ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کلش آف کلنز
برترین‌ها

۷ استراتژی فراموش‌شده بازی کلش آف کلنز که طرفداران عاشقش بودند

بازی‌های موبایلی چندسالی می‌شود که طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. این پلتفرم درست از همان روزهای ابتدایی حضورش؛ موفق شد تا پتانسیل‌های خودش را به نمایش بگذارد و ثابت کرد که صرفا یک پلتفرم ساده ...

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰

بازی‌های موبایلی چندسالی می‌شود که طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. این پلتفرم درست از همان روزهای ابتدایی حضورش؛ موفق شد تا پتانسیل‌های خودش را به نمایش بگذارد و ثابت کرد که صرفا یک پلتفرم ساده نیست. در این بین نیز استودیوهای بسیاری موفق شدند که با استفاده از ظرفیت‌هایی که پلتفرم موبایل آن‌ها را فراهم کرده بود؛ داستان‌ها و عناوین دوست داشتنی خودشان را به نمایش بگذارند که در این بین؛ استودیوی سوپرسل درست جزو آن دسته از بازی‌سازهایی است که می‌توان انتظارات به شدت بالایی از آن داشت. این استودیوی فنلاندی سال‌هاست که در میان ما حضور دارد و هر موبایل گیمری؛ برای یک‌بار هم که شده، سری به دنیای عناوین استودیوی سوپرسل زده است.

درست در سال ۲۰۱۲ بود که این استودیو یکی از انقلابی‌ترین بازی‌های موبایلی آن سال‌ها را معرفی کرد. کلش آف کلنز میراث دوست داشتنی استودیوی سوپرسل است که سبب پیشرفت‌های بسیاری در دنیای بازی‌های موبایلی شد. صحبت از عناوینی است که حتی پس از گذشت چیزی بیش از ۱۰ سال از انتشارش؛ همچنان طرفداران خودش را دارد و ما نیز بد نیست که سری به دنیای این بازی موبایلی بزنیم. پس اگر طرفدار بازی کلش آف کلنز هستید، در این مطلب همراه ویجیاتو باشید تا نگاهی به برترین استراتژی‌های حذف‌شده بازی کلش آف کلنز بزنیم که طرفداران دوباره می‌خواهند آن‌ها به بازی بازگردند.

پنهان کردن لوت‌هایتان


کلش آف کلنز

هیچکسی دوست ندارد وقتی در بازی آفلاین است، دیگر پلیرها به او حمله کنند و تمامی لوت‌هایی که دارد را از او بگیرند. تصور این موضوع که تمامی مخزن‌هایتان پر شده‌اند و شما نیز هیچ شیلدی ندارید، کابوس هر گیمری است و طبیعتا بازیکنان همیشه به دنبال راهی بودند تا لوت‌هایشان را در مقابل دیگر بازیکنان حفظ کنند. هرچند که در طی آپدیت‌های اخیر بازی سوپرسل همیشه به دنبال راهی بوده تا این موضوع را برطرف کند، منتهی تا قبل از سال ۲۰۱۵ هیچکدام از المان‌های جدیدی که امروزه در بازی حضور دارند؛ به کلش آف کلنز اضافه نشده بودند و بازیکنان به سراغ استراتژی به نام Hiding Resources رفته بودند که به نوعی به آن‌ها کمک می‌کرد تا لوت‌هایشان را پنهان کنند.

مطلب پیشنهادی
بازگشتی دوباره به مپ Verdansk
بهترین لوکیشن‌های بازی کال آو دیوتی وارزون موبایل

این استراتژی در اوایل تولد بازی کلش آف کلنز؛ بیش از هر زمان دیگری مرسوم بود. اگر یادتان باشد نیروها در آن دوران هزینه ساخت بسیاری داشتند و شما برای ساخت نیروهای جدید، مجبور به صرف الکسیر زیادی بودید. برای مثال برای ساخت نیرویی مانند پکا شما نیاز به ۷۵ هزار الکسیر داشتید و این استراتژی به شما کمک می‌کرد که با ساخت چندین پکا؛ هزاران الکسیر را از دست دیگر بازیکنان در امان نگه دارید. شما می‌توانستید هر زمانی که در بازی آنلاین شدید، نیروهایتان را حذف کنید و الکسیروهای صرف شده را مجددا پس بگیرید. از طرفی حتی این موضوع درباره گلدها نیز صدق می‌کرد و شما می‌توانستید صرفا با ارتقای ساختمان‌ها در هنگام آفلاین شدن؛ و کنسل کردن ارتقای آن‌ها در موقع برگشت به بازی، هزاران هزار گلد را مجددا پس بگیرید. منتهی همانطور که حدس زده‌اید، امروزه این استراتژی دیگر در بازی حضور ندارد و سوپرسل با کاهش هزینه ارتقای ساختمان‌ها و رایگان کردن هزینه ساخت نیروها جدید؛ به نوعی جلوی این استراتژی را گرفت.

استراتژی Queen Walk


کلش آف کلنز

استراتژی Queen Walk یکی از محبوب‌ترین استراتژی‌هایی است که بازیکنان در بازی از آن استفاده می‌کردند. منتهی این استراتژی پیش از آن‌که تبدیل به یک روش محبوب شود، نوعی چیت در بازی محسوب می‌شد که حتی خود سوپرسل نیز انتظارش را نداشت. این استراتژی برای اولین‌بار در سال ۲۰۱۴ و پس از اضافه شدن بخش کلن وارها به بازی؛ کشف شد. بسیاری از بازیکنان در آن زمان متوجه شدند که با استفاده از استراتژی عجیب و غریبی مورد حمله قرار گرفته‌اند و هیچ ایده‌ای درباره چیزی که می‌دیدند، نداشتند.

ماجرا از این قرار بود که استراتژی Queen Walk به شما اجازه می‌داد که تنها با استفاده از آرچر کوئین و استفاده از چندین هیلر درست در پشت سر آن؛ تمامی ساختمان‌های حریف را از بین ببرید و محیط را برای دیگر نیروهایتان پاک‌سازی کنید. این استراتژی بقدری قدرتمند بود که بازیکنان بسیاری به سراغش رفتند و طولی نکشید که این ایده، تبدیل به یک استراتژی واقعی شد. این استراتژی یک ایده خلاقانه بود و حتی تیم سازنده کلش آف کلنز نیز انتظارش را نداشتند که روزی بازیکنان دست به چنین کاری بزنند. نهایتا سوپرسل با نرف کردن آرچر کوئین و هیلرها؛ سعی کرد تا این استراتژی را از بازی حرف کند. امروزه هرچند که Queen Walk هنوز هم در بازی حضور دارد، اما دیگر استراتژی کارآمدی نیست و کمترکسی به سراغش می‌رود.

اکانت مهندسی


کلش آف کلنز

اکانت‌های مهندسی جزو اکانت‌های بودند که تاثیر بسزایی در روند بازی داشتند و بسیاری از گیمرهای ایرانی نیز برای یک‌بار هم که شده، به سراغ این اکانت‌ها رفته‌اند. اکانت‌های مهندسی عموما در کلن وارها استفاده می‌شدند و سال‌ها پیش طرفداران بسیاری نیز داشتند. در این بین نیز، اگر شما امروزه یکی از اکانت‌های مهندسی را پیدا کنید و نگاهی به آن داشته باشید، متوجه می‌شوید که این اکانت‌ها یکسری از ساختمان‌های دفاعی و یا حتی دیوارها را ندارند. دلیل این موضوع نیز به جایی بر می‌گشت که شما درست پیش از سال ۲۰۱۸ می‌توانستید بدون ساخت تمامی ساختمان‌هایتان، تاون‌هالتان را ارتقا دهید. اکانت‌های مهندسی شاید امروزه عجیب بنظر برسند، اما در آن دوران موضوعی کاملا عادی بودند و تاثیر بسیاری نیز بر روند بازی کلش آف کلنز داشتند.

مطلب پیشنهادی
چطوری از دست بیگانگان جان سالم به در ببریم؟
نکاتی که قبل از تجربه Helldivers 2 باید بدانید

هدف از قرار دادن اکانت‌های مهندسی در کلن‌ وارها این بود که اکانت‌ها سیستم کلن وارها را دچار تداخل می‌کردند و حریف شما در کلن وارها، اکانت‌هایی با تاون‌هال بسیار پایین‌تر از شما می‌شد. برای مثال یک اکانت مهندسی تاون‌هال ۱۰ در کلن وار، می‌توانستند باعث شود تا حریفی با تاون‌هال ۸ در مقابلتان قرار بگیرد. از طرفی در اکانت‌های مهندسی بجای صرف هزینه برای ساخت و ارتقای ساختمان‌های دفاعی و یا دیوارها ؛ تلاش می‌شد تا نیروها، مخازن و کمپ‌ها همگی مکس شوند. این موضوع کمک می‌کرد تا این اکانت‌های مهندسی در کلن وارها بتوانند نفر اول کلن حریف را ۳ ستاره کنند و به نوعی چیت در بازی محسوب می‌شدند. با تمام این توضیحات، نهایتا سوپرسل در سال ۲۰۱۸ مکانیزمی را به بازی اضافه کرد که شما در آن مجبور با ساخت تمامی ساختمان‌ها و دیوارهایتان بودند و در غیر این صورت، بازی اجازه ارتقای تاون‌هالتان را نمی‌داد و درواقع این مکانیزم پایانی بر دوران حکمرانی اکانت‌های دوست داشتنی مهندسی بود.

لوت کردن با استفاده از اسپل Lightning


کلش آف کلنز

وقتی برای اولین‌بار دارک الکسیر معرفی شد، همه می‌دانستند که برای به دست آوردن دارک الکسیر باید به دیگر بازیکنان حمله کنند. از طرفی شما اگر مخازن دارک الکسیرتان پر می‌شد، می‌توانستید حدس بزنید که دفعه بعدی که در بازی آنلاین شدید، تمامی مخازنتان خالی شده و دیگر بازیکنان به شما حمله کرده‌اند. برای همین بسیاری از بازیکنان سعی کردند که تا جای ممکن مخازنشان را در وسط دهکده‌شان قرار دهند تا با این استراتژی به نوعی جلوی حریف را بگیرند و کارش را سخت‌تر کنند.

منتهی طولی نکشید که بازیکنان به سراغ استراتژی رفتند که در ان می‌توانستید که تنها با استفاده از چندین اسپل Lightning؛ تمام دارک الکسیر مورد نیازشان را به دست بیاروند. تنها کافی بود که در اتک بعدتان، این اسپل را درست در بالای مخزن دارک الکسیر حریف بیندازید و بدون هیچ دردسری؛ تمام دارک الکسیر او را بگیرید. این استراتژی نه‌تنها صرفا برای دارک الکسیر، بلکه برای گلد و الکسیر نیز جواب می‌داد و بازیکنان بسیاری با استفاده از همین روش لوت می‌کردند. منتهی نهایتا در سال ۲۰۱۵ بود که سوپرسل با انتشار آپدیتی تمامی مخازن را در مقابل این اسپل ضد آسیب کرد و امروزه شما دیگر متاسفانه نمی‌توانید از این استراتژی برای به دست آوردن لوت دیگر بازیکنان استفاده کنید.

تروفی‌ها


کلش آف کلنز

تروفی‌ها یکی از دوست داشتنی‌ترین چیزهایی هستند که بازیکنان بسیاری به دنبالش می‌گردند. به دست آوردن تروفی‌ها در دنیای بازی کلش آف کلنز همیشه دردسرهای خودش را داشته و ابدا کار ساده‌ای نیست. منتهی سال‌ها پیش این موضوع ایرادی بزرگ داشت که بازیکنان بسیاری را از بالا بردن تروفی‌هایشان پشیمان می‌کرد. این ایراد که با نام Clouding در آن دوران شناخته می‌شد، باعث شده بود تا در تروفی‌های بالاتر هیچ بازیکن آفلاینی نباشد. درواقع اگر شما تروفی بالایی داشتید و می‌خواستید که به دیگر بازیکنان حمله کنید، هیچ بازیکنی نبود و پیدا کردن فرد دیگری؛ ساعت‌ها طول می‌کشید.

مطلب پیشنهادی
با این سلاح‌ها جلوی دشمن کم نمی‌آورید!
بهترین سلاح‌های شاتگان در کالاف دیوتی وارزون موبایل

متاسفانه این ایراد ابدا چیزی نبود که سازندگان بازی از آن خوششان بیاید و بخواهند که عمدتا آن را در بازی قرار دهند. منتهی از آن‌جایی که آن‌ها هیچ راه حلی نداشتند، Clouding تبدیل به بخشی از بازی شده بود و اگر شما می‌خواستید که تروفی‌هایتان را بالا ببرید، باید با این موضوع کنار می‌آمدید! Clouding سال‌ها در بازی حضور داشت و علی‌رغم انتشار آپدیت‌های مختلف، سوپرسل نتوانسته بود که این ایراد را برطرف کند. خوشبختناه نهایتا در سال ۲۰۱۸ بود که تیم سوپرسل آپدیتی را با نام Operation Blue Skies معرفی کرد. این آپدیت یک‌سال بعد از معرفی؛ یعنی در سال ۲۰۱۹ به بازی اضافه شد و این مشکل را برطرف کرد.

استراتژی Town Hall Sniping


کلش آف کلنز

یکی از استراتژی‌های محبوبی که بسیاری از ما آن را تجربه کرده‌ایم؛ مربوط به استراتژی Town Hall Sniping می‌شد. شما در این استراتژی می‌بایست تاون‌هالتان را در خارج از دهکده‌تان قرار می‌دادید و اگر بازیکنی نیز به شما حمله می‌کرد، به سراغ تاون‌هالتان می‌رفت و با از بین بردن آن، تروفی مدنظرش را می‌گرفت و شما نیز می‌توانستید که شلید به دست بیاورید و از لوت‌هایتان مراقبت کنید. درواقع این استراتژی یک معامله بود و شما در ازای تروفی؛ می‌توانستید که شیلد بگیرید و با خیال راحت آفلاین شوید.

منتهی استراتژی Town Hall Sniping ابدا چیزی نبود که سوپرسل بخواهد آن را در بازی نگه دارد. بنابراین این استراتژی در بازی تا سال ۲۰۱۵ حضور داشت و با اضافه شدن تاون‌هال ۱۱ به دنیای بازی موبایلی کلش آف کلنز؛ استراتژی Town Hall Sniping نیز به پایان خودش رسید. در آپدیت تاون‌هال ۱۱؛ دیگر صرفا از بین بردن تاون‌هال به شما شیلد نمی‌داد و شما برای گرفتن شیلد، حریفتان می‌بایست که حداقل ۳۰ تا ۶۰ درصد از دهکده شما را از بین می‌برد. همچنین با اضافه شدن این آپدیت، تاون‌هال‌ها نیز می‌توانستند که لوت ذخیره کنند و عملا بیرون گذاشتن تاون‌هالتان هیچ سودی نداشت.

کلن‌هایی با استراتژی Request and Leave


کلش آف کلنز

در دنیای بازی کلش آف کلنز؛ کلن‌هایی با استراتژی Request and Leave؛ جزو کلن‌های معمول بازی بودند که شما می‌توانستید در آن‌ها عضو شوید، درخواست نیرو دهید و سپس از کلن خارج شوید. شما می‌توانسید که عضو دائمی کلن‌ها باشید، یا صرفا بعد از گرفتن نیروهایتان از آن‌ها خارج شوید. این استراتژی یک معامله فوق‌العاده بود. شما نیروهایی که می‌خواستید را به دست می‌آوردید و دیگر بازیکنان نیز در ازای نیروهایی که می‌دادند، XP دریافت می‌کردند. درواقع این روش یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها و استراتژی‌هایی بود که شما می‌توانستید در آن لول آپ کنید.

مطلب پیشنهادی
با کدام شخصیت‌ها راحت‌تر می‌توانید بازی را ببرید؟
کدام شخصیت‌ها در Apex Legends قابلیت‌های بهتری دارند؟

خوشبختانه این استراتژی تاکنون در بازی باقی مانده و استودیوی سوپرسل هرگز تصمیم بر حذف آن نداشته است. منتهی از آن‌جایی که لول‌ها چندان تاثیری بر گیم‌پلی بازی ندارند، دیگر کلن‌هایی با استراتژی Request and Leave در بازی فعال نیستند و به نوعی این کلن‌ها به دست فراموشی سپرده شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • amir7tala
    amir7tala | ۹ آذر ۱۴۰۱

    چتای گلوبال . یادش بخیر واقعا

  • W8T8F
    W8T8F | ۱۹ آبان ۱۴۰۱

    یادش بخیر عاشق پکا بودم فقط با پکا خالی اتک میزدم ?

  • stan
    stan | ۱۹ آبان ۱۴۰۱

    یادش بخیر ??

  • Matin-Artorias
    Matin-Artorias | ۱۹ آبان ۱۴۰۱

    یه مدت فقط با گابلین و آرچر میرفتم

  • Dishonored
    Dishonored | ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    ا یادش بخیر می گفتم چرا دیگه هیچکس نمی داشت بیرون تانهالشو

  • SADEGH123
    SADEGH123 | ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    یادمه 6-7 سال پیش قبل نرف شدن hog rider،ترکیب rage spell و hog rider و goblin رو داشتم باهاش 90% مواقع درو میکردم طرف رو?

  • Eigi.1385.kabir
    Eigi.1385.kabir | ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    چه کلکای کثیفی بودند

  • red book
    red book | ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    خیلی مقاله خوبی بود مرسی
    خوب بود مقاله استراتژی های الان هم میزاشتید

مطالب پیشنهادی