

  • I-am-amir-7462
    I-am-amir-7462 | 9 بهمن 1399

    نمیدونم چرا اینقدر انیمه تیره و تاریک شده ؟! یعنی میخوان جزعیاتو حذف کنن مثلا؟ اگر یه نگاهی به فصول قبلی بیاندازیم معلوم میشه . نمیدونم این تم تاریک و تیره و مات دلیلش چیه ولی خوب کلا طراحی ریدن استادیو جدید

    • Xtriwer
      Xtriwer | 9 بهمن 1399

      ???? داداش تا الان همش طبق مانگا بوده و چیزی نه حذف شده و اضافه

  • hamid1234
    hamid1234 | 8 بهمن 1399

    بیشتر از نقد تعریف کردن فیلمه با این تفاوت که تعریف کننده مانگا رو خونده و یه جورایی داره قسمتای بعد رو بزور توجیه میکنه

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | 9 بهمن 1399

      حمیدجان کاملا اشتباه میکنی. ایمان هیچ کدوم از مانگاها رو نخونده.

  • sattar
    sattar | 8 بهمن 1399

    سلام دوستان یه سوال
    لیوای آکرمن بعد اینکه بمب رو منفجر کرد مرد یا نه ؟!!! چون بعد انفجار دیگه نشون چه بلایی سرش اومده:(

    • Xtriwer
      Xtriwer | 9 بهمن 1399

      اسپویل...............(لو رفتن احتمالیه بخشی از داستان)
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      توی تریلر دیدیم که لیوای داره با غول ها میجنگه پس نه نمیمیره

  • TODD
    TODD | 8 بهمن 1399

    به نظر من راینر قراره نقش بیشتری داشته


    ((در پایان قسمت هفتم، جایی که همه جیز به نفع ارن و دیگر اعضای پارادایس است))
    همه چیز

    لطفاً تصحیحش کنید

  • I-am-amir-7462
    I-am-amir-7462 | 8 بهمن 1399

    قسمت خیلی خوب بود هرچند با ذات این سریال فرق میکنه یعنی همه چیز طبق نقشه پیش رفت و غافلگیری در کار نبود ، جنگ لیوای و تایتان میمون خیلی بد بود خورد تو ذوقم ولی در کل عالی بود بقیه چیزا البته موسیقی هم هی تکرار میشد و انگار موسیقی جدید یا غیر تکراری نداشتن

  • Sajaddidas
    Sajaddidas | 8 بهمن 1399

    قیافه آرمین خیلی تو ذوقم خورد انگار با زور آوردنش تو انیمه

    • EldenSouls
      EldenSouls | 8 بهمن 1399

      به نظر من که طراحی خودش و تایتانش عالی بود.

    • hamid1234
      hamid1234 | 8 بهمن 1399

      کلا همه قیافه ها تغییر کردن (بعضی از قیافه بد تر)

    • reza13
      reza13 | 10 بهمن 1399

      آره والا فکر کنم به آرمین پول ندادن واسه همین درست بازی نمیکنه :))))

  • mmr1999
    mmr1999 | 8 بهمن 1399

    دقت کردین برگشتیم به ابتدای داستان! الان دقیقا وسط همون اتفاقات جنگ بزرگ تایتانها هستیم

    احتمال میدم انیمه ترکیبی از تئوری سفر در زمان و جنون نابودی همه شخصیت ارن یاگر باشه

    • rampageboy
      rampageboy | 8 بهمن 1399

      اوه حاجی فوق العاده ای
      اگه یادتون باشه فصل قبلی پدر ارن با صاحب قبلی تایتان حمله مکالمه ای داشتن که طرف از میکاسا و ارمین اسم برد بعد گفت شاید از خاطرات یکی از صاحبان قبلی به ارث برده اون اسم هارو

      • mmr1999
        mmr1999 | 8 بهمن 1399

        به نظر من داستان تو یه حلقه بی نهایت گیر کرده
        فقط هم یک جور این حلقه پایان میپذیره
        نابودی دنیا و تمام الدینیها

    • mmr1999
      mmr1999 | 8 بهمن 1399

      نکته خیلی جالبتر این هست که کسی که گریشا یگر رو به ترمیم دهندگان معرفی کرد، گرایس نام داشت
      حالا تو این فصل هم فالکو گرایس رو داریم که به شدت هم شبیه همون گرایس دوست گریشا فکر هست که نظریه سفر در زمان رو تقویت میکنه
      به نظرم تو این سریال تمام شخصیتها یا حداقل نسخه ای از اونها سفر در زمان رو به شکلی تجربه میکنن

    • Just a Human
      Just a Human | 8 بهمن 1399

      فلسفه ات خوبه

  • ابوالفضل جعفری
    ابوالفضل جعفری | 7 بهمن 1399

    یاد زمانی که مانگای این قسمت‌ها تازه منتشر می‌شد افتادم...
    بین هر قسمت مانگا، یک ماه فاصله بود و معمولا هم همون موقع که میومد تا هفته‌ی بعدش بحثش حسابی داغ بود. چه حدس‌ها که زده نمیشد؛ چه تحلیل‌ها که صورت نمی‌گرفت... ولی از همه اون‌ها تعداد خیلی کمی پشتوانه فکری خوبی داشت ولی در کل این بحث‌ها لذت خودش رو داشت. اون زمان همه‌ی بحث‌ها سر داستان بود؛ اما الان که انیمه اومده، بحث‌ها بیشتر در مورد گرافیک انیمه است. همین موضوع کافیه تا باعث بشه به خاطر جو منفی که راه افتاده، لذت دیدن انیمه از بین بره. سر همین موضوع فعلاً انیمه رو نگه داشتم تا فصل به پایان برسه و این جو منفی هم بخوابه و یک جا با خیال راحت و آرامش، فارغ از نظرات دیگران از دیدن انیمه لذت ببرم.

  • Victor41148
    Victor41148 | 7 بهمن 1399

    قسمت بعدی پشم ریزونه ببینید کی گفتم این ارن هم که انگار سیر مونی نداره چخبره این همه تایتان میخوای چیکار هنوز اون یکی رو نخورده بعدی رو میخواد بخوره :))))))

  • EldenSouls
    EldenSouls | 7 بهمن 1399

    این اپیزود برخلاف قبلی خیلی خوب بود.

    خوشبختانه کمتر از cgi استفاده کردن و تقریباً تمام تایتان ها به جز تایتان ارن و تایتان هیولا اوکی بودن.
    صحنه خورده شدن تایتان پتک هم خیلی چیز نابی بود.
    ورود ارمین هم خیلی خوب بود.
    من بعد cgi فاجعه قسمت قبل هیچ امیدی به تایتان عظیم الجثه نداشتم،ولی خیلی خوب درستش کرده بودن.
    البته که خیلی کم تو این قسمت حضور داشت.
    باید دید در ادامه چی میشه.

    نمره من به اپیزود:۹.۵

  • amrallow
    amrallow | 7 بهمن 1399

    معنا ی نقد رو عوض کردین. باید مینوشتین خلاصه قسمت 7

مطالب پیشنهادی