سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight هیجان پاندای کاراته باز را دوباره زنده میکند
دنیای پاندای کونگ فو کار با صفحه نمایشهای کوچک آشنا است و بارها در تلویزیون نیز به تصویر در آمده است. پیش از این، پاندای Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness و Kung Fu Panda: ...
دنیای پاندای کونگ فو کار با صفحه نمایشهای کوچک آشنا است و بارها در تلویزیون نیز به تصویر در آمده است. پیش از این، پاندای Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness و Kung Fu Panda: The Paws of Destiny به مخاطبان این اجازه را میداد تا در آسایش خانه خود به تماشای بازیگوشیهای «پو» بپردازند. اما جدیدترین بخش از این فرنچایز، سریال تولید شده در نتفلیکس به نام Kung Fu Panda: The Dragon Knight، اولین مجموعه از این فرنچایز است که موفق شده جک بلک (Jack Black)، صداپیشه اصلی پو را در سریال حفظ کند.
شنیدن دوباره صدای بلک که از دهان این جنگجوی تپل بیرون میآید، واقعاً لذت بخش است. در سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight، پو را میبینیم که به یک ماجراجویی هیجان انگیز جدید میرود. این سریال نتفلیکس را نمیتوان با سری فیلمهای پاندای کونگ فو کار مقایسه کرد، اما تماشای آن سرگرم کننده و جالب است و با شنیدن صدای جک بلک دلتان کمتر برای این شخصیت دوست داشتنی تنگ میشود و یک سر و گردن از سریالهای قبلی جذاب تر است.
پو در مدت زمان نامشخصی پس از پاندای کونگ فو کار ۳، اکنون استاد اژدها است و وظیفه دارد به هر قیمتی از چین محافظت کند. اما محبوبیت پو به عنوان یک سلبریتی پس از اینکه نمیتواند جلوی دزدیده شدن یک دستکش جادویی توسط راسوهایی مکار، به نامهای کلاوس (کریس گیر) و وروکا (دلا سابا) را بگیرد، از بین میرود. پس از این اتفاق، پو مصمم است اوضاع را درست کند. در این راه او با شخصیتی به نام لوترا یا Wandering Blade (ریتا اورا) آشنا میشود.
او یک شوالیه اهل لندن است و نام Wandering Blade یا لوترا را یدک میکشد؛ او ماموریت دارد آن راسوها را شکست دهد. بر خلاف میل این مبارز انگلستانی، اگر او واقعاً میخواهد کلاوس و وروکا را متوقف کند، به کمک پو نیاز دارد. این دو به یک سفر جادهای میروند، رابطه لوترا و پو شبیه به رابطه روی کنت و تد لاسو در سریال Ted Lasso است. این جفت ناهماهنگ در حین ماموریت علیه دشمنان خود از اسلحههای جادویی و عرفانی استفاده میکنند که تقریباً تمامی آنها برای اولین بار در مجموعه پانداهای کونگ فو کار دیده میشود.
تمرکز سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight روی شخصیتهای جدید است و این مجموعه اکثر شخصیتهای قدیمی این فرنچایز را در خود ندارد. فقط خود پو و پدر خوانده غازش، آقای پینگ (جیمز هانگ).
نام شخصیتهایی مثل استاد شیفو و اوگوی در سریال شنیده میشود اما هیچ کدام را نمیبینیم. در عین حال، گروه سابق پو به طور کلی در هیچ یک از یازده قسمت سریال حضور ندارند، همینطور اهالی دهکده پانداها که در پاندای کونگفوکار ۳ دیدیم نیز از غایبین بزرگ سریال هستند.
ممکن است برخی از طرفداران پس از فهمیدن این موضوع بسیار ناامید شوند اما نویسندگان سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight تصمیم گرفتند داستانشان را به طور کلی حول محور پو بسازند و بیخیال آثار سینمایی اکران شده از این سری بشوند. آنها از این طریق زنجیرهایی که پو را محدود میکند را از بین
یکی از جلوههای ایدههای تازه در این اثر حضور حیوانات مختلف در آن است. فقط وجود موجوداتی مانند گوزن، آرمادیلو و جوجه تیغی و همچنین حضور شوالیهها و جادوگران، بلافاصله سریال The Dragon Knight را از پیشینیانش متمایز میکند. همچنین تغییرات غیرمنتظره در اتمسفر سریال رخ میدهد که هرگز در فیلمهای قبلی پاندا نمیگنجید. به عنوان مثال، شخصیتها در اواخر فصل به یک روستای دورافتاده میروند و این تبدیل به ادای احترامی به فیلم Midsommar به کارگردانی Arsi Aster میشود!
اما سریال The Dragon Knight تمامی نشانههای فیلمهای قبلی خود را حذف نکرده است. خوشبختانه مثل فیلمهای پانداهای کونگ فو کار،این سریال نیز لحظات عاطفی، آرام و حتی گاهی تاریک خود را حفظ میکند. نیاز نیست والدین نگران باشند چرا که این سریال کاملا مناسب کودکان است. هیچ کس در اینجا پو را به یک قهرمان داستانهای زک اسنایدر تبدیل نکرده است. با این حال، این حیوانات که دوست دارید محکم بغلشان کنید، اغلب راجع به مرگ صحبت میکنند و بسیاری از صحنهها روی مبارزه آنها متمرکز است.
سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight وقتی به لحظات آرامتر اجازه میدهد تا افسار را در دست بگیرند، اعتماد به نفس بالایی از خود نشان میدهد. متأسفانه، محدودیتهای یک برنامه تلویزیونی انیمیشن مناسب برای کودکان، The Dragon Knight را از تحقق پتانسیل خود باز میدارد. از جمله این محدودیتها، انیمیشن این سریال است که به طور مداوم بین قابل قبول و کاملاً افتضاح تغییر میکند. برخی از شخصیتهای اصلی، مانند پو، از نظر طراحی خوب به نظر میرسند، و قابهای مناسب در به تصویر کشیدن درگیریهای بین حیوانات کمک میکند.
با این حال، اغلب اوقات، جلوههای بصری The Dragon Knight بینندگان را از داستان خارج میکند و به آنها یادآوری میکند که در حال تماشای یک کارتون تلویزیونی ارزان قیمت هستند. مخصوصاً پس زمینههای مختلف سریال که بسیار ناامید کننده هستند. انگار با تکنولوژی دو دهه پیش ساخته شدهاند.
شخصیتهای فرعی نیز اکثراً دارای چشمهای خالی و وهمآوری هستند که میتواند به راحتی حواس بیننده را پرت کند. بیچاره آقای پینگ، که با وجود صدای پرانرژی هانگ، اکنون با مردمکهای فوق العاده سرد و خالی از زندگی در صفحه پرسه میزند.
محدودیتهای بودجه در ساخت انیمیشن این سریال سبب میشود مبارزهها آن نیز کندتر به نظر برسد. لحظاتی در سریال که قرار است بیننده با قدرت پو یا Wandering Blade آشنا شود، شکست میخورد چون حرکاتشان روان نیست. البته این مسئله که حرکات دهان شخصیتها با دیالوگهایشان یکسان نیست بدتر از هر چیز دیگری است. عناصر جسورانهتر داستان سرایی در The Dragon Knight بیشتر کمک میکند کم و کاستیهای انیمیشن دیده شود!
در حالی که انیمیشن کاستیهایش را دارد، داستان The Dragon Knight نیز مشکلات خودش را دارد. مخصوصا رابطه بین پو و Wandering Blade، که آنقدر سرگرم کننده نیست تا بتواند یازده قسمت نیم ساعته را حفظ کند. متأسفانه، تماشای مداوم دست کم گرفته شدن پو توسط Wandering Blade فقط برای اینکه جلوتر در داستان پو درس ارزشمندی در مورد کونگ فو به او بدهد بیش از حد تکرار میشود. تنوع بیشتر در ساختار داستان میتوانست به از بین بردن این مشکل کمک کند.
خبر غم انگیز برای طرفداران پو در مورد این سریال این است که آنقدر خوب نیست که بخواهد با فیلمهای این فرنچایز مقایسه شود. سوال اصلی که پیش میآید این است که آیا همه برندهای شناخته شده باید هر دو سال یکبار سریال یا فیلمی تازه بسازند؟ چرا پو در یک دهه باید در سه سریال ظاهر شود؟ آیا او حق ندارد کمی استراحت کند؟
خوشبختانه، سازندگان سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight، دنیای پو را به سمت و سوهای بسیار تازهای میبرند. این تمایل برای کشف چهرهها و مکانهای تازه باعث میشود که این فصل بهتر از حد انتظار عمل کند. تماشا نکردن هر برنامه تلویزیونی که ابرشرور اصلی آن یک راسوی روان پریش با موهای صورتی باشد، کار سختی است. حتی اگر آنقدر خوب نباشد که بینندگان بخواهند پیروزمندانه «اسکادوش!» بلندی سر دهند. در نهایت باید گفت نکات مثبت سریال Kung Fu Panda: The Dragon Knight از نکات منفی آن بیشتر است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فقط سینماییش
کاراته کار ؟
من که اصلا از سریالش خوشم نیومد و فقط فیلم سینمایی هاش رو میپسندم اما اینم مثل تمام نسخه ها میبینم
روی پو هیچ صدایی جز صدای حامد عزیزی نمیشینه
هیچکدوم از سریال هاشو دوست نداشتم ولی فیلم هاش خیلی خوب بودن امیدوارم قسمت چهارمش رو زودتر بسازن
ببخشید تو اسم زده کونگ فو پاندا
ولی شما نوشتید کاراته باز
هیچکدوم از سریال های پاندا به خوبی اون اولی نبوده و نیست و نخواهد بود
پ،ن:هر کی بخواد پاندا و کلا انیمیشن ها رو بدون دوبله ببینه از ما نیست ?
من از شمام
من همیشه با شما بودم
??
ماکه د به میبینیم.. درضمن پاندای کاراته کار؟!
از داستانش معلومه از سری اول سریال پاندا خیلی پایینتره حتی با حضور بلک
پ.ن: من که در هر صورت دوبله می بینم و به بلک اهمیتی نمیدهم???