ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

کمبود جهانی پردازنده‌های گرافیکی ممکن است تا سال ۲۰۲۳ ادامه داشته باشد

به گفته TSMC که بزرگترین تولیدکننده مستقل و تخصصی محصولات نیمه‌رسانا در دنیا محسوب می‌شود، کمبود جهانی تراشه و پردازنده‌های گرافیکی ممکن تا سال ۲۰۲۳ ادامه داشته باشد. با این وجود انویدیا و سایر شرکت‌های ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۰

به گفته TSMC که بزرگترین تولیدکننده مستقل و تخصصی محصولات نیمه‌رسانا در دنیا محسوب می‌شود، کمبود جهانی تراشه و پردازنده‌های گرافیکی ممکن تا سال ۲۰۲۳ ادامه داشته باشد. با این وجود انویدیا و سایر شرکت‌های سخت‌افزاری همچنان برای تولیدات خود محدودیت خواهند داشت.

کمپانی تایوانی TSMC که سخت‌افزارهای موردنیاز بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله اپل، کوالکام، AMD و انویدیا را تامین می‌کند در گزارش اخیر خود عنوان کرد کمبود جهانی صنعت نیم‌رسانا بدون شک تا سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت و آن‌ها امیدوار هستند تا در سال ۲۰۲۳ زمینه‌های موردنیاز برای راه‌اندازی مجدد زنجیره تامین کمی حاصل شود.

محدودیت‌های به وجود آمده روی شرکت‌های بزرگی از جمله انویدیا، سونی و مایکروسافت تاثیرگذار بوده و به نظر می‌رسد انویدیا قصد دارد کارت گرافیک GTX 1080 Ti که از زمان عرضه آن چهار سال می‌گذرد را یک بار دیگر به بازار جهانی عرضه کند. در این بین عوامل دیگری به این معضل جهانی کمک می‌کند که مهمترین آن رونق رمزارزها و افزایش فعالیت‌های مربوط به استخراج است.

کمبود جهانی

مسئله به وجود دامنه وسیعی از صنایع مختلف را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در نهایت برای عموم مردم و اقتصاد جهانی نیز تاثیر ناگهانی به وجود خواهد آورد. صنایع و شرکت‌های بسیار زیادی و مختلفی از محصولات TSMC استفاده می‌کنند. برای مثال تولیدکنندگان خودرو از چیپ‌های ساخت این شرکت برای تجهیز خودروهای خود استفاده می‌کنند که در حال حاضر با توجه به مشکلات به وجود آمده، تولیدات خود را به اجبار کاهش داده‌اند.

در حالی که تمام دنیا منتظر نسل جدید تجهیزات و محصولات دیجیتال بوده، بازار جهانی این صنعت از تب و تاب خود افتاده است. سازندگان و فعالان صنعت بازی‌های ویدیویی در حال حاضر کار زیادی نمی‌توانند انجام دهند و امیدوار هستند که به زودی اخبار خوبی منتشر شود. اخیرا رئیس جمهوری ایالات متحده - جو بایدن - دستوراتی را برای فراهم سازی زیربناهای مورد نیاز برای تولید چیپ و تراشه در خاک آمریکا صادر کرده بود.

بیشتر بخوانید:


آموزش ماینکرفت – ساده‌ترین فارم غذای اتوماتیک [تماشا کنید]

تماشای ویدیو از یوتیوب ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • vahidgamer1000
    vahidgamer1000 | ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

    اینها همش کشکه خود شرکتهای تولید کننده
    عمدا اینکارو میکنن تا جنساشونو گرونتر بفروشن ب بهونه پاندومی کرونا و بعد تقصیرم بندازن سر دلال ک همون دلالا با اینها کار میکنن و مردمم بگن کار کرونا یا دلالها هستش خخخخ ن باووو ز....ت

    • Uncle-STULIN
      Uncle-STULIN | ۲۹ فروردین ۱۴۰۰

      نمیشه حرف ها پر معنی و فوق العاده ات رو با ادب تر بگی ؟

مطالب پیشنهادی