راهنمای خرید بهترین تلویزیون ایرانی بازار
پاسخ دادن به سوال بهترین تلویزیون ایرانی متعلق به کدام برند است بسیار سخت است. اما این سوال این روزها در ذهن بسیاری از متقاضیان خرید تلویزیون که با مراجعه به بازار و مواجه شدن ...
پاسخ دادن به سوال بهترین تلویزیون ایرانی متعلق به کدام برند است بسیار سخت است. اما این سوال این روزها در ذهن بسیاری از متقاضیان خرید تلویزیون که با مراجعه به بازار و مواجه شدن با قیمت های نجومی تلویزیون های خارجی، بخار از سرشان بلند می شود، رژه می رود. این روزها بسیاری از متقاضیان خرید تلویزیون به دنبال مظنه قیمت تلویزیون های ایرانی هستند تا با مقایسه امکانات و قیمت آنها تلویزیونی با کیفیت متناسب با بودجه خود خریداری نمایند.
در سال های اخیر تولید ملی در زمینه لوازم خانگی و محصولات صوتی و تصویری افزایش پیدا کرده و نکته جالب اینکه در بررسی های صورت گرفته، محصولات داخلی و به طور خاص تلویزیون های ساخت ایران، توانستند نظر مثبت خریداران را جلب کند.
همانطور که گفته شد، یکی از این موارد، تلویزیون بود که به واسطه خروج دو غول کره ای از ایران (سامسونگ و ال جی) بازار برای تولید و فروش تلویزیون های هوشمند ایرانی بزرگتر شد و رقابت برای گرفتن سهم بازار بیشتر بین برندها مختلف افزایش پیدا کرد. البته هنوز ایران به سطحی نرسیده که 0 تا 100 پروسه تولید یک تلویزیون در داخل ایران انجام شود و هدف از تولید تلویزیون های ایرانی، مونتاژ و قطعه بندی تلویزیون ها تحت برند شرکای عمدتاً چینی شرکت ها است که با واردات قطعات از چین و مونتاژ آنها در ایران، به نام تلویزیون ایرانی به فروش می رسند.
در ادامه سعی شده تا راهنمای خرید بهترین تلویزیون ایرانی در اختیار کاربران قرار بگیرد تا با در کنار هم قرار دادن جمیع جهات و نقاط مثبت و منفی برندهای مختلف، اقدام به خرید تلویزیون مدنظر خود کنند.
تلویزیون منحنی یا تخت؛ کدام یک بهتر است؟
تلویزیونهای منحنی شاید بهظاهر مدرنتر و شیکتر باشند اما زاویه دید خوبی ندارند. هزینه نگهداری و تعمیر بسیار بالایی هم دارند. اما تلویزیونهای تخت مستحکمتر بوده و زاویه دید خوبی دارند. از نظر قیمت و خدمات پس از فروش هم بهتر هستند. شرکتهای بزرگ همانند سامسونگ به این نتیجه رسیدهاند که تلویزیونهای تخت بهتر از تلویزیونهای منحنی هستند. در کل بازار تلویزیون به سمت تلویزیونهای صفحه تخت بازگشته است.
- LCD یا LED یا OLED کدام را بخریم؟
شاید برای افرادی که با تلویزیون های قدیمی و CRT کار کرده اند، تماشای تصاویر با تلویزیون های LCD شگفت انگیز به نظر می رسید اما پیشرفت فناوری باعث شد تا خیلی زود تلویزیون های LCD نیز قدیمی به نظر برسند.
داشتن بدنهای تخت و مستطیلی بدون برجستگیهای قبلی تلویزیونها، LCD ها را از شمایل ویژهای برخوردار میکرد. اما به مرور اِل ای دی به بازار آمد. در تلویزیونهای اِل ای دی یکی از عیوب LCD برطرف شده بود. در اِل سی دی در صورت برخورد مستقیم نور به صفحه ما رنگهای سیاه را نمیدیدم اما در اِل ای دی تیرگی نقاط از لحاظ کیفی بهتر شد و کنتراست تصویر بالاتر رفت. کیفیت اِل ای دی بالاتر و به نسبت آن طول عمر آن نیز بیشتر شد. تلویزیون های LED کم مصرف تر از LCD بودند و سریعتر خاموش و روشن می شدند در ضمن زاویه دید بهتری نسبت به LCD ها داشتند
اما این پایان کار نبود چرا که نسل تلویزیون های OLED چشم ها را به خود خیره کرد. OLED ها گام بزرگی در تولید تلویزیون محسوب میشوند. یکی از دلایل آن این است که برای تشکیل تصویر نیازی به نور پس زمینه ندارند.
در تلویزیونهای LCD و LED از نور پس زمینه برای نمایش استفاده میشود، اما در OLED، پیکسلها هر کدام به طور جداگانه نور را تولید میکنند. تلویزیونهای OLED به نسبت دیگر محصولات سبکتر و نازکتر هستند و کیفیت بهتری دارند. در تلویزیونهای OLED شما میتوانید تصاویر سه بعدی را نیز ببینید.
در بین برندهای ایرانی اکثر برندها از جمله Xvision، اسنوا، جی پلاس و ... LED هستند.
- وضوح صفحه نمایش یا رزولوشن
کیفیت تصویر در تلویزیون مهمترین بخش است، زیرا شما این وسیله را فقط برای تماشا کردن میخرید؛ بنابراین مهم است که کیفیت تصویر در محصول مورد نظر شما چگونه باشد. کیفیت تصویر به رزولوشن بستگی دارد که با یک عدد مشخص میشود. این عدد در تلویزیونها نشان دهنده تعداد پیکسلهای به کار رفته در تلویزیون است. هر چه قدر این عدد بیشتر باشد نشان دهنده کیفیت بالای تلویزیون است. بهعنوان مثال تلویزیونهای FHD یا همان فول اچ دی دارای ۱۹۲۰*۱۰۸۰ پیکسل است. به نسبت با بالا رفتن پیکسلهای تلویزیون قیمت آن نیز افزایش مییابد. در حال حاضر بالاترین کیفیت تلویزیون 8K است.
در بین برندهای تلویزیون های ایرانی با انباکسینگ چند مدل از برندهای ایکس ویژن، تی سی ال، اسنوا و شهاب و پخش ویدئوهای 4K به نتیجه زیر رسیدیم.
با اینکه مدل مورد تست ما در دنیای تلویزیونها میانرده محسوب میشود، اما نسبت به تی سی ال و اسنوا ظرافت بیشتری در طراحی دارد و حتی از امکانات و پورتهای کاملتری نیز برخوردار است و اگر لوگوی تلویزیون xvision را جدا کنید، به سختی میتوان تشخیص داد که این تلویزیون از یک برند ایرانیست!
کیفیت پخش ویدئو 4K این مدل جایی برای انتقاد باقی نمیگذارد و نمایش میلیونی رنگ و کنتراست آن به مدلهای خارجی نزدیک است و حتی شدت و کیفیت نور صفحه نمایش هم بسیار جذاب است. از طرفی هم از تنظیمات کاملی مربوط به پخش ویدئو هم برخوردارست.
- کیفیت صوتی
در هر تلویزیون سیستمهای صوتی مختلفی به کار رفته است که با توجه به نوع آن تأثیر متفاوتی بر صدا میگذارند. کیفیت صوتی تلویزیونها با توان مشخص میشود و این عدد نشاندهنده این است که دستگاه از چه میزان قدرت صدایی برخوردار است. صدا به واسطه کانالهای موجود در تلویزیون توزیع میشوند و تلویزیونها بنا بر مدل خود دارای سیستم صوتی ۲ کاناله، ۲.۱ کاناله و ۵ کاناله هستند.
سیستم صوتی دالبی در برخی مدل های تلویزیون های ایکس ویژن، اسنوا و تی سی ال پشتیبانی می شود.
- اندازه صفحه نمایش
تنوع اندازه صفحه باید متناسب با اندازه اتاقی باشد که تلویزیون در آن قرار دارد. اندازه اتاق تعیین میکند که چه مقدار فاصله با تلویزیون دید بهتری به شما میدهد. فاصله مناسب برای تماشای تلویزیون مساوی با ضرب اندازه آن در ۱.۲ است. برای انتخاب سایز مناسب تلویزیون بهتر است تمام نکات را در نظر بگیرید اما پیشنهاد میکنیم تلویزیون با صفحه کوچک برای مصارف خانگی خرید نکنید. چون بعد از مدتی تصمیم به تعویض آن میگیرید.
در این بخش نیز همه برندهای ایرانی ابعاد مختلفی را در اختیار کاربران قرار می دهند و تفاوت چشمگیری بین آنها در ابعاد وجود ندارد و تنها ظرافت در طراحی تلویزیون ها است که بسته به سلیقه مشتریان، نظر آنها را برای خرید جلب می کند وگرنه ابعاد استاندارد در همه برندها یکسان است. در این زمینه برند ایکس ویژن با تولید تلویزیون هایی با صفحه نمایش های متنوع نیاز مشتری از تلویزیون 32 اینچ تا 65 اینچ مرتفع خواهد ساخت.
- درگاههای ارتباطی
داشتن تعداد و انواع درگاههای ارتباطی نکته مهمی است. تصور کنید که قبلاً تلویزیونها خروجی USB نداشتند و شاید مهم هم نبود. اما امروزه داشتن این خروجی برای تلویزیون بسیار مهم است. اتصال هارد اکسترنال و فلش مموری از این طریق صورت میگیرد.
داشتن خروجی HDMI برای اتصال سایر وسایل مانند لپ تاپ هم اهمیت زیاد دارد. پس لازم است تعداد و انواع درگاههای ارتباطی را با توجه به نیاز خود در تلویزیون مورد نظرتان چک کنید.
روی هم رفته با مشاهده یک ویدئوی 4K در تلویزیون های مختلف چه به لحاظ کیفیت و شفافیت تصویر و چه به لحاظ فراگیری صدا به نظر می رسد برند Xvision که پرفروش ترین برند ایرانی در دی جی کالا نیز شناخته می شود، گوی سبقت را از سایرین ربوده و عملکرد بهتری نسبت به رقبا از خود نشان داده که مورد اقبال خریداران نیز قرار گرفته است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینجا اسپم پارتی محسنه
دیشب خواب دیدم رفتم سرور ماینکرفت ویجیاتو بعدشم با امین دوست شدم
یه دفعه هم خواب دیدم محسن میخواد شوهر یکی از فامیلامون بشه
منم میگفتم آآآآآآآقاااااای وفا نژاااااد!
تو یکی از ویدیو ها داشت خاطره تعریف میکرد میگفت آاااااقای احمدی نژااااد!?
چقدر عجیب قریب بود خوابت
خدایی خوب نیستن
تلوزیون ما ال جیه
تلوزیون عمم اسنوا
اصلا اسنوا یجور عجیبی رنگارو نشون میده
گیم زدن رو تلوزیون ایرانی مثل اینه که بهترین غذا دنیارو برات بیارن تو با قاشق گل مالی شده بخوری?
خدایی امتیاز مطلب هم که خداس
بارک الله
یبار رو اسنوا رد دد بازی کردم دیدم به رد دد 2 عوض شد انقدر کیفیتش چ.ر.ت بود?
خدایی اینو دیگه هممون قبول داریم تلوزیون های ایرانی خیلی بدن
واقعا TV هایی از این برند ها سرشون به تنشون می ارزه؟(اصلا قصدم تخریب جنس نیست)
تا جایی که من دیدم حای 4K هاشون هم کیفیت تصویر جذابی رو ارائه نمیدادن
الان ما یه TV ال جی داریم که حدودا برای ۱۰ سال پیشه با رزولوشن فول اچ دی
اون زمانی که چیزی به نام HDR وجود نداشته عملا(یا حداقل من اینطور فکر می کنم) در تنظیمات این تلوزیون، قسمتی با نام High Dinamic range مشاهده میشه!!!
و این برند های داخلی( در واقع نیمه داخلی) که هیچی، حتی یه سری TV های 4K مدرن و جدید هم دیدم از مارک های معروف و سرآمد، که باز هم تصویرشون جذابیت این تلویزیون ما رو نداشت.از لحاظ کیفیت و شفافیت تصویر و مخصوصا نمایش رنگ ها، واقعا بی نظیره
خب الان منطقیه من این تلویزیون رو بزارم کنار و یکی از بهترین TV های 4K ایکس ویژن رو بخرم؟یعنی پشیمون نمیشم؟
کیفیت رنگ و شفافیت تصویرش چطوره؟(منظورم از شفافیت رزولوشن نیست ها!)
صداش چطور؟
من شنیده بودم معمولا صدای فراگیری ندارن و در حیطه صدا ضعیف عمل کردن
بهترین ریمیک ها به نظرتون چه ریمیک هایی بوده؟
به نظر خودم...
Resident Evil 2
Demons souls
Shadow of the colussus
Resident Evil 3
Mafia difinitive edition
بهترین رو نمیدونم
ولی بدترین ریمیک،ریمیک پرنس آف پرشیا ۱ هست
چه جالب منم همین امروز میخوام برم تلوزیون بخرم?? بچه ها یه سی اینچی سراغ دارین که گوگل رو بیاره و اسمارت باشه؟
تلویزیون فقط سونی پاناسونیک و سامسونگ چون طول عمر بسیار زیاد و کیفیت عالی دارن
بقیه کیفیت نامرغوب و عمر پایینی دارن و زود خراب میشوند
این دولت کاری کرده تا مردم ناتوان بیان تلویزیونهای ب ظاهر ایرانی و دراصل قطعات چینی رو بخرن تا از هر دوسه سال طرف مجبور شه تلوزیونش رو تعویض یا تعمییرکنه
عمرا نمیخریم اینهارو کساییم ک این تلویزیون ایرانی خریداری میکنن مجبورن چون محدود شدن ب لطف ن.ظ.ا.م و د.و.لت...
ما ۶ ساله که LG داریم و سالم سالمه،تازه میتونه به گوشی هم وصل بشه و محتواش رو پخش کنه
ماهم همینطور
سالم سالم 4k
55 اینچ
۱۰ ساله ال جی داریم
از سر تا پاش می باره که اون زمان که خریدیمش، بهترین TV بازار بوده
با کیفیت 1080، چیزی با عنوان HDR در تنظیماتش ارائه میده در صورتی که اون موقع چیزی با این عنوان نبوده،و الان هم فقط روی رزولوشن 4K موجوده
کیفیت رنگ و شفافیت تصویر بی نظیر و طراحی بدنه از اون هم بی نظیر تر، واقعا هیچ لبه ای نداره(خودتون می تونید ببینید مدل: 47lm96000)
فقط طراحی پایه ی این مدل رو به خیلی از تلویزیون های برند های نا معتبر ترجیح میدم!
و ضمنا اون زمان هم ۷ حالت مختلف از جمله حالت بازی رو ساپورت می کرده
۱۰ سال هم هست که آخ نگفته! استفاده ازش هم همیشه نیمه سنگین و گیمینگ بوده
اون وقت این جناب میاد برند معرفی می کنه با ماندگاری بالا، که ال جی توش نیست!!!!
ال جی خیلی خفنه
ما 3 یا 4 سال پیش تلوزیون ال جی 4k
55 اینچ خریدیم 10 میلیون
الان صد درصد 50 میلیون رو رد کرده
کوالیتی گیم و همچیش هم خداس
الان تلوزیون ایرانی با بدترین کیفیت تو نشون دادن رنگ ها از 10 میلیون هم بیشتره!
بعد ما با 10 میلیون یه زمانی سینما 4k میخریدیم?
دیروز کفش خالم رو بردیم روش کفی بزاریم شد 300 هزار تومن
بابا بزرگم گفت من یه زمانی با 700 هزار تومن خونه دو طبقه خریدم...
مامان بزرگم رو ندیدی با 30 هزار تومن خونه 500 متری خریده بوده دهه 50!
اینجا اسپم اشکال نداره؟
نه
sony lg samsung : نخوندم