۱۸ المان برتر کلش آف کلنز که تنها بازیکنان قدیمی آنها را به یاد دارند
بازیهای بزرگی هستند که در طی سالهای اخیر تبدیل به شاهکارهایی دوست داشتنی شدهاند. صحبت از بازیهایی است که شاید سالها از انتشارشان گذشته باشد، اما بقدری جذاب و سرگرم کننده هستند که بتوان از ...
بازیهای بزرگی هستند که در طی سالهای اخیر تبدیل به شاهکارهایی دوست داشتنی شدهاند. صحبت از بازیهایی است که شاید سالها از انتشارشان گذشته باشد، اما بقدری جذاب و سرگرم کننده هستند که بتوان از آنها به عنوان عناوینی جاودان یاد کرد. منتهی درست وقتی استودیوی سوپرسل در سال ۲۰۱۲ بازی کلش آف کلنز را منتشر کرد، هرگز فکرش را هم نمیکرد که روزی این بازی استراتژیک تبدیل به یکی از بزرگترین و بهترین بازی های اندروید و iOS شود و بتوان از آن به عنوان یکی از انقلابیترین بازیهای این پلتفرم نیز یاد کرد. حالا پس از گذشت چندین سال از انتشار کلش آف کلنز، این بازی موبایلی همچنان از جایگاه خوبی در بین دیگر بازیهای پلتفرم موبایل برخوردار است و طرفداران خاص خودش را دارد.
کلش آف کلنز در طی سالهای اخیر دچار تغییرات بسیاری شده. تغییراتی که باعث رخ دادن اتفاقات مختلف بسیاری در دنیای این بازی موبایلی شدهاند و باعث از استودیوی سوپرسل بابت اضافه کردن بخشهای مختلف به کلش آف کلنز تشکر کرد. بنابراین اگر شما نیز از علاقهمندان بازیهای سوپرسل و به ویژه بازی کلش آف کلنز هستید، در ادامه همراه ویجیاتو باشید تا یکبار دیگر مسیر ماجراجوییهایمان را به دنیای کلش آف کلنز تغییر دهیم و ۱۸ مورد از برترین المانهایی که تنها بازیکنان قدیمی کلش آف کلنز آنها را به یاد دارند را به شما معرفی کنیم.
- 1 قابلیت تغییر چیدمان نقشه
- 2 هوش مصنوعی ضعیف Wall Breakerها
- 3 دیزاین قدیمی تاونهال ۱۱
- 4 اولین بازیکنی که به ۴ هزار تروفی رسید
- 5 دیزاین قدیمی ایر دیفنسها
- 6 کانسپت فراموششده گابلین کینگ
- 7 مدلسازی متفاوت بخش آموزشی
- 8 دیزاین قدیمی Grand Warden
- 9 تغییرات مربوط به سیستم فارمینگ بازی
- 10 دورانی که هیچ دارک الکسیری در بازی وجود نداشت
- 11 طراحی قدیمی آرچر تاورها
- 12 اندازه بزرگتر ساختمانها
- 13 کلنوارهای اتوماتیک
- 14 زمانی که تمامی اسمها دائمی بودند
- 15 زمانی که هیروها هیچ قابلیت خاصی نداشتند
- 16 زمانی که ارتقای نیروها هیچ تغییری در ظاهرشان ایجاد نمیکرد
- 17 آنلاین بودن به مدت ۲۴ ساعت
- 18 طراحی قدیمی هیلر
- 18.1 بیشتر بخوانید:
قابلیت تغییر چیدمان نقشه
یکی از قدیمیترین دغدغههای بازیکنان در دنیای بازیهای استراتژی این است که بتوانند بهترین استراتژی ممکن را در چیدن ساختمانهای دهکدهشان استفاده کنند و کلش آف کلنز نیز از این قاعده پیروی میکند. چیدن یک نقشه خوب، همیشه یکی از چالش برانگیزترین مسئلههایی بوده که کاربران کلش آف کلنز با آن رو به رو بودند. منتهی سوپرسل در طول تمامی این سالها این امکان را فراهم کرد که شما بتوانید نقشه دهکدهیتان را آسانتر و سادهتر تغییر دهید و از نو بسازید. اما سالها پیش، همهچیز متفاوتتر بود.
اگر از بازیکنان قدیمی کلش آف کلنز باشید، حتما به یاد دارید آن روزهایی که باید برای هرتغییر کوچکی در دهکده، تمامی ساختمانهای بازی را یکی پس از دیگری جا به جا میکردیم و اصلا بخشی به اسم قابلیت ادیت دهکده وجود نداشت! شما برای اینکه بتوانید چیدمان ساختمانهای بازی را تغییر دهید، مجبور بودید که به صورت دستی تمامی ساختمانها و حتی دیوارهای بازی را جا به جا کنید. قابلیت ادیت دهکده در سال ۲۰۱۳ نهایتا به بازی اضافه شد و یک جهش بزرگ برای کلش آف کلنز محسوب میشد. حالا این بخش بقدری پیشرفت کرده که دیگر چیدن یک نقشه جدید، به آسانی آب خوردن است!
هوش مصنوعی ضعیف Wall Breakerها
داشتن یک استراتژی حساب شده برای حمله به دیگر بازیکنان، درست به اندازه یک چیدمان حرفهای حائز اهمیت است. سربازان مختلفی در کلش آف کلنز حضور دارند که هرکدام از آنها، استراتژی و کاربرد خاص خودشان را دارند. Wall Breakerها یکی از مهمترین سربازانی هستند که میتوانید از آنها برای پیادهسازی استراتژیهای مختلف استفاده کنید. اما سالها پیش هوش مصنوعی این سربازها بقدری ضعیف بود که عملا نمیتوانستید آن عملکرد دوست داشتنی را از این سربازها انتظار داشته باشید.
همچنین از آنجایی که Wall Breakerها اساسا برای از بین بردن دیوارهای دشمنان طراحی شدهاند، طبیعی است که شما بخواهید از آنها استفاده کنید. منتهی ایراد بزرگ Wall Breakerها این بود که هوش مصنوعی ضعیف آنها نمیتوانست مسیر و هدف درست را انتخاب کند. شرایط بقدری بد بود که بسیاری از بازیکنان شروع به استفاده از چیدمان دیوارهایی کردند که عملا Wall Breakerها را دفع میکرد و شما شاهد عملکردی به شدت احمقانه از طرف این نیروها بودید. نهایتا سوپرسل با انتشار آپدیتی در سال ۲۰۱۳ از نسخه پیشرفتهتر Wall Breakerها رونمایی کرد و حالا این سربازهای دوست داشتنی، کمی باهوشتر شده بودند.
دیزاین قدیمی تاونهال ۱۱
اگر در سال ۲۰۱۵ مشغول تجربه کلش آف کلنز بودید، احتمالا دیزاین قدیمی و اورجینال تاونهال ۱۱ را خیلی خوب به یاد دارید. طراحیکه در آن سالها یک آپدیت بزرگ برای کلش آف کلنز بود و همه منتظر تجربه بازی بودند. در سال ۲۰۱۵ ویدیویی از آپدیت تاونهال ۱۱ منتشر شد که آن طراحی تاونهال ۱۱ کاملا متفاوت بود. صحبت از ویدیویی است که با بازخوردهای واقعا خوبی رو به رو شد و همه بیصبرانه منتظر انتشار آپدیت نهایی بازی بودند.
درست از طرفی نیز وقتی آپدیت بازی چند ماه پس از انتشار ویدیوی اصلی منتشر شد، دیزاین بسیاری از المانها و ساختمانهای بازی تغییر کرده بود. منتهی یکی از اصلیترین تغییرات، مربوط به تغییر طراحی و مدلسازی کلی تاونهال ۱۱ بود که ابدا هیچ وجه تمایزی با نسخه پیشین این تاونهال نداشت و دلیل این تصمیم سوپرسل نیز هرگز مشخص نشد.
اولین بازیکنی که به ۴ هزار تروفی رسید
تروفیها یکی از رقابتیترین المانهای بازی هستند که هرکسی آروزی داشتنشان را دارد. طبیعتا هرچقدر که تروفی بالاتری داشته باشید، تجربهتان نیز افزایش پیدا خواهد کرد. اتفاقی که قصد داریم در این مورد به آن اشاره کنیم، شاید چندان تاثیری در روند بازی نداشته باشد، اما زمانی بود که خبرش تمام دنیای بازی را تحت تاثیر قرار داد و هرجا که مینشستید، خبر از اولین کسی بود که توانسته بود به ۴ هزار تروفی در دنیای کلش آف کلنز دست پیدا کند.
با تمام این توضیحات، ماجرا از این قرار است که بازیکنی به نام Jorge Yao در سال ۲۰۱۳ توانست که به بیشترین میزان تروفی بازی دست پیدا کند. شاید اکنون رسیدن به ۴ هزار تروفی کار چندان سختی نباشد، اما زمانیکه Jorge Yao توانست به این میزان از تروفی دست پیدا کند، نه لیگی در بازی بود و نه رقابتی که بتوان در آن شرکت کرد. همچنین در آن سالها تاونهال ۹ آخرین تاونهال بازی بود، بنابراین رسیدن به ۴ هزار تروفی؛ کاری نبود که هرکسی جرات انجام دادنش را داشته باشد.
دیزاین قدیمی ایر دیفنسها
هرچقدر که بازی کلش آف کلنز در زمان پیشرفت کرد، این بازی موبایلی درست به همان اندازه و بیش از هرچیزی نیاز داشت که تغییرات بزرگی در بخش طراحی و گرافیکش انجام دهد. گرافیک بازی کلش آف کلنز؛ اگرچه دوست داشتنی بود، اما توان رقابت با بازیهای مدرنتر پلتفرم موبایل را نداشت. برای همین سوپرسل تصمیم گرفت که دیزان یکسری از ساختمانهای قدیمیتر بازی را دست خودش تغییرات زیادی کند.
دقیقا به همین دلیل بود که درست در سال ۲۰۱۶ سوپرسل دست روی یکی از محبوبترین ساختمانهای دفاعی بازی گذاشت و طراحی آن را کاملا تغییر داد. در این سال بود که ظاهر ایر دیفنسها یکبار دیگر تغییر کرد و از آن حالت کلاسیک و بیروحشان، تبدیل به چیزی شدهاند که ما امروزه آنها را در بازی کلش آف کلنز میبینیم.
کانسپت فراموششده گابلین کینگ
هیروها از آن دسته از المانهایی بودند که باعث متفاوتتر شدن گیمپلی کلش آف کلنز نسبت به دیگر عناوین در آن سالها شده بودند. زمانی که تنها بربر کینگ و آرچر کوئین در بازی حضور داشتند، همه به دنبال کشف هیروی بعدی بودند که سوپرسل قصد اضافه کردنش را داشت. شایعات درباره سومین هیروی بازی بقدری زیاد شده بود که تمام بازیکنان کلش آف کلنز شروع به رویاپردازی و طراحی کانسپتهایی از این هیرو کردند.
یکی از کانسپتهایی که در آن سالها حسابی سر و صدا به پا کرده بود، کانسپت گابلین کینگ بود! ایدهای که شاید اکنون واقعا مسخره بنظر برسد، اما در آن سالها مردم باور داشتند که قرار است جایگاه سومین هیروی کلش آف کلنز به گابلین کینگ برسد. منتهی سوپرسل چندان موافق این ایده نبود و نهایتا آنها با اضافه کردن Grand Warden در سال ۲۰۱۵؛ به تمامی شایعات پایان داد.
مدلسازی متفاوت بخش آموزشی
طبیعی است که وقتی شما تازه شروع به تجربه عنوانی جدید میکنید، نیاز به بخشی داشته باشید تا تمامی مکانیزمهای بازی را به شما آموزش دهد. بخش آموزشی کلش آف کلنز سالهاست که در بازی قرار دارد و هرچند که کمتر کسی به آن توجه میکند، اما با اینحال یادآور خاطرات دوست داشتنی مختلفی است و که ما به هنگام شروع این بازی تجربه کردیم. بخش آموزشی بازی برخلاف دیگر بخشها چندان دست خوش تغییر نشده، اما یکی از بزرگترین تغییرات این بخش در سال ۲۰۱۲ تنها پس از چند هفته از انتشار بازی رخ داد.
شما در این بخش از بازی، باید برای یادگیری مکانیزمهای کلش آف کلنز، به یکی از مپهای گابلینها حمله کنید. زمانی که کلش آف کلنز منتشر شد، طراحی و مدلسازی این مرحله بسیار متفاوتتر از طراحی امروزی آن بود. زمین سبز و رنگهای شاد، اصلا چیزی نبود که شما بخواهید آن را در سرزمین گابلینها پیدا کنید. شاید بخاطر همین بود که سوپرسل طراحی این بخش را کاملا تغییر داد.
دیزاین قدیمی Grand Warden
باور کنید یا نه، هیروها در دنیای بازی کلش آف کلنز بسیار حائز اهمیت هستند. هیروها درواقع این اجازه را به شما میدهند که از استراتژیهای مختلف بسیاری استفاده کنید و در حملههایتان خلاقیت به خرج دهید.
همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، Grand Warden سومین هیرویی بود که پایش به دنیای بازی کلش آف کلنز باز شد. Grand Warden خیلی زود توانست که به یکی از دوست داشتنیترین هیروهای بازی تبدیل شود و بنظر میرسید که جایگاهش را پیدا کرده باشد. منتهی Grand Warden نیز مانند تمامی المانهای دیگر کلش آف کلنز، دچار تغییر شد و سوپرسل با انتشار آپدیتی؛ مدلسازی و طراحی آن را کاملا تغییر داد. موضوعی که شاید چندان بزرگ نباشد، اما ذکر کردنش در این لیست خالی از لطف نبود.
تغییرات مربوط به سیستم فارمینگ بازی
منابع متنوعی در کلش آف کلنز حضور دارند که شما میتوانید از آنها برای ارتقای ساختمان و نیروهایتان استفاده کنید. منتهی دفاع و مراقبت از این منابع در مقابل دیگر بازیکنان کار چندان آسانی نیست. یکی از راهحلهای عجیبی که بازیکنان قدیمی کلش آف کلنز از آن استفاده میکردند، این بود که آنها تاونهال دهکدهشان را بیرون از دیوارها قرار میدادند تا دیگر بازیکنان صرفا با حمله کردن به تاونهال، تروفی مورد نیازشان را به دست میآوردند و دیگر بیخیال لوتهای شما میشدند. همچنین شما میتوانستید که با این روش به شلیدهای بسیاری نیز دست پیدا کنید!
اما این موضوع چیزی نبود که سوپرسل بخواهد آن را در بازی ببیند! برای همین در سال ۲۰۱۵ سوپرسل با انتشار آپدیتی این مکانیزم را کاملا تغییر داد و حالا اگر بازیکنی تنها به تاونهال شما حمله کند، دیگر شما شیلدی دریافت نخواهید کرد.
دورانی که هیچ دارک الکسیری در بازی وجود نداشت
دارک الکسیر یکی از آن دسته از منابع مهمی است که نمیتوان منکر تاثیرش بر روند گیمپلی بازی شد. قطعا هرکسی که کلش آف کلنز بازی کرده باشد، برای یکبار هم که شده از دارک الکسیر برای ساخت هیرو و یا نیروهای مختلف استفاده کرده!
منتهی زمانیکه کلش آف کلنز به تازگی منتشر شده بود، اصلا دارک الکسیری در بازی وجود نداشت که بخواهید از آناستفاده کنید. همچنین استراتژیها به شدت ساده بودند و بازی کسلکننده بود. اما نهایتا دارک الکسیر نیز مانند دیگر المانهای این لیست در سال ۲۰۱۳ به بازی اضافه شد و سوپرسل با اضافه کردن آن، بازی را کاملا دگرگون کرد.
طراحی قدیمی آرچر تاورها
ساختمانهای دفاعی بسیاری در دنیای بازی کلش آف کلنز حضور دارند که دست شما را در انجام استراتژیهای مختلف کاملا باز میگذارند. در همین بین این آرچر تاورها هستند که تاثیر بسزایی در روند بازی کلش آف کلنز دارند. اگر نگاهی به تاریخچه بازی کلش آف کلنز داشته باشیم؛ متوجه سرگذشت پیچیده آرچر تاورها خواهیم شد. این ساختمانهای دوست داشتنی در طول تاریخ بازی بارها و بارها دست خوش تغییرات ظاهری بسیاری شدند.
منتهی در طول این مدت، یکسری از تغییرات بقدری واضح بودند، که هرکسی میتوانست متوجهشان شود. اگر جزو گیمرهای قدیمی بازی کلش آف کلنز باشید، حتما دیزان قدیمی آرچر تاورها را به یاد دارید. منتهی سوپرسل مدام در طی آپدیتهای مختلف آرچر تاورها را دستخوش تغییرات زیادی کرد و نهایتا به چیزی رسید، که شما میتوانید در تصویر ببینید.
اندازه بزرگتر ساختمانها
صبر کنید، قطعا دیدن این تیتر میتواند واقعا عجیب باشد. اما خب راستش را بخواهید یکسری از ساختمانها در گذشته اندازه بسیار بزرگتری نسبت به آنچیزی که امروز میبینید، داشتند. برای مثال ساختمان Laboratory در گذشته میزان فضای بیشتری را اشغال میکرد و به طبع اندازه بزرگتری نیز داشت! همچنین درست از طرفی نیز کمپهای بازی اندازه تاونهالتان بودند و طبیعتا این موضوع اصلا با عقل جور در نمیآمد.
نهایتا باید گفت که دقیقا به همین دلیل بود که استودیوی سوپرسل تصمیم گرفت که اندازه برخی از ساختمانهای بازی را کوچکتر کند. این موضوع شاید چندان المان مهمی نباشد، اما خب، این موضوع نشان میدهد که استودیوی سوپرسل واقعا به نقد طرفدارانش گوش میدهد و تلاش میکند که بازی را منطقی نشان دهد تا کاربرانش از عملکرد کلی بازی کلش آف کلنز راضی باشند.
کلنوارهای اتوماتیک
این مورد جزو آن دسته از مواردی است که حتی من نیز دل خوشی از آن ندارم. خوشبختانه امروزه بازی کلش آف کلنز این امکان را به شما میدهد که در کلن وارها شرکت نکنید. همچنین این امکان برای لیدرها و کولیدرها نیز وجود دارد که خودشان به صورت دستی افراد حاضر در کلن وارها را انتخاب کنند. منتهی سالها پیش همهچیز متفاوتتر بود. در آن دوران کلن وارها برای تمامی اعضا اجباری بودند که وقتی کولیدرها و لیدرها کلن وارها را شروع میکردند، بازی به صورت تصادفی و کاملا اتوماتیک، تمام اعضای آن کلن را در کلن وارها قرار میداد.
همچنین هیچ فرقی هم نداشت که آیا شما آماده هستید یا نه، کلن وارها بخشی از بازی بودند که هرکسی باید در آن شرکت میکرد. برای مثال اگر کلنی ۵۰ نفر عضو داشت، تمام آن ۵۰ نفر در کلن وارها قرار داده میشدند. این موضوع درست از آنجایی بد بود که ممکن بود برخی از پلیرها آمادگی لازم برای شرکت در کلن وارها را نداشته باشند، یا حتی برخی کاملا آفلاین بودند و حضورشان در کلن وارها میتوانست نتیجه بازی را کاملا تغییر دهد. بنابراین درست یک سال بعد از معرفی کلن وارها، استودیوی سوپرسل قابلیتی را معرفی کرد که شما میتوانستید از طریق آن؛ خودتان تصمیم بگیرید که آیا دوست دارید در کلن وارها شرکت کنید، یا نه! همچنین کلن وارها دیگر اجباری نبودند.
زمانی که تمامی اسمها دائمی بودند
اولین تجربه خودتان از بازی کلش آف کلنز را به یاد دارید؟ منظورم درست زمانی است که شما برای اولینبار به سراغ این بازی رفته بودید و پس از اتمام بخش آموزشی بازی؛ کلش آف کلنز از شما میخواست که اسمی برای خودتان در بازی انتخاب کنید. همهچیز ساده بنظر میرسید، تا زمانی که شما با نوشتهی رو به رو میشدید که به شما اخطار میداد. زیراکه به گفته بازی؛ هر اسمی که انتخاب میکردید، قرار بود که تا ابد شما با آن شناخته شوید. زیراکه قابلیت تغییر اسمتان وجود نداشت!
این موضوع شاید اکنون خندهدار بنظر برسد؛ اما بسیاری از بازیکنان در آن دوران یکی از تصمیمات مهم زندگیشان را گرفته بودند! نهایتا استودیوی سوپرسل ۲ سال بعد از انتشار بازی؛ یعنی در سال ۲۰۱۴ قابلیتی را به بازی اضافه کرد که شما میتوانستید در ازای پرداخت جم، اسمتان را تغییر دهید. منتهی هرباری که شما میخواستید اسمتان را تغییر دهید، تعداد جمهای مورد نیاز ۲ برابر میشد. برای مثال اولینبار شما نیاز به ۵۰۰ جم داشتید و دفعه بعد، این عدد به ۱۰۰۰ میرسید و همینطور ادامه داشت.
زمانی که هیروها هیچ قابلیت خاصی نداشتند
قطعا اکثر شما زمانی که هیروها برای اولینبار به دنیای کلش آف کلنز اضافه شده بودند را به یاد دارید. هیروها یکی از بزرگترین تغییرات بازی کلش آف کلنز بودند. بطوری که ما تاکنون ۴ هیروی مختلف با قابلیتهای متنوع داریم. منتهی سالها پیش شرایط فرق میکرد و همهچیز متفاوتتر بود. وقتی هیروها برای اولینبار معرفی شدند، آنها هیچ قابلیت خاصی نداشتند و قابلیتهای آنها چندین ماه بعد از معرفی هیروها به دنیای بازی موبایلی کلش آف کلنز اضافه شد.
با تمام این توضیحات، بربر کینگ صرفا بربر بزرگتر با میزان آسیب بیشتر بود و آرچر کویین نیز شرایطی مشابه داشت. منتهی این چیزی نبود که استودیوی سوپرسل به دنبالش باشد. برای همین آنها در طی آپدیتهای بعدی قابلیتهای مختلفی را نیز به بازی اضافه کردند که به پلیرها اجازه میداد تا از استراتژیهای مختلفی در حین حمله به دیگر بازیکنان استفاده کنند.
زمانی که ارتقای نیروها هیچ تغییری در ظاهرشان ایجاد نمیکرد
این مورد یکی از قدیمیترین موضوعاتی است که ما در این مطلب به سراغش رفتهایم. وقتی بازی دوست داشتنی کلش آف کلنز در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، انقلابی بزرگ در بازیهای استراتژیک محسوب میشد که قابلیتهای زیادی را در خودش جای داده بود. یکی از همین قابلیتها درست مربوط به ارتقای نیروهای بازی در بخش Laboratory میشد که تاثیر بسزایی نیز در بازی داشت. منتهی موضوعی که تنها بازیکنان قدیمی آن را به یاد دارند، این است که در آن دوران ارتقای نیروها هیچ تغییری در ظاهرشان نمیداد.
از طرفی نیز؛ برای مثال بربر لول ۱ هیچ فرقی با بربر لول ۶ نمیکرد و آنها از نظر ظاهری کاملا یکسان بودند. اما خب با تمام این توضیحات، نیازی به نگرانی نیست. زیراکه بازی در دوم آگوست سال ۲۰۱۲ منتشر شد و این موضوع نیز در آپدیتی که در تاریخ ۱۹ سپتامبر منتشر شد، برطرف شد و صرفا یک ماه در بازی قرار داشت.
آنلاین بودن به مدت ۲۴ ساعت
این مورد ممکن است که کمی عجیب بنظر برسد. اما در دوران اولیه بازی کلش آف کلنز؛ بسیاری از بازیکنان به دنبال راهی بودند که بتوانند به مدت ۲۴ ساعت آنلاین باقی بمانند. دلیل این موضوع نیز به این خاطر بود که آنها از طریق این راه میتوانستند تروفیهایشان را بالا ببرند و منابعشان را حفظ کنند. حتی بسیاری از بازیکنان برای این امر به سراغ باتهای مختلفی رفتند که نهایتا اکانت تمامی آنها را بن کرد. منتهی این پایان راه نبود و بسیاری از بازیکنان از راه خلاقانهتری استفاده کردند. آنها صرفا با قرار دادن یک سیب یا یک شی روی صفحه نمایشگر گوشیشان؛ مانع خاموش شدن آن میشدند.
این روش بقدری محبوب شده بود که شما میتوانستید در اینترنت ویدیوهای بسیاری را پیدا کنید که راههای بیشتری را برای آنلاین بودن معرفی میکردند. تب و تاب این موضوع تا ماه می ۲۰۱۳ ادامه داشت، تا اینکه نهایتا سوپرسل قابلیتی را اضافه کرد که در آن اگر شما بیش از یک مدت زمان معین آنلاین میماندید، سوپرسل خودکار شما را از بازی بیرون میانداخت و تا چندین ساعت اجازه ورود مجدد به بازی موبایلی کلش آف کلنز را نمیداد.
طراحی قدیمی هیلر
هیلر جزو آن دسته از قدیمیترین نیروهایی است که به دنیای کلش آف کلنز اضافه شده. اگرچه که بسیاری از پلیرهای قدیمی ابدا متوجه تغییرات مختلف این نیرو نشدهاند، اما جالب است بدانید که هیلر در طی تاریخ بازی کلش آف کلنز بارها و بارها دستخوش تغییرات بسیاری شده. یکی از همین تغییرات مربوط به تغییرات ظاهری هیلر میشود که اگرچه جزئی هستند، اما با اینحال این موضوع لیاقت بودن در این لیست را دارد.
ظاهر هیلر تاکنون بیش از ۳ بار تغییر پیدا کرده است. به گفته یکی از سازندگان بازی؛ دلیل اینکار آنها به این خاطر بود که پلیرها نمیتوانستند که با چهره جدید هیلر ارتباط بگیرند و آنها طراحی این نیرو را بقدری تغییر دادند تا به شکل امروزی آن رسیدند.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
پرچم ها هم حذف شدن
رادار پلاس ( رادار بازی )نصب کن داخلش dns فعال کنید و وارد بازی شو
یادش بخیر همه میگفتن که لول 400 یا 500 باید قrآن رو آتیش بزنین و ما هم اجازه نصب نداشتیم
ز.ر مفت و چوخان الکی میکردن مردم /:
روزای تلخی بود واسم?
همه گوشی داشتند من نداشتم...
همه کلش داشتند رو گوشی شون من میدیدم و دلم میخواست...
بعد واسه خودم رویا پردازی میکردم میرسم با تاون ۷ نفت رو باز میکنم ولی میدیدم کلشی ندارم...
به قدری واسش ذوق زده بودم که یه شب خوابم نبرد از بس فکر کردم بهش و دو ساعت توی اتاق راه میرفتم...
گذشت
گوشی دار شدم و نصب کردم ولی اون موقع اینترنت E بود(قطع و وصلی هم داشت) واسه همین لودینگ ۱۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشید و هر سرچ واسه اتک زدن بین ۲ تا ۱۵ دقیقه...?
.
#قدر امروز رو بدونیم
من یادمه فقط تا تاون ۱۰ بود
زبون فارسی تو بازی نبود
هر پادگان هم باید جدا آموزش میدادی
و هر بشری رو گوشیش کلش داشت?
کیا مثل من سعی میکردن داخل آموزش اتک فقط از یه دونه ویزارد استفاده کنن؟
هیچکی به جز همه?
یدونه نمیشد دلبندم/: حداقل دوتا
میدونم ولی همیشه اول می خواستم فقط یکی بندازم آخرشم ویز همین که توپ میزد خودشم میمرد
من نهایتا دو تا خیلی عالی بود من تو مراحل بعدی استفاده میکردم نه هر مرحله ای
من همشو دیدم
بجز اون ایر دفنس ها و گابلین کینگ
من اولش چند تا ویچ نگه میداشتم
هی یادش بخیر:)
ویز دلبندم
پ ن سهلانگاری کردم XD
یادش گرامی باد.
گربه نازی سوار دوچرخه آیا؟
دیسسسس؟
بابا پروفش رو میگم
اسپم نکن
نشسته رو صندلی
یادش بخیر
گلوبال اون شوق باز کردن تروپ جدید واسادن واسه اپگریدا لیدر کلن بودن
چه حالی میداد
گرند واردت قدیمی چقدر بدریخت بوده
من بیشتر دوستش داشتم
قبلاً جوون بود الان پیر شده ???
اره یادمه فکر کنم تو اپدیت سال 2018 یا 2019 چنج دادن اسکینشو
۲و ۷ و ۸ و ۱۰ رو یادمه
بابام هنوز بازی میکنه
بابای من رویال میزنه???
اتفاقا بابای منم بازی میکنه من بازی میکردم بعد پاک کردم
دفاع هوایی های قدیمی خیلی زشت بودن
باز کلش؟
واقعا دیگه هیچ کی این بازی رو دنبال نمی کنه.
کلش خیلی وقته مرده
فکر نکنم درست باشه
متاسفانه یا خوشبختانه درسته
لذتی که قبلا داشت رو طبیعتا دیگه نداره
ده نفر یه کلن میزدیم میرفتیم گلوبال دنبار ممبر
وار زدنا
واقعا یادش بخیر
ولی هنوزم وقتی میگی بازی موبایل جز ۵ تا بازی اولیه که به ذهنت میاد
چرا دیس میدین؟
مگه دروغ گفتم
کلش دیگه مثل قدیم حال نمیده
تکراری شده
یکجا شنیدم قراره کلا از سال 2022 کلش آف کلنز حذف شه
احتمالا راست می گه
پ.ن:چون خیلی باهاش خاطره دارم امیدوارم این اتفاق نیوفته
اتفاقا خیلی هم ناراحت کننده است
هرجا شنیدی اشتباه بوده
من اولش شک کردم اره هیچ شرکتی نمیاد یهویی بازی رو حذف کنه
پ ن به نظر خودم الکیه
الان 2023 :/ الان داره به ما میگه اهای حلال زاده ها من هنوز زندم
بچه بیاپایین سرمون درد گرفت بابا
خودت بیا پایین
این که تو هنوز بازی می کنی دلیل نمیشه حقیقت رو قبول نکنی
کلش-خیلی-وقته-مرده
حق با توست دوست عزیز????
دیس خورت بالاس
دوست عزیز میدونم این حرفت مال یک سال پیشه ولی برای اینکه بدونی اتفاقا کلش هنوز هم طرفداز خیلی داره برای اینکه بهت ثابت کنم برو تو مایکت یا بازار تعداد نصب رو ببین زده بالای ۱۰ میلیون یا اگه بازم باور نداری میتونی بری تو گوگل پلی تعداد نصب نفراتی که بازی رو نصب کردن رو ببینی تنها بازی استراتژیک موبایل که هنوز بعد از گذشت۱۰ سال رو پا مونده کلشه