ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

انواع کمپین های تبلیغات در گوگل

فهرست محتوا 1 تبلیغات در نمایش جستجو (Google Search Network ads) 2 تبلیغات در شبکه نمایش (Google Display Network) 2.1 عملکرد تبلیغات در شبکه نمایش 2.2 انواع تبلیغات در شبکه نمایش 3 تبلیغات ویدیویی (Video ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۹

تبلیغات در نمایش جستجو (Google Search Network ads)

یا تبلیغات متنی تبلیغی است که وقتی کاربر جستجویی در گوگل انجام می دهد، نتایجی مرتبط برای او نمایش داده می شود. این نتایج متنی هستند و توسط یک سری قواعد گوگل که جهت رتبه بندی تنظیم شده است، برای کاربران نمایش داده می شود. این نتایج معمولا در بالای صفحه و پایین صفحه نتایج گوگل قرار می گیرند. قالب این نوع تبلیغ از بخش های زیر تشکیل می شود:

  • واژه کلیدی: کلمه کلیدی که کاربر جستجو می کند و گوگل نتایح مختلفی را نشان می دهد.
  • حروف اختصاری ADگوگل نتایج حاصل از جستجو را برای وب سایت هایی که از گوگل ادز استفاده می کنند با حروف  AD (AdWords) تفکیک می کند. بنابراین این حروف ثابت توسط گوگل اضافه می شود تا به کاربران نشان دهد که وب سایت مربوطه از تبلیغات در گوگل استفاده می کند.
  • لینک: صفحه ای از وب سایت تون که کاربران در صورت کلیک بر روی آن، باید وارد سایت شما شوند را نشان می دهد.
  • عنوان: عنوان تبلیغ که بصورت دلخواه تعریف می شود.
  • توضیحات: توضیحات بیشتر تبلیغ که بصورت دلخواه تعریف می شود.

لینک، عنوان و توضیحات تبلیغ توسط کنترل پنلی که در اختیار مشتریان قرار می گیرد، ایجاد می شود. بنابراین توصیه می گردد در نوشتن عنوان و توضیحات از جملات مفید استفاده شود. در تصویر زیر مثالی از تبلیغات در نمایش جستجو و 5 مورد فوق را برای وب سایت ما در واژه کلیدی "تبلیغات در گوگل" مشاهده کنید:

تبلیغات در نمایش جستجو (Google Search Network ads)

همانطور که بالاتر گفته شد، در کنترل پنل تبلیغاتی تعریف کردیم:

  • "تبلیغات در گوگل" به عنوان کلمه کلیدی انتخاب شود.
  • حروف اختصاری توسط گوگل اضافه شد تا تبلیغ ما را از دیگر نتایج تفکیک کند.
  • لینک صفحه ای از سایت که قصد داریم بعد از کلیک وارد سایت ما شوند را تعریف کردیم.
  • عنوان دلخواه را "تبلیغات در گوگل 88521054-021 - بزرگترین مرکزخدمات..." تعریف کردیم.
  • توضیحات دلخواه را "اکانت اختصاصی تبلیغ گو گل. رایان هاست ..." تعریف کردیم.

تبلیغات در شبکه نمایش (Google Display Network)

تبلیغات شبکه نمایش یا اختصاری (GDN)، این مدل تبلیغاتی معمولا بصورت تصویر و بنر در سایت هایی زیر مجموعه و همکار گوگل مثل Gmail, Youtube, Goolge play  و غیره نمایش داده می شود. وقتی کاربران در اینترنت مشغول مطالعه، چک کردن ایمیل و یا مشاهده کلیپ مورد نظر در یوتویوب هستند، تبلیغات شبکه نمایش کاربرد دارد. دلیل کارآیی این روش به حافظه سپردن تبلیغات توسط کاربران زمانی که مثلا جیمیل خود را چک می کنند تصویر و یا بنر تبلیغات را در گوشه ای از صفحه جیمیل خود می بینند، می باشد. به عبارت دیگر وقتی در سرویس های همکار گوگل گشت گذار می کنید ناگهان در قسمتی بنر یا تصویر یا ویدیو، چشم شما را تحت تأثیر قرار می دهد و شما آن تبلیغ بنری (ویدیویی، تصویری) را در حافظه ذهن تان به یاد دارید. در عکس زیر برخی از این تبلیغات شبکه نمایش را مشاهده کنید:

تبلیغات در شبکه نمایش (Google Display Network)

عملکرد تبلیغات در شبکه نمایش

این روش بر خلاف روش ("تبلیغات در نمایش جستجو") که سایت های مرتبط را در نتایج گوگل نمایش می داد، بر اساس نمایش حین گشت و گذار در محیط اینترنت از طریق تصویر، بنر و ویدیو و غیره با طرحی جذاب می باشد.

انواع تبلیغات در شبکه نمایش

علاوه بر این 3 حالات فوق، 2 حالت متنی و HTML نیز وجود دارد. بنابراین تبلیغات شبکه نمایش شامل:

  • متنی: تبلیغ در قالب یک متن ساده می باشد.
  • تصویری: تبلیغ به صورت یک عکس می باشد.
  • بنر: تبلیغ به صورت عکس متحرک می باشد.
  • HTMLتبلیغ به صورت یک لندینگ پیج می باشد.
  • ویدیو: تبلیغ در کنار ویدیوهای یوتویوب.

تبلیغات ویدیویی (Video campaigns)

بنابراین تبلیغ ویدیویی گوگل این امکان را می دهد تا ویدیوهای خود را در نتایج سرچ یوتیوب یا قبل، در هنگام و یا بعد از پخش ویدیوهای یوتیوب نمایش دهید.

یکی از مزایای این مورد هدف قرار دادن جمعیت های خاصی از کاربران می باشد. جنسیت، سن، علایق گزینه هایی هستند که با کمک آن ها می توانید مخاطبان خود را پیدا کنید و کنترل دقیقی بر روی تبلیغ ویدیویی خود داشته باشید.

فرمت های تبلیغات ویدیویی

تمام ویدیو هایی که از طریق گوگل ادز در یوتویوب پخش می شوند 5 فرمت زیر را دارند:

  1. تبلیغ ویدیویی گوگل در صفحه پخش یوتویوب

در این حالت ویدیوی شما در کنار سایر ویدیوهای یوتیوب در کنار صفحه پخش (صفحه Home یوتویوب) به نمایش در خواهد آمد. و زمانی که کاربر روی پخش ویدیو کلیک کند هزینه از حساب شما کسر می گردد.

تبلیغ ویدیویی گوگل در صفحه پخش یوتویوب
  1. تبلیغ ویدیویی گوگل در سرچ یوتیوب (discovery ads)

تبلیغات این قسمت مربوط به قسمت سرچ یوتیوب می باشد. زمانی که کاربران کلمه کلیدی خاصی را در یوتیوب سرچ کنند تبلیغات شما برای آن ها در دسترس خواهد بود و فقط زمانی که بر روی ویدیو شما کلیک کنند تبلیغات پخش خواهد شد. در این صورت شما فقط به ازای کلیک شدن بر روی لینک ویدیوی خود هزینه پرداخت خواهید کرد. 

  1. تبلیغ ویدیویی گوگل در زمان پخش ویدیو (in-stream ads)

در این حالت ویدیو شما در ابتدا، وسط یا انتهای ویدیوهای کاربرانی که تصمیم گرفته اند از نمایش تبلیغات در ویدیو های خود درآمد کسب کنند، پخش خواهد شد.

روش in-stream ads به دو فرمت پخش می شود:

  • Skippable in-stream ads: با گذشت 5 ثانیه کاربران می توانند تبلیغ ویدیو شما را رد (کنسل) کنند. این مورد را بارها در یوتویوب گردی مشاهده کردیم. در این مورد فقط اگر کاربر تبلیغ را تا اخر مشاهده کند، هزینه از حساب شما (تبلیغ دهنده) کسر می گردد.
  • Non skippable in-stream ads

در این حالت که حداکثر 15 ثانیه تبلیغ پخش می شود، کاربر مجبور است تبلیغات ویدیویی را تا اخر این 15 ثانیه مشاهده کند.

  1. تبلیغ ویدیویی bumper

مشابه Non skippable in-stream ads در این حالت تبلیغ قابل رد کردن نمی باشد و  حداکثر 6 ثانیه طول می کشد. پیغام این نوع تبلیغ، مختصر و مفید می باشد. 

  1. تبلیغ ویدیویی Outstream ads

این فرمت در یوتویوب پخش نمی شود و فقط در دستگاه های موبایل قابلیت پخش دارد. زمانی که بخواهید دامنه تبلیغات ویدیو های خود را در موبایل گسترش دهید از این روش استفاده می شود.

تبلیغات اپلیکیشن موبایل (App campaigns)

این نوع تبلیغات گوگلی ابزاری برای ارتقا دانلود نرم افزار گوشی همراه (اپ) می باشد. تا به امروز در فروشگاه اپل حدود 1.96 میلیون اپلیکشین ios و گوگل پلی حدود 2.56 میلیون اپلیکشین اندروید برای کاربران منتشر شده است. مسلما با این تعداد اپ ثبت شده و رقابت بالا بین آن ها به سختی می توان جایگاه اپ مورد نظر را بهبود بخشید. بنابراین اینجاست که تبلیغات اپ موبایلی عملکرد خود را نشان می دهد. از طریق این نوع کمپین امکان تبلیغات برای اپلیکشین iOS یا اندرویدی وجود دارد که برای اپ اندروید نیز قابلیت نمایش در صفحه اول گوگل پلی ایجاد شده است. به این صورت که در صفحه اول گوگل پلی تبلیغ شما برای کاربرانی که عبارت های مرتبط با اپ شما را جستجو کرده اند، نمایش داده می شود.

تبلیغات فروشگاهی (Shopping campaigns)

نوع دیگر و بسیار مهم از روش های مختلف تبلیغات، تبلیغات فروشگاهی می باشد. در این حالت محصولات وب سایت به همراه تصاویر و قیمت و اطلاعات دیگر از آن در صفحه اول نتایج گوگل قرار می گیرد. بنابراین با تبلیغات فروشگاهی می توان محصولات فروشگاه های آنلاین را در معرض نمایش بیشتر و در نتیجه فروش بیشتر قرار داد.

تبلیغات محلی (Local campaigns)

در این روش هدف جذب مخاطب برای ترافیک محلی و مراجعه حضوری به محل مورد نظر بوده که مبتنی بر مکان جغرافیایی می باشد. بطور مثال وقتی کاربر رستوران، باشگاه ورزشی و ... را جستجو می کند، یک سری نتایج به همراه نقشه برای او به نمایش در می آید. اطلاعاتی که در این روش به کاربران نمایش داده می شود آدرس وب سایت، مسیردهی در گوگل مپ و اطلاعات مفید دیگر است.

در تصویر زیر کاربر عبارت "فروشگاه الکترونیکی" (electronics store) را سرچ کرده و گوگل نتایج تبلیغات محلی نزدیک او را نشان می دهد.

تبلیغات محلی (Local campaigns)

جمع بندی

با مطالعه مقاله فوق متوجه شدیم که گوگل دست بازاریابان را برای انتخاب روش تبلیغات باز گذاشته (انعطاف پذیری بالا) است. این تنوع انتخاب روش تبلیغاتی گوگل بسته به هدف شما متفاوت است. مثلا اگر هدف شما نمایش قدرت برندتان است، تبلیغات شبکه نمایش پیشنهاد می شود. یا اگر هدف بازدید و کلیک بیشتر برای سایت خدماتی مد نظر است، تبلیغات در نتایج جستجو انتخاب می شود. اگر هدف مکان جغرافیایی مغازه شما است، تبلیغات محلی پیشنهاد می گردد. بنابراین هر یک از روش های فوق مزایای خودش را دارد و آن هم نمایش بیشتر جهت رشد کسب و کار شماست، ولی با هدفی متفاوت. 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی