۱۰ بازی ناامیدکنندهای که بعدا عاشقشان شدیم!
امروزه بازیهای ویدیویی درگیر اتفاقات مختلف و عجیب و غریبی میشوند. گاهی اوقات یک تصمیم، میتواند سرنوشت یک فرنچایز را به خطر بیندازد. این تصمیم حتی بر روی طرفداران فرنچایز هم تاثیر میگذارد. زمانی که ...
امروزه بازیهای ویدیویی درگیر اتفاقات مختلف و عجیب و غریبی میشوند. گاهی اوقات یک تصمیم، میتواند سرنوشت یک فرنچایز را به خطر بیندازد. این تصمیم حتی بر روی طرفداران فرنچایز هم تاثیر میگذارد. زمانی که یک بازی در روز انتشار خود با مشکل مواجه میشود، طرفداران بازی هستند که میتوانند یک روزنهی امید برای سازندگان باشند. سازنده شروع به اصلاح کار میکند و پس از مدتی، طرفداران وفادار و حامیان روزهای اولیه، پاداش وفاداری خود را از سازنده میگیرند.
در این مقاله قصد داریم تا به ۱۰ بازی که در ابتدا بسیار ناامیدکننده ظاهر شدند اما بعدها تبدیل به یک بازی خوب شدند بپردازیم و ببینیم سازندگان چگونه توانستهاند تا حس نفرت را تبدیل به عشق کنند و طرفداران خاص خودشان را پیدا کنند.
GTA Online
شاید عجیب باشد اما در زمانی بازیکنان از بخش آنلاین بازی GTA V تنفر داشتند. سال ۲۰۱۳ و در زمان انتشار بازی بر روی کنسولهای نسل هفتمی PS3 و Xbox 360 راکستار اعلام کرده بود که در زمان انتشار، بخش آنلاین بازی هم قابل بازی خواهد بود. اما بخش آنلاینی که در آن زمان منتشر شد، یک تجربه کاملا ناقص و غیرقابل بازی بود.
مشکلات گسترده سرور بازی، کرشها و عدم اتصال به سرور از مسائلی بود که بخش آنلاین GTA V از آن رنج میبرد. بسیاری از بازیکنان در آن زمان، راکستار را دروغگو خطاب میکردند و از وعدههایی که این شرکت به آنها داده بود عصبانی بودند. راکستار در آن زمان هم یک چالشی به نام Heists معرفی کرده بود که تقریبا در کنسولهای نسل هفتمی، غیرقابل بازی بود. بازیکنان میگفتند که راکستار عمدا این مارکتینگ را انجام داده تا بازیکنان مجبور شوند نسخه نسل هشتمی بازی را هم بخرند تا بتوانند این بخش را تجربه کنند.
اما در طول ۷ سالی که از انتشار این بازی گذشته، راکستار پشتیبانی فوقالعادهای از GTA Online داشته و همچنان هم برنامههای زیادی را برای آینده این بخش دارد. در حال حاضر هم که بخش آنلاین بازی همچنان جزو عناوین محبوب محسوب میشود و بازیکنان زمان زیادی را در این جهان آنلاین سپری میکنند.
The Elder Scrolls: Online
فرض کنید یک بازی از جهان الدر اسکرولز منتشر میشود و قرار است یک تجربه کاملا آنلاین باشد. سازندگان المانهای MMORPG در بازی قرار بدهند و هزینهی زیادی را برای ساخت این بازی انجام بدهند. در نهایت فقط یک تصمیم، کاری کند تا بازیکنان در عرض پنج دقیقه از بازی متنفر شوند. این کاری است که بتزدا در روز عرضه بازی انجام داد.
وقتی بازیکنان بازی را شروع میکردند، میتوانستند مسابقات مختلفی را انتخاب کنند و بازی کنند. اما در حرکتی عجیب نژاد Imperial فقط برای کسانی که نسخه Collector's Edition بازی را خریداری کرده بودند در دسترس بود. در آن زمان ESO یک بازی اشتراکی به حساب میآمد. یعنی بازیکنان برای دسترسی به بعضی از بخشهای بازی باید ماهیانه هزینهای مشخص را پرداخت میکردند.
این تصمیم بتزدا، بازیکنان را بسیار عصبانی کرده بود، تا اینکه پس از یک سال بتزدا مدل اشتراکی بازی را به مدل Buy 2 Play تغییر داد. اگرچه که این تغییر رویکرد هم چندان به مذاق طرفداران این مجموعه خوش نیامد. در کنار این مسئله، بازی در زمان انتشار مشکلات فنی زیادی داشت. تمامی این مسائل باعث شده بود تا بازیکنان از این بازی متنفر باشند.
اما پشتیبانی بتزدا از این بازی در سالیان گذشته بسیار خوب بوده و رضایت بازیکنان را به همراه داشته است. تا حدودی هم بتزدا سعی کرد تا قیمتها و خریدهای درون برنامهای بازی را بهبود ببخشد تا بازیکنان بیشتری را جذب کند. طبق آماری که منتشر شده این بازی در سال گذشته نزدیک به ۱۸ میلیون بازیکن داشته و این آمار نشان میدهد که بتزدا توانسته طرفداران مجموعه را مجذوب خود کند.
Final Fantasy XIV
شروع فاینال فانتزی 14 آنقدر پر سروصدا و پر حاشیه بود که کل فرنچایز فاینال فانتری را در منطقه خطر برده بود. در زمان انتشار، سرورهای بازی مدام به مشکل میخوردند و تجربه بازی را به طور کامل خراب میکردند. یک مشکل دیگر هم حذف اکانتهای بازیکنان بود. بازیکنان گزارش میدادند بدون هیچ دلیلی اکانت آنها پاک میشود و همهی آمار آنها نیز از بین میرود.
از طرفی رابط کاربری (UI) بازی هم مشکلات زیادی داشت و عملا تجربه بازی را با مشکل روبرو کرده بود. تمامی این مشکلات باعث شد تا این بازی تبدیل به یک پروژه شکست خورده شود. اما سازندگان از این بازی دست نکشیدند و تلاش کردند تا این نسخه را بهبود ببخشند.
پس از مدتی بازی با پسوند Realm Reborn به دست بازیکنان رسید و تبدیل به یکی از بهترین MMORPG هایی شد که تا به حال منتشر شده است. سازندگان هم پشتیبانی خوبی از این بازی انجام دادند و سالیانه محتواهای تازهای به بازی اضافه میکنند و طرفداران مجموعه را حسابی خوشحال کردهاند. توسعه این بازی، کلاس درسی برای صنعت شده است. اینکه یک پروژهی شکست خورده چگونه توانست به میادین بازگردد و بازیکنان را عاشق خود بکند.
Star Wars Battlefront 2
تقریبا پس از این انتشار این بازی بود که جریان لوتباکسها و خریدهای درون برنامهای آغاز شد و بازیکنان مخالفتهای خودشان را نسبت به این محتواها نشان دادند. موج انتقادات در زمان انتشار استاروارز بتلفرانت 2 چنان زیاد بود که به طور کلی راجع به این موضوع بازنگری شد و بسیاری از ناشرها حتی لوتباکسها را از بازیهایشان حذف کردند.
بدون شک بزرگترین قربانی این مسئله بازی استاروارز بود. با این حال و در طول سالیان گذشته، سازندگان تلاش کردند تا نقشهها و حالتهای رایگان زیادی را به بازی اضافه کنند. بازی در سال ۲۰۲۰ هم آخرین بروزرسانی خودش را دریافت کرد اما همچنان تعدادی از طرفداران این مجموعه در حال تجربه این عنوان هستند. شاید بازی همچنان به یک اثر ایدهآل تبدیل نشده باشد اما به طور کلی ارزش یک بار تجربه را دارد.
احتمال اینکه نسخه سومی برای این بازی وجود داشته باشد بسیار کم است اما بتلفرانت 2 لیاقت پایان بهتری داشت و سازندگان تا حدودی توانستند این اتفاق را رقم بزنند.
Rainbow Six: Siege
سری بازیهای تام کلنسی همیشه داستانی برای گفتن داشتند و بازیکنان این داستانها را دوست داشتند. اما یوبیسافت پس از معرفی بازی R6 Siege اعلام کرد که این بازی بخش داستانی نخواهد داشت و این تصمیم، اعتراض بازیکنان را به همراه داشت. اینطور که شایعات میگفتند یوبیسافت در ابتدا قصد داشت تا ادامه داستان Vegas را بسازد اما در ادامه تصمیم گرفت تا ساخت این بخش را لغو کند.
نبود بخش داستانی در بازی باعث شد تا Siege شروع خوبی نداشته باشد. اما در ادامه و با توجه به برنامههایی که یوبیسافت برای این بازی در نظر داشت، به مرور زمان، نظر بازیکنان راجع به بازی تغییر کرد. الان که شش سال از انتشار بازی گذشته، این بازی نزدیک به پنجاه میلیون بازیکن در تمامی پلتفرمها دارد و محتواهای زیادی برای این بازی منتشر شده است. همچنین مسابقات Esport و رویدادهای زیادی هم برای این بازی برگزار شد که همگی نشاندهنده محبوبیت این بازی است.
Fallout 76
بازی Fallout 76 شاید جاهطلبانهترین نسخه این سری بازی محبوب باشد. بازی که سعی داشت این بار در در فضای آنلاین اتفاق بیفتد و یک تجربه نقشآفرینی آنلاین خاص را به مخاطبانش تحویل دهد ولی نتیجه کار فاجعه بود. بازیکنان ادعا داشتند که بازی پس از ساعاتی، هیچ چیز تازهای ندارد و جهان بازی کاملا پوچ میشود. استودیو بتزدا ادعا داشت که هر انسان دیگر در این جهان یک بازیکن است و به همین علت بازی هیچگونه NPC نداشت و این مسئله به تجربه بازی لطمه زده بود.
در کنار این مشکلات، بازی مشکلات فنی فراوانی داشت. باگهای بسیار، مشکلات سرور و کمبود NPC از مسائلی بود که بازی Fallout 76 را غیرقابل بازی کرده بود. حتی تاد هاوارد خالق فرنچایز هم گفت که این مشکلات به اعتبار استودیو بتزدا و فرنچایز فالآوت صدمه زده است.
اما بتزدا با عرضه بستههای الحاقی گوناگون و بروزرسانیهای مختلف تا حدودی توانسته عملکرد بازی را بهبود ببخشد. اگرچه که همچنان این بازی، یک تجربه بی نقص به حساب نمیآید اما کیفیت حال حاضر این بازی نسبت به روزهای اولیه، بسیار بهتر شده و توانسته طرفداران مجموعه را ترغیب کند تا این بازی را تجربه کنند.
No Man's Sky
سال ۲۰۱۵ احساس طرفداران به بازی No Man’s Sky بسیار متفاوت با آن چیزی بود که در روز عرضه دیدند. سازندگان ادعا داشتند که در بازی ۱۸ میلیون سیاره برای اکتشاف وجود دارد و بازیکنان ساعتها میتوانند با این بازی سرگرم شوند. تصاویر منتشر شده از بازی هم توقعات طرفداران را از این بازی بسیار بالا برده بود و تا قبل از انتشار بازی، هیاهو و انتظارات زیادی برای این بازی وجود داشت.
اما سال ۲۰۱۶ و با منتشر شدن بازی، واکنش طرفداران کاملا منفی بود. بازی هیچ شباهتی با نمایشهایش نداشت و از طرفی ایرادات فراوانی داشت. تمامی این مسائل باعث شد تا بازی در همان هفته اول انتشار تبدیل به یک اثر شکست خورده شود. اما استودیو Hello Games تلاش زیادی کرد تا این عنوان شکست خورده را تبدیل به یک بازی خوب بکند.
بروزرسانیهای بزرگی برای بازی منتشر شد و سالیانه محتواها و قابلیتهای جدیدی به بازی اضافه شد. آپدیتهای Foundation و Atlas Rises توانستند بازی را به آن چیزی که در نمایشها دیده بودیم نزدیک بکند. در حال حاضر، بازیکنان بیشتری در حال تجربه این عنوان هستند و به نظر میآید که توانستهاند با فضای بازی ارتباط برقرار کنند.
Middle-earth: Shadow of War
بازی Middle-earth: Shadow of War اتکای زیادی به خریدهای درون برنامهای داشت و این مسئله، بازیکنان را بسیار ناامید کرده بود. این سیستم به طور کامل، عملکرد بازیکنان را در بازی تحتتاثیر خودش قرار داده بود و بازیکنان از این وضعیت ناراضی بودند. اما استودیو سازنده یعنی Monolith Productions با انتشار آپدیتهای مختلف تا حدودی توانست اوضاع را بهبود ببخشد.
این بروزرسانیها، نحوه امتیازگیری و پیشرفت در بازی را به نوعی تغییر داد و تلاش کرد تا نظر بازیکنان را تغییر دهد. به طور کلی بازی، تجربه خوب و لذتبخشی را به بازیکنان ارائه میداد، اما فقط سیستم پیشرفت در بازی، تجربه بازیکنان را مختل کرده بود.
Batman: Arkham Origins
پس از انتشار بازی Batman Arkham City و موفقیتهایی که بهدست آورد و استقبال خوبی که از طرف منتقدان و بازیکنان نسبت به این بازی صورت گرفت، نسخه Origins چیزی نبود که طرفداران به دنبالش بودند. در ابتدا اعلام شد که استودیو راکاستدی، خالق سری آرکام، نقشی در ساخت این بازی ندارد. سپس بخش آنلاین بازی هم نیز معرفی شد و طرفداران از خبرهای پیرامون بازی رضایت نداشتند. داستان بازی هم قرار بود پیشدرآمدی برای نسخه Arkham Asylum باشد و آنتاگونیست اصلی بازی هم بلک ماسک بود که این مسئله هم مورد رضایت بازیکنان نبود.
سالها پس از انتشار و پس از Arkham Knight که داستان سری را به پایان میرساند، بالاخره طرفداران گارد خودشان را نسبت به این نسخه پایین آوردند. داستان Origins یک پیشدرآمد بود و لازم بود تا اطلاعات لازم را درباره بروس وین جوان را تعریف کند. از طرفی مبارزات بازی هم جذاب کار شده بود و واقعا احساس میشد که بتمن تازهکار در حال پیدا کردن جایگاه خود در گاتهام است. بازی Origins شاید فقط در زمان مناسبی عرضه نشد و برنامههای مناسبی برایش تدارک دیده نشد.
کیفیت کلی بازی قابل قبول بود و سالها بعد طرفداران نیز بازی را دوست داشتند. لازم به ذکر است که بگوییم سرورهای بخش آنلاین بازی هم سال ۲۰۱۶ و سه سال پس از انتشار بسته شد.
DOOM 3
نسخه سوم بازی Doom تغییرات زیادی را در گیمپلی خودش ایجاد کرده بود. این تغییرات باعث شد تا بازیکنان اصلا از این بازی راضی نباشند و این نسخه را اصلا یک Doom ندانند. اتمسفر متفاوت با نسخههای قبلی، المانهای بقا و مکانیکهای نورپردازی که در بازی وجود داشت، بازی را نسبت به دیگر نسخههای بازی متفاوت کرده بود. بازیکنان دوست داشتند تا به سریعترین شکل ممکن جهنمیها را سلاخی کنند که این اتفاق در Doom 3 ممکن نبود.
واکنشهای منتقدان به این بازی بسیار مثبت بود اما طرفداران دوآتیشه بازی از روند بازی راضی نبودند. اما اگر امروز دوباره به این بازی برگردید، متوجه میشوید که یکی از بهترین بازیهای شوتر اول شخص ترسناک است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آرکام اوریجینز از همون اول به دلیل ساخته نشدن توسط راک استادی محکوم به شکست بود.ولی واقعا بازی خوبی بود و باس death stroke یکی از سخت ترین باس های سری آرکام بود.
Doom رو که من نسخه BFG ش رو رفتم و لذت بردم .
فالوت ۷۶ رو آخر هفته ها با دوستام بازی می کنیم و خیلی کیف میده
من هنوزم از doom 3 ناامیدم!
نسخه 1 و 2 با اون گرافیک بهتر بودن
خدای جنگ ۴ تا قبل از اینکه به blade of chose برسه تو ذوقم میزد(نه اینکه بازی بدی بود تا اونجا ولی کریتوس کبیر فقط با تیغه های آشوب خفنه) ولی اونجا که رسید به شمشیراش مو به تنم سیخ شد
ارکام اوریجینز بازی قشنگیه ولی طرفدارا منتظر نو آوری بودن که متاسفانه نو اوری زیادی نداشت. میتونستن بت موتور رو به بازی اضافه کنن که خیلی بازی بهتر میشد. یه مورد دیگه هم بالا بودن انتظار هوادارا بود چون دنبال یه بازیی مثل اسایلم و سیتی بودن ولی این بازی یکم از انتظار هوادارا پایین تر بود
ماینکرفت
فارکرای نیو داون
من قبل از انتخاب بازی ازش گیم پلی و نقد میبینم و خیلی کم پیش میاد بازی انجام بدم که برام بد بنظر برسه
هرچی فکر میکنم بازی نیس که ازش نا امید باشم بعد ازش خوشم بیاد...
مگه اینکه اول بازی بد باشه ولی وسطاش خفن باشه یا اکثرا برعکس اتفاق میوفته
مثلا اوایل بازی خیلی خفنه محیط روشنه پشتیبانی و قدرت داری
اما وسطای بازی محیط بازی سخت تر و تاریک تر میشه داستان ممکنه اونجوری که میخای پیش نره و اکثرا اینجوری آدم دلخور و نا امید میشه...
درمورد ماینکرفت هم بگم
من سعی کردم با این بازی کنار بیام
ولی نشد چون کلا با بازی های پیکسلی
مشکل دارم حتی اگه RTX دار باشه
من یه زمانی از ماینکرفت تنفر خیلی شدید داشتم!
توی کامپیوتر دوستم نسخه آلفا رو بازی میکردم (دوستم یه سیستم ذغالی داشت و تقریبا توی زمان ۱.۱۲ نسخه ی اولو میزد حتی هیومن هاهم بودن?)
ولی وقتی نسخه ی ۱.۱۲ رو بازی کردم...
عاشقش شدم
رینبو حق بود
بازی بتمن ارکام origins فقط برای کنسول های نسل هفتمی هست؟
نه رو پی سی هم هست با بکاورد میتونی تو ایکس باکس هم بازی کنی
بنظرتون الدر اسکرولز انلاین ارزش داره
کلا بتسدا سابقه ی خوبی تو لانچ بازی های تمام آنلاین نداره?
مقاله جالبی بود
ممنون از شما آقای طالقانی
مقاله جالبی بود
ولی باید این رو هم اضافه کرد که یوبیسافت از ساخت بخش داستانی رینبو سیکس صرف نظر نکرد بلکه داستان تام کلنسی نصفه موند و متاسفانه وسطای داستان نویسی فوت کرد.از اونجایی که هیچکس نمیخواست به ادامه داستان دست بزنه و خرابش کنه گذاشتن همونطوری بمونه
والا از مود زامبی کالاف دیوتی خوشم نمی اومد اما بعد که راز ها ، داستان ، و کلی چیز خفن دیگه رو که دیدم خیلی خوشم اومد
از نظر خودم بهترین زامبی رو کالاف دیوتی بلک اپس ۳ داشت ، حتما اگه تونستید با دی ال سی هاش تجربه کنید
یه زولا باز میاد اینجا نطر میده و میگه نه بلک اپس یک?
Dr Edward Richthofen?
چرا ? ؟ خدایی داستانی که دکتر ادوارد با رفقاش برامون رقم زدند خیلی عالی بودن ، حیف که داخل کالاف دیوتی کلد وار این دوستان رو ندیدیم ?. کامنت بالایی نفهمیدم منظورت چی بود
سایبرپانک هم به نظرم اینجوریه. یا حداقل میشه
۹ سال که تاخیر داشت تقریبا یع بازی اوایل نسل هشتمی به اوایل نسل نه کشیده میشه اونم با باگ، من امیدی ندارم
داستان و محیط بازی خیلی خفن بود فقط باگاش یه کاری کرد منی که انقد منتظرش بودم بخوره تو ذوقم البته الان تقریبا درست شده ولی دیگه دیره
ولی به نظرم قطعا همین ویجیاتو چند سال دیگه به عنوان یه بازی تو زمان خودش مردم تحویلش نگرفتن ولی الان میشه بازیش کرد معرفی میکنه
البته این باگ ها هم تا حدی تقصیر طرفدار ها بود فک کنم تا اونجا که یادمه دوباره تاخیر زدن که طرفدار ها شاکی شدن و کسایی که پیش خرید کرده بودن هم گفتن شکایت میکنیم که اینا مجیور شدن با همون وضع بدن بیرون(سایبر پانک اینجوری شد یا یه بازی دیگه؟ فک کنم سایبرپانک بود)
چرا ویچر ۳ رو قابل نمیدونید بیارید لیست
عرضه وحشتناک ولی شکست همه رقبا تو کل زمینه ها در جوایز
زامبی مود کالاف
خود ونگارد اصلا
اون موقع ها که همه فورتنایت بازی میکردن من بهشون میگفتم ب.چ.ه.س.ا.ل بعد خودم بازیش کردم دیدم به گرافیک و این چیزها نیست بعدش دیگه معتادش شدم?
فورتنایت بازی خوبیه ولی هیچوقت بازی تاپ من نشده بیشتر با آیتم ها و محیطش حال می کنم در کل بازی خوبیه البته اگه کراس اور هارو در نظر نگیریم
از کامنتت حق بارید
خودم Burnout paradise
دوم 3 بیشتر شبیه رزیدنت بود
سایبرپانک(عابربانک)
?Atm
Yes bro
شخصا اون قدیم ها ماینکرفت رو به هیچ عنوان دوست نداشتم
نسخه آلفا و اینا که بماند...
یبار چندسال پیش روی گوشی بازی کردم، اصلا خوشم نیومد، اون چیزی که فکر میکردم نبود
ولی یبار توی کلوپ رو کامپیوتر بازیش کردم و عاشقش شدم...
efootball هم همینطور:)
مکس پین ۳ هم حداقل برای من خیلی جذاب بود
خب بازم خداروشکر میکنم که هیچ بازی آنلاینی تاحالا تجربه نکردم و اعصابم سر این چیزا خرد نشده???
همشون که آنلاین نبودن ?
آفلاین ها هم بازی نکردم¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
پس چرا میای ویجیاتو
حوصله ام سر میره میام اینجا وگرنه دلیل خاصی نداره???
کلاغ حق گو تبدیل شد ~ عمو فرانک(فرانکلین عمو پورنگ)
عموپورگنگ
من برای دث استرندینگ اینجوری بودم
ولی به نظرم الدر اسکرولز آنلاین هر کاری کنه به WOW FFXIV نمیرسه
هم نظر?
قصد توهین و ایراد گیری ندارم
ولی خداییش با گوگل ترنسلیت ترجمه کردید که واژه "نژاد" رو "مسابقه" ترجمه کردید؟??
من تو گوگل ترنسلیت زدم
دوج رم. ترجمه کرد طفره رفتن قوچ?
من خودم برام فورتنایت اینجوری بود ، این همه مسخرش میکردن ، ولی واقعا عاشقش شدم و اصلا نمیتونم از این بازی دل بکنم
منم همینطور
فورتنایت بازی ایه که اگه یه نفر قرار باشه دوسش داشته باشه
به صورت عادی دوسش نداره و بازی مورد علاقشه
مثل لست ۲ ? یا عاشقشی یا ازش متنفری
به نظرم آرکام اورجین بهترین داستان کل سری رو داشت،ولی چون داستانش قبل آرکام آسیلام بود یه سری چیز هاش برام اسپویل شده بود
اسپویل:
.
.
.
مثلا صحنه مرگ آلفرد توی آرکام اورجین خیلی احساسی نبود چون میدونستیم یه جوری جلوتر زنده میشه
راستش من سری رو از بتمن آرکام اورجینز شروع کردم و به ترتیب بازی کردم
اسپویل
.
.
.
.
اونجایی که تو نسخه اورجینز آلفرد یا تو نسخه آسایلم گوردون میمرد خیلی ناراحت شدم فک کردم واقعیه بعد دو دقیقه دیدم نه بابا زنده ان ??
یکم بگذریم ؛ شاید ساییرپانکم بتونه تو لیست باشه
اوایل از چشمم افتاد ؛ کلا بخاطر باگاش بیخیالش شدم
ولی با کمتر شدنه باگاش ؛ میشه گف ادم باهاش کیف میکنه?
از اون بازیابی هستش که چند سال بعد خوب طرفدار پیدا میکنه
راست میگی واقعا آدم میتونه از اون بازی لذت ببره (اگه انتظار یه gta v رو ازش نداشته باشه)
چجوری کامنتت رو ادیت کردی؟
یک نفر که به عنوان مسئول انتخاب شده ادیت کرده
چه ربطی داره سایبرپانک که از هر نظر از gtav ضعیف تر نیست مثلا داستانش خیلییییی از gta بهتره
حتی اگه باگاش هم برطرف شه رو مخ ترین چیزش از بین نمیره
دوربین اول شخص
زاویه های دوربین تقریبا سلیقه ای هستن
مثلا خودم از زاویه دوربین ایزومتریک متنفرم
چرا انقدر دوربین اول شخص رو میکوبید؟
توی دوربین اول شخص که همه چی واقعی تر و بهتره به شخصه با اول شخص بیشتر حال میکنم(نظر شخصی)
نظر شخصی من اینه برای بازی های شوتری مثل کالاف و هیلو باید اول شخص باشه اما بازی های جهان باز مثل سایبر و جی تی ای سوم شخص بهتره
ماینکرفت هم میتونست باشه هیچکی ازش خوشش نمیومد و قابلیتی نداشت ولی الان واقعا عالیه
ماینکرفت اوایل جذابیتی نداشت با گرافیک پیکسلی
ولی کم کم فمیدیم
میشه توش -زندگی-کرد ؛ خوشمون اومد
یه دنیای جدید و بی انتها
ولی خب نمیشه گف منفور بهش
.
پ.ن:نظر شخصیه ؛ قصد زیر سوال بردن کامنت شمارو نداشتم?
کسی از ماینکرفت انتظاری نداشت
اولش چیز خاصی نبود ولی آپدیت داد و عالی شد
مقاله خیلی جالب بود دستتون درد نکنه