ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

سرویس اینترنت بی دغدغه برای گیمرها

سرآغاز اینترنت گیمینگ بازی های آنلاین در بستر بازی‌های رایانه‌ای و کنسول‌ها پیش نیازهای زیادی برای یک تجربه آنلاین خوب دارند و پهنای باند وسرویس مخصوص و پایدار از جمله آن‌ها است. وقتی بازی‌های آنلاین ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | ۲۲:۴۵

سرآغاز اینترنت گیمینگ

بازی های آنلاین در بستر بازی‌های رایانه‌ای و کنسول‌ها پیش نیازهای زیادی برای یک تجربه آنلاین خوب دارند و پهنای باند وسرویس مخصوص و پایدار از جمله آن‌ها است.

وقتی بازی‌های آنلاین را تجربه می‌کنید، تداوم و پایداری جریان اطلاعات مهم‌تر از سرعت دریافتی است و هدف شما باید از خرید یک سرویس اینترنت ارتباطی بهتر و کیفیتی بالاتر باشد و فقط سرعت بالاتر مشکلات پینگ و تأخیر فعلی شما را حل نمی کند و به عوامل دیگری بستگی دارند. اما این عوامل کدام‌اند؟

اگر اهل بازی با کنسول، موبایل یا کامپیوتر هستید، حتما می‌دانید که جذاب‌ترین قسمت هر بازی بخش آنلاین آن است و امروزه اکثر شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی بیشترین زمان و تمرکز خود را روی این موضوع صرف می‌کنند

شرکت ارائه‌دهنده سرویس‌های اینترنت تک نت در سال‌های گذشته یکی از نام‌های درخشان در ارائه خدمات اینترنتی به گیمرها بوده و همواره سعی داشته بستری را فراهم کند تا کاربران تجربه بهتری از بازی‌های آنلاین داشته باشند. در ادامه به فاکتورهایی می‌پردازیم که در فراهم کردن شرایطی بهتر برای تجربه بازی‌های ویدیویی آنلاین تأثیرگذار هستند.

اینترنت گیمینگ

زمان تأخیر

لتنسی یا زمان تأخیر مدت زمانی است که برای رسیدن یک سیگنال از فرستنده به گیرنده نیاز است. اما بعضی اوقات این معیار تغییر می‌کند و به زمان مورد نیاز برای ارسال سیگنال از فرستنده به گیرنده و سپس بازگشت از گیرنده به فرستنده اطلاق می‌شود. هنگام دانلود یک داده خاص، به نظر می‌رسد که این اتفاق به‌صورت آنی رخ داده است. اما سرعت انتقال اطلاعات بسته به روش انتقال متفاوت است. به‌عنوان مثال، هنگامی که از خدمات اینترنت مخابراتی (مانند G4 و TD-LTE) استفاده می‌شود، سرعت انتقال داده به سرعت امواج رادیویی بستگی دارد و در مورد خدمات فیبر نوری نیز به سیم مسی استفاده شده بستگی دارد.

هرچه زمان تأخیر کمتر باشد، کیفیت آن سرویس اینترنتی بالاتر است. متاسفانه، شرکت‌های تأمین‌کننده‌ی اینترنت معمولاً فقط سرعت دانلود را ذکر می‌کنند و نرخ زمان تأخیر را ذکر نمی‌کنند. وقتی لتنسی در بازی بالا می‌رود، به‌صورت یک «لگ» ظاهر می‌شود، که درواقع یک تأخیر آزار دهنده بین فرمان بازیکن و دستور اجرایی روی صفحه است. لگ باعث می‌شود که بازی آنلاین شما تصاویر را به‌صورت مقطعی نمایش دهد، افت فریم داشته باشد و در کل عملکرد بسیار ضعیفی داشته باشد. اصولاً بازی آنلاین شما در آستانه فروپاشی قرار میگیرد

پینگ

"پینگ" نیز اصطلاحی است که بعضاً به غلط به‌عنوان مترادف لتنسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و گرچه کم و بیش با آن ارتباط دارد، اما این دو اصطلاح یکسان نیستند. پینگ همان عددی است که در جدول امتیازات بازی درکنار نام شما ظاهر می‌شود و در حالت عادی، در ایران، این رقم بین ۸۰ تا ۱۲۰ است، عددی که درواقع سرعت رفت و برگشت داده‌ها را به میلی ثانیه نشان می‌دهد. هنگامی که رایانه یا کنسول شما سرور بازی آنلاین را پینگ می‌کند، یک درخواست پژواک را به سرور ارسال می‌کند و در پاسخ یک سیگنال ICMP (پروتکل کنترل پیام‌های اینترنت) را دریافت می‌کند. مدت زمان بین ارسال درخواست و دریافت پاسخ، پینگ شما در بازی به‌حساب می‌آید. این بدان معنی است که اگر پینگ شما ۸۰ میلی ثانیه باشد، ۴۰ میلی ثانیه طول کشید تا داده‌ها از دستگاه شما به سرور بروند و ۴۰ میلی ثانیه دیگر پاسخ دریافت کنید

اکنون که درک بهتری از لتنسی، پینگ و تأخیر داریم، بیایید معنی آن‌ها را بررسی کنیم. همه ما به‌دنبال کمترین میزان تأخیر و بهترین تجربه بازی‌های آنلاین هستیم. در یک دنیای ایده آل، پینگ شما نباید بیش از ۱۰۰ میلی ثانیه باشد و هر عددی بالاتر از آن باعث برتری بازیکنان خارجی نسبت به شما می‌شود. آن‌ها زودتر از شما اطلاعات را دریافت می‌کنند و گاهی اوقات زودتر از آنکه حتی در خط دید شما باشند، شروع به تیراندازی به سمت‌تان می‌کنند. همان‌طور که در بالا گفتیم، پینگ رایج در ایران بین ۸۰ تا ۱۲۰ میلی ثانیه است، درحالی‌که گاهی اوقات شاهد هستیم گیمرهای خارجی با پینگ بین ۱۰ تا ۶۰ به انجام بازی‌های آنلاین می‌پردازند. اما دلیل این تفاوت چیست؟

مسیریابی

در اینجا به مفهوم دیگری به نام "مسیریابی" می‌رسیم. هر بار که شما بازی را تجربه می‌کنید، بسته‌های شبکه (Data Packets) به‌طور مداوم بین دستگاه شما و سرور بازی جابه‌جا می‌شوند. این بسته‌ها حاوی اطلاعاتی در مورد تمام کارهایی است که تاکنون در بازی انجام داده‌اید (تیراندازی، پیاده‌روی و مواردی از این دست). ضمنا این بسته‌های شبکه با سرعت ثابت حرکت می‌کنند. به این ترتیب هرچه از سرورهای بازی فاصله‌ی دورتری داشته باشید، انتقال و بازگشت داده‌ها بیشتر طول می‌کشد و پینگ شما نیز بالاتر می‌رود.

امروزه بیشتر بازی‌های آنلاین سرورهای خود را در مناطقی مانند اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا قرار داده‌اند. بنابراین برای ارسال و دریافت اطلاعات، باید به سرور کشوری در اروپا متصل شوید که پینگ بسیار بالاتری نسبت به اتصال به سرور در یک کشور همسایه مانند عربستان سعودی خواهد داشت. و علاوه‌بر فاصله جغرافیایی، گاهی راههای ارتباطی بین کشورها نیز می‌توانند در این بین موثر باشند. به‌عنوان مثال، هنگامی که به یک سرور در روسیه متصل می‌شوید، بسته شبکه شما ابتدا به اروپا و سپس به روسیه ارسال می‌شود و پاسخ به اروپا و سپس به شما بازگردانده می‌شود.

این بدان معنی است که با وجود فاصله جغرافیایی کمتر، کابل‌ها به‌گونه‌ای کشیده می‌شوند که مسافت انتقال داده را افزایش داده و پینگ شما را بالاتر برده است. علاوه‌بر چند بازی که دارای سرورهایی در بحرین یا امارات هستند (مانند Fortnite یا Apex Legend) گزینه ایده آل برای بازی‌های آنلاین بازی در سرورهای آلمان، هلند و انگلستان است که کمترین فاصله کابل با ایران را دارند. WTFast نیز وجود دارند که سعی دارند مسیرهای سریع‌تر (درواقع کوتاهتر) را برای شما پیدا کنند.

اینترنت گیمرها

نتیجه چیست؟

انتخاب اینترنت مناسب تأثیر بسزایی در تجربه شما از بازی ویدیویی شما خواهد داشت. هنگام انتخاب بهترین سرویس اینترنتی، باید به‌دنبال سرویسی باشید که پینگ پایین، لتنسی پایین و حجم قابل توجهی از اینترنت را در اختیار شما قرار دهد. هر سرعتی بالاتر از ۵۱۲ کیلوبایت بر ثانیه (معادل ۴ مگابیت در ثانیه) سرعت مناسبی برای بازی‌های آنلاین است و از این لحظه به بعد عوامل کیفی دیگری وجود دارند که تجربه نهایی را تعیین می‌کنند. بنابراین هنگام خرید سرویس جدید، باید حتما آن را تست کنید.

شرکت مهندسی حسابگر پرداز با نام تجاری تک نت با پشتیبانی تخصصی و ارائه پهنای باند اختصاصی در ساعات مختلف شبانه روز باتوجه‌به آپدیت‌های فراوان بازی‌های ویدیویی سعی دارد نیاز به پینگ و تأخیر پایین کاربران را مرتفع کند و خدمات بهتری را ارائه دهد. عدم پشتیبانی مناسب به گیمرها همیشه یکی از مواردی است که کاربران با آن مواجه هستند. همکاران ما در واحد پشتیبانی با بازی‌های مختلف آشنا هستند و با علم به این موضوع حساسیت کاربران به دریافت پینگ و تأخیر مناسب را درک می‌کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با رابطه با اینترنت گیمینگ  با شماره تلفن سراسری 1543 یا شماره ۰۲۱۴۵۵۷۴۱۱۰ تماس حاصل فرمایید

ویا در لینک زیر ثبت نام کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند:

https://taknet.ir/services/gaming/

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • asal
    asal | ۲۶ تیر ۱۴۰۰

    شما قیمت کامیپوتر و کنسولو بیار پایین نت بخورع تو سرمون??

  • Amirggsain
    Amirggsain | ۲۵ تیر ۱۴۰۰

    ببینید باید خجالت کشید که باید دست به دامن اینترنت گیمینگ بشیم?درسته اینترنت گیمینگ خوب است ولی اینهمه ترافیک اینترنت ،این سرعت کم مصخرف،این سرعت دانلود مضخرف و...آقا نمیشه ما یک عالمه پول خرج کنیم که تازه سرعت نتمون مثل انسان بشه?با این حال تشکر بابت پیشنهاد خودم تو فکرش بودم حقیقتا ?

مطالب پیشنهادی