ساخت Ratchet & Clank: Rift Apart نیاز به کرانچ نداشته است
روز گذشته نقد و بررسیهای Ratchet & Clank: Rift Apart منتشر شد و تقریبا تمام منتقدان از بازی جدید استودیو اینسامنیاک رضایت داشتند. در چند سال گذشته فشار زیادی که به اعضای استودیوهای وارد میشود، ...
روز گذشته نقد و بررسیهای Ratchet & Clank: Rift Apart منتشر شد و تقریبا تمام منتقدان از بازی جدید استودیو اینسامنیاک رضایت داشتند.
در چند سال گذشته فشار زیادی که به اعضای استودیوهای وارد میشود، حاشیههای زیادی ایجاد کرده و خیلی از بازیهای بزرگ نیاز به کرانچ (اضافهکاری اجباری) دارند. اکنون اینسامنیاک اعلام کرده که توسعه Ratchet & Clank: Rift Apart به اعضای استودیو فشار وارد نکرده است. توسعه دهندگان این بازی تنها ۴۰ ساعت در هفته روی آن کار میکردند.
با وجود اینکه نمیتواند با اطمینان گفت که تمام اعضای استودیو نیاز به اضافه کاری نداشتند، ولی دو کارمند اینسامنیاک به صحبت در این مورد پرداختهاند. گرنت پارکر (Grant Parker) طراح بازی Ratchet & Clank: Rift Apart اعلام کرده است که تنها یک بار نیاز داشت بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار کند. برای همین یک بار نیز مدیر از او خواست که فشار زیادی به خودش نیاورد.
لینسی تامپسون (Lindsay Thompson)، انیماتور اینسامنیاک، نیز به صحبتهای گرنت پارکر واکنش نشان داده و گفت که هیچ وقت نیاز به اضافه کاری نداشت. تامپسون به این اشاره کرد که مدیران استودیو تلاش زیادی داشتند که تا فشاری به اعضا وارد نشود و تا دیر وقت کار نکنند.
باید اشاره کنیم که اینسامنیاک استودیو بسیار بزرگی است و پارکر و تامپسون نیز فقط از تجربیات خودشان صحبت کردهاند. بیشتر مواقع پس از عرضه یکی از بازیهای انحصاری سونی ما خبرهایی از کرانچ سنگین و اضافه کاریهای زیاد میشنویم. با این وجود اینسامنیاک گیمز تلاش کرده تا فشار را از روی کارکنان خود بردارد. نسخه جدید رچت و کلنک یکی از مورد انتظارترین بازیهای انحصاری پلی استیشن 5 محسوب میشود که توانسته از ۹۷ نقد و بررسی، متای عالی ۸۹ را به دست آورده.
Ratchet and Clank: Rift Apart در تاریخ ۱۱ ژوئن (۲۱ خرداد) به صورت انحصاری برای پلی استیشن ۵ عرضه میشود.
بیشتر بخوانید:
شتر بخوانید:
- چرا سونی در مراسم E3 شرکت نمیکند؟
- ۸ نکته که باید پیش از تجربه Ratchet & Clank: Rift Apart بدانید
- نمرات بازی Ratchet & Clank: Rift Apart منتشر شد؛ تجربهای حیرتانگیز
Top 10: مهمترین مراحلی که از بازیها حذف شدند
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کار قشنگی بود اما همه استدیو ها نمیتونن که اینکار رو انجام بدن مثلا راک استار و ناتی داگ بخاطر توجه بیش از حدی که به جزئیات دارند مجبور هستند از کرانچ کردن استفاده کنند
اگه خبر درست باشه این شیوه اخلاقمدارانه مدیریتی واقعا زیباست. بلکه استدیو های بزرگ و دیگران این رفتار رو سرمشق قرار بدن.