ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هتل ترانسیلوانیا 4
فیلم و سریال

نقد هتل ترانسیلوانیا ۴ – لطفا دیگر ادامه ندهید!

فرانچایز هتل ترانسیلوانیا (Hotel Transylvania) طی یک دهه اخیر منبع درآمد خوبی برای سونی بوده و گروهی از طرفداران خاص خود را داشته است. اما با انتشار هتل ترانسیلوانیا 4 (Hotel Transylvania: Transformania)، می‌توان گفت ...

محمدجواد مبین‌زاده
نوشته شده توسط محمدجواد مبین‌زاده تاریخ انتشار: 23 دی 1400 | 14:00

فرانچایز هتل ترانسیلوانیا (Hotel Transylvania) طی یک دهه اخیر منبع درآمد خوبی برای سونی بوده و گروهی از طرفداران خاص خود را داشته است. اما با انتشار هتل ترانسیلوانیا 4 (Hotel Transylvania: Transformania)، می‌توان گفت این فرانچایز عملا به پایان راه خود رسیده و حرف جدیدی برای گفتن ندارد.

سونی پس از تاخیرهای متوالی، تصمیم گرفت قسمت چهارم را به آمازون بفروشد و این انیمیشن از روز جمعه در دسترس مخاطبان در سرتاسر دنیا قرار خواهد گرفت. هتل ترانسیلوانیا 4 دو غایب بزرگ دارد: آدام سندلر و کارگردان سری، گندی تارتاکوفسکی، برای قسمت جدید بازنگشته‌اند. از یک سو، به‌خاطر نبود آن‌ها ناراحت هستیم و از سوی دیگر می‌دانیم چرا این دو نفر حاضر به بازگشت به این انیمیشن نبوده‌اند.

نام تارتاکوفسکی در تیتراژ پایانی به عنوان یکی از نویسندگان ثبت شده اما کسانی که کار وی را در آثاری چون Dexter's Laboratory، Samurai Jack و حتی همین قسمت‌های قبلی هتل ترانسیلوانیا دنبال کرده‌اند، می‌دانند او نقش زیادی در پروژه جدید نداشته است. در Transformania کنت دراکولا (که حالا صداپیشگی‌اش توسط برایان هال انجام می‌شود) پس از ۱۲۵ سال بالاخره آماده بازنشستگی از سمت مدیریت هتل هیولاها است. گرچه این بدان معناست که مشعل مدیریت را به دست دخترش Mavis (با بازی سلنا گومز) و همسر انسان وی جانی (با بازی اندی سمبرگ) بسپارد.

در حالی که کنت می‌داند باید دیر یا زود این کار را انجام دهد و بقیه هم از او چنین انتظاری دارند، امر غیرقابل اجتناب را در یک مهمانی سالگرد عقب می‌اندازد. جانی باور دارد دلیل تعلل از سوی کنت این است که او انسان است و به گروه هیولاها تعلق ندارد. در نتیجه تصمیم می‌گیرد با استفاده از یک اشعه عجیب و مرموز، خود را به یک هیولا شبیه اژدها تبدیل کند. حال این کار روی هیولاها تاثیر برعکس می‌گذارد؛ یعنی کنت، فرانکنشتاین، وین، گریفین و Murray همگی به انسان تبدیل می‌شوند.

ایده اولیه قسمت چهارم خیلی ساده و خالی از پیچیدگی است: «اگر هیولاها انسان بودند چه می‌شد و اگر انسان‌ها هیولا بودند چه می‌شد؟» همچنین، Transformania تقریبا شگفتانه‌ها و بخش‌های جذاب خاصی ندارد. همه چیز قابل‌ پیش‌بینی و ابتدایی به‌نظر می‌رسد. طی یک ساعت ابتدایی انیمیشن (که مجموعا پیش از پخش شدن تیتراژ پایانی ۷۸ دقیقه است)، جانی و کنت دراکولا هرکدام روی ماموریتی برای پیدا کردن مک‌گافین تمرکز دارند تا او بتواند اشعه را برای برعکس کردن جادو تعمیر نماید.

این قسمت از انیمیشن با اینکه ضعف‌های بی‌شماری دارد، بهتر از بخش پایانی است که در آن همه هیولاها کنار هم جمع شده و به آمریکای جنوبی می‌روند (جایی که مک‌گافین حضور دارد). سازندگان سعی کرده‌اند تقلای کنت در زمانی که دیگر ومپایر نیست را به تصویر بکشند، که این مورد هم اصلا خوب از آب درنیامده و ایده‌ای خام است.



فرانچایزی که می‌داند به پایان راه رسیده

هتل ترانسیلوانیا 4

به‌طور کلی احتمالا خیلی از مخاطبان احساس می‌کنند عدم حضور آدام سندلر و تارتاکوفسکی در پروژه موجب افت شدید کیفیت Hotel Transylvania: Transformania بوده است (در کنار کوین جیمز، که بازیگر نقش فرانکنشتاین بود و می‌توانست پس از تبدیل شدن این کاراکتر به انسان، با عملکرد عالی خود حسابی تاثیرگذار باشد). اما این تمام ماجرا نیست.

هتل ترانسیلوانیا 4 به وضوح نشان می‌دهد این فرانچایز باید با قسمت سوم به کار خود خاتمه می‌داد و بیش از این حرفی برای گفتن ندارد. زیرا به‌طور کلی عملکرد کسانی که جایگزین غایبین پروژه شدند خوب بوده است. نمی‌توان گفت همه چیز به صداپیشگان یا حتی کارگردان سری ختم می‌شده؛ بلکه با یک نگاه اجمالی به هتل ترانسیلوانیا، می‌فهمیم این سری پتانسیل بیشتری برای ادامه کار ندارد و از تمام ظرفیت‌های ممکن خود بهره برده است.

یکی دیگر از مشکلات اساسی قسمت چهارم، شخصیت‌پردازی تکرار محسوب می‌شود. دراکولا یک بار دیگر کاراکتری سنت‌گرا و محافظه‌کار کار دارد و باید جانی را به عنوان بخشی از خانواده قبول کند. جانی، در مقابل، باید دست از تلاش‌های بیهوده برای بزرگ جلوه دادن خود بردارد (گرچه سلنا گومز در نقش Mavis همچنان خوب ظاهر می‌شود و سازندگان در پردازش کاراکتر او زیاده‌روی نکرده‌اند). تنها بخش جدیدی که در Hotel Transylvania: Transformania وجود دارد، خودآگاهی از این مسئله است که باید داستان را جمع و جور کند و از میدان کنار برود. قطعا این انیمیشن ذره‌ای از قدرت احساسی و شگفت‌انگیز «داستان اسباب‌بازی» از پیکسار را ندارد، اما احتمالا سازندگان ایده بازنشستگی دراکولا را مطرح کرده‌اند تا به مفهوم پایان سری نیز اشاره داشته باشند.

هتل ترانسیلوانیا 4 در نهایت اثر افتضاح و آنچنان بدی نیست. به عقیده برخی منتقدان، این انیمیشن از Sing 2 که ماه گذشته اکران شد، خیلی بهتر عمل کرده. اما هرچه باشد، هتل ترانسیلوانیا با یک سری نقطه قوت مخاطبانی به سوی خود جلب کرده بود که اکنون در کمال غرور، آن‌ها را نیز از دست داده است؛ از حس شوخ‌طبعی جذاب گرفته تا هیولاهایی باشکوه و دوست‌داشتنی.

محمدجواد مبین‌زاده
محمدجواد مبین‌زاده

بازی‌ کردن برای من از یه سگا جنسیس ۱۹ هزار تومنی تو سنین خیلی پایین شروع شد! از اون موقع هرروز و بدون وقفه زمان زیادی رو صرف تجربه بازی‌ها می‌کردم و قدم به قدم طی سال‌ها با کنسول‌ها و پلتفرم‌های مختلف جلو اومدم. با اینکه اکثر فرمت‌های هنری مثل فیلم، سریال، موسیقی و ادبیات برام فوق‌العاده جذابن، اما ویدیوگیم حساب و کتابش جداست. و از شما می‌پرسم؛ چی بهتر ازینکه که بتونی درباره چیزی که عاشقشی بنویسی؟!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (38 مورد)
  • mohammadrezagamer
    mohammadrezagamer | 30 دی 1400

    اگر بخوایم رتبه بندی کنیم «لااقل از نظر من»
    دقیقا رتبه بندی شماره ها ی انیمیشنه
    1 عالی
    2 خوب
    3 معمولی
    4 فقط جهت خنده بدون محتوا
    دوش کمترین پسرفت رو داشت اما انصافا هر چی می ره جلو تر بد تر می شه ?

  • ehsanmarvel
    ehsanmarvel | 25 دی 1400

    من که فعلا منتظر دوبله سورن فیلمم . واقعا بعضی انیمیشن ها هستن که دوبلشون 10 برابر زبان اصلیه !

  • Lizard
    Lizard | 25 دی 1400

    کاشکی این فرمولِ «خوب پیش رفت پس دو رهم میسازی » از بین بره. معلوم هست که کلا نگاه ها به مشت مشت های بزرگ پول هست. یعنی کارگردان ، نویسنده و... هیچچچچ ایده ی خاصی براش نداشتن. میاین پفیلاشون رو میخورن و میگن حالا ببینیم خدا چی میخواد. این میشه که فیلم ها همین‌طور سطحش پایین و پایین تر می‌ره..نمونش ماتریکس مخصوصا قسمت چهار (حداقل برای سه و دو فکر شده بود و صرفا پول پرستی نبود)

    • mohammadrezagamer
      mohammadrezagamer | 1 بهمن 1400

      دنباله کلا چیز بدی نیست .
      اما خب بدیش اینه که اینا موقع ساخت فقط به فکر پولن نه اینکه کیفیت رو حفظ کنن .

  • SAMYARNAEIMI
    SAMYARNAEIMI | 25 دی 1400

    عالیییی بود الکی چرا جو میدید نمیدونم دومی و سومیش خوب نبود خیلی هم همش عالیییی بود ۴ اش هم مثل بقیشون عالی بود

  • Spongbob-
    Spongbob- | 24 دی 1400

    هایپ بودم براش?

  • Siavash-Comix
    Siavash-Comix | 23 دی 1400

    خیلی نامردین میخواستم سینگ ۲ رو امشب ببینم?
    الان چی ببینم جاش؟

  • Bmwman1919
    Bmwman1919 | 23 دی 1400

    1 عالی بود
    ۲ میشه گفت قابل قبول بود ولی خوب نبود
    ۳ میشه گفت دیگه اصلا راضی کنند نبود هی برای لذت بردن نبود
    ۴ هم که طبق مقاله لازم به صحبت نیست

    • Jjj
      Jjj | 25 دی 1400

      ندیده میدونم که ۲

  • AminHdri
    AminHdri | 23 دی 1400

    جواب شرکت سازنده به تایتل تو سودشو تا ۱۰ نسخه بعدی به ما بده بعد چشم ??

  • IAmAmir714
    IAmAmir714 | 23 دی 1400

    از اولشم با ادامه اش مخالف بودم
    هر چیزی یکش خوب میشه سریع خرابش میکنن

    • mohammadrezagamer
      mohammadrezagamer | 1 بهمن 1400

      نه داداش البته فقط منظورم تو انیمیشن ها ی سینمایی نیست ها !!
      مثلا دارک نایت رایزس ، بتمن آرکام سیتی و چندین بازی و فیلم و انیمیشن هی بهتر می شدن .
      مهم شعور سازنده هستش که برای پول این کارو کرده یا به فکر کیفیت بوده

  • BS
    BS | 23 دی 1400

    امیدوارم هر موقع که اومد خودتون هم نقدش کنید.

  • fifa fannnnn
    fifa fannnnn | 23 دی 1400

    هایپ زیاددددددد البته قسمت ۳ خیلی خوب نبود

  • Love-Game
    Love-Game | 23 دی 1400

    به نظر من همون قسمت دوم باید تموم میشد چون واقعا قسمت سوم برای من ناامید کننده بود

    • mohammadrezagamer
      mohammadrezagamer | 30 دی 1400

      قسمت 3 هم اونقدر بد نبود ولی اصلا نزدیک هم نبود به نسخه های قبل .
      به نظرم 1 بهترینش بود .

  • mjkp
    mjkp | 23 دی 1400

    سه قسمت قبلیش که جالب و باحال بودن خداکنه این قسمت هم خوب باشه

  • Mohammadreza-minecraft
    Mohammadreza-minecraft | 23 دی 1400

    مگه اومد؟

  • scorpion-qzx
    scorpion-qzx | 23 دی 1400

    هیچ کدوم از نسخه هاش به درد نمیخوره ...
    یه مشت داستان اراجیف لوس مسخره بیمزه
    من نمیدونم چرا انقد طرفدار داره؟

    • reza-saboor
      reza-saboor | 23 دی 1400

      جالبه! مزخرف بوده و هر سه تا رو دیدی؟؟؟

      • scorpion-qzx
        scorpion-qzx | 23 دی 1400

        برادرم میبینه (و نمیدونم چرا انقد دوسش داره)
        منم کنارش دیدم

    • fifa fannnnn
      fifa fannnnn | 23 دی 1400

      نتیجه اخلاقی:از موتوری جنس نگیریم??

      • fifa fannnnn
        fifa fannnnn | 23 دی 1400

        چرا دیس میدید??

        • Siavash-Comix
          Siavash-Comix | 23 دی 1400

          حاجی یکیه باز دوباره داره دیس میده به همه

    • Angry frog
      Angry frog | 24 دی 1400

      بچه بیا پایین سرمون درد گرفت

    • Jjj
      Jjj | 25 دی 1400

      مجبور نیستی کامنت بزاری

    • Lizard
      Lizard | 25 دی 1400

      سلام دوست عزیز
      برای ناسزا بارون نشدن خودت هم کاشکی با این لحن زننده درباره این انیمشین پرطرفدار حرف نمیزدی ، ولی در کل بنظرم برای بچه ها مناسب هست و داستان جالب و گرافیک خوبی داره. باز درباره این که برای رده های سنی بالاتر واقعا جالب هست یا نه جای صحبت زیاد داره

  • Niyayesh-j
    Niyayesh-j | 23 دی 1400

    من خودم از طرفداراش بودم اما تو قسمت سوم گند زد به نظر من
    همون دوتا خیلی خوب بود

  • AR3F
    AR3F | 23 دی 1400

    مگه اکران شده ؟

    پ ن : کیفیت پرده هست یا نه

    • Zombie
      Zombie | 23 دی 1400

      جمعه میاد تا دوبله و زیرنویس بشه طول میکشه

      • mrsam(در انتظار هالو نایت سیلک سانگ)
        mrsam(در انتظار هالو نایت سیلک سانگ) | 24 دی 1400

        انیمیشن های معروف سریع زیرنویس میشن
        من خودم دیدم کمتر ۵/۶ ساعت زیرنویس میاد

  • Raptor
    Raptor | 23 دی 1400

    فرانچایز مثل ادامسه هر چی بیشتر کشش بدی نازک تر میشه (استاد خیابانی)

    • mohammadrezagamer
      mohammadrezagamer | 30 دی 1400

      آخه یه سری هم هستن اونقدر بد نمی شن ریبوت می شن و خلاصه حداقل تا این حد پسرفت نمی کنن

    • mostafab2019
      mostafab2019 | 27 اردیبهشت 1401

      اها باش این به کوین فایگی بگو با اون mcu

  • Brainless
    Brainless | 23 دی 1400

    از ۱۰۰ نمره ۱ هم بگیره من خودم باید برم ببینمش چون این چند وقت وقتی بعضی فیلم و نمره هاشون رو دیدم فهمیدم هر کسی نمره ی خودشو باید بده

    • Mohammadreza-minecraft
      Mohammadreza-minecraft | 23 دی 1400

      همه چی در حوضه سرگرمی اینطوریه

    • mohammadrezagamer
      mohammadrezagamer | 1 بهمن 1400

      قطعا آدم باید خودش ببینه البته خیلی هایپ نباش بیشتر برای فان برو که یه کم بخندی چون انتظارت بالا باشه ناامیدت می کنه

مطالب پیشنهادی