ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

چگونه دیجیتال مارکتر شویم؟

قرار گرفتن در عصر ارتباطات و گسترش اینترنت باعث شده که اغلب کسب و کارها به سمت فعالیت در فضای آنلاین کشیده شوند. چه بخواهیم و چه نخواهیم، اکثر بیزینس‌ها اگر در فضای آنلاین و ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۵

قرار گرفتن در عصر ارتباطات و گسترش اینترنت باعث شده که اغلب کسب و کارها به سمت فعالیت در فضای آنلاین کشیده شوند. چه بخواهیم و چه نخواهیم، اکثر بیزینس‌ها اگر در فضای آنلاین و اینترنت فعالیت نکنند، انگار اصلا وجود ندارند و دیده نمی‌شوند. این فعالیت‌ها نیاز به دانش دیجیتال مارکتینگ دارند و اکثر شرکت‌ها به دنبال متخصصینی هستند که کارهای مربوط به بازاریابی دیجیتال را به او بسپارند.

در این مقاله می‌خواهیم با هم نگاهی به مسیر یادگیری دیجیتال مارکتینگ بیاندازیم، اینکه نقطه شروعمان از کجا باشد و چه مهارت‌ها و ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را باید یاد بگیریم تا به یک متخصص دیجیتال مارکتینگ همه فن حریف تبدیل شویم. قبل از ادامه هم پیشنهاد می کنم سری به دوره ها و آموزش های دیجیتال مارکتینگ سایت نوین بزنید تا از آموزش های تخصصی و رایگان این مجموعه استفاده کنید.

از مفاهیم و اصول بازاریابی دیجیتال شروع کنید!

دیجیتال مارکتینگ از آن دسته از شغل‌ها و مهارت‌هاست که برای یادگیری‌اش لازم است الفبای آن را بدانیم! مسلط بودن بر واژگان و اصطلاحات تخصصی بازاریابی دیجیتال، شناخت ابزارها و کاربرد آن‌ها کمک می‌کند درک بهتری از مباحث به دست بیاورید. از طرفی لازمه‌ی موفقیت در دیجیتال مارکتینگ این است که با اصول بازاریابی و کسب و کار هم آشنا باشیم؛ مخصوصا اگر تحصیلات مرتبط با بازاریابی را نگذرانده‌ایم. دانستن مفاهیمی مثل سفر مشتری، قیف بازاریابی، بازاریابی ربایشی و برونگرا، تحقیقات و شناخت بازار هدف، جایگاه برند و وجه تمایز برند همگی از مباحث پایه بازاریابی است. پس در ابتدا بهتر است بروید سراغ یادگیری اصول بازاریابی و فروش آنلاین و با اطلاعات کافی شروع کنیم.

مسیر راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین را بیاموزید

از دیگر مراحل یادگیری دیجیتال مارکتینگ، این است که بدانید یک بیزینس چطور ساخته می‌شود، روش‌های درآمد زایی از اینترنت چگونه است، راهکارهای افزایش فروش و کسب درآمد اینترنتی چیست و چطور می‌شود یک سایت یا فروشگاه آنلاین را راه‌اندازی کرد. این موارد به شما کمک می‌کند تا برای فروش و بازاریابی بتوانید دید درستی داشته باشید، با استراتژی‌های قیمت‌گذاری محصول آشنا باشید و راه‌های جذب مخاطب را بشناسید.

بازاریابی محتوا

هیچ بیزینسی بدون بازاریابی محتوا، دوام نمی‌آورد! په یک فروشگاه کوچک باشد و چه یک کمپانی بزرگ چند ملیتی، برای جایگاه‌یابی برند خود نیاز دارد از محتوا استفاده کند. حالا بازاریابی محتوا به یک دیجیتال مارکتر کمک می‌کند که چگونه با استفاده درست از محتوا، یک کسب و کار را به اهدافش برساند. این هدف می‌تواند فروش باشد، می‌تواند آکاهی از برند باشد و یا هر چیز دیگر! با یادگیری تولید محتوا و بازاریابی محتوا خواهید آموخت که چطور می‌توان به وسیله محتوا، مخاطب جذب کرد، برنامه ریزی کرد و استراتژی تدوین کرد. علاوه بر آن تحقیق کلمات کلیدی را نیز باید یاد بگیرید چرا که مجموعه این مهارت‌ها، جزء مهارت‌های پایه دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شوند. آموزش های Novin Academy می توانند به شما در یادگیری هرچه بهتر بازاریابی محتوا کمک کنند.

در سئو متخصص شوید

سئو یا همان بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو خودش مجموعه‌ای از تخصص‌هاست که استفاده از آن‌ها برای رشد سایت‌ها ضروری است. اگر به دیجیتال مارکتینگ علاقه‌مندید باید با سئوی داخلی، سئوی خارجی و سئوی تکنیکال آشنا باشید. از آنجایی که سئو یه کار تخصصی است، این امکان را دارید که با یادگیری آن به عنوان یک کارشناس سئو نیز استخدام شوید و سئو مستقیما با جذب مشتری و بازدیدکننده سر و کار دارد، یکی از مشاغل پردرآمد دنیاست. بازار کار سئو هر روز رشد می‌کند چون تمام کسب و کارها در حال آنلاین شدن هستند و اهمیت حضور در گوگل هر روز بیشتر می‌شود. پیش پیشنهاد می‌کنیم زمان ویژه‌ای را به یادگیری سئو اختصاص دهید و ترجیحا یک آموزش جامع سئو به صورت مبتدی تا پیشرفته پیدا کنید و از پایه یادگیری را شروع کنید.

تبلیغات آنلاین

دیجیتال مارکتینگ بدون تبلیغات آنلاین اصلا معنا ندارد! یه عنوان یک دیجیتال مارکتر باید با انواع تبلیغات آنلاین آشنا باشید و ابزارها و پتلفرم‌های داخلی و خارجی تبلیغات را بشناسید. با تبیغات آنلاین می‌توانید نتایجی فوق‌العاده به دست بیاورید.

از معروفترین پلتفرم‌های تبلیغات آنلاین در دنیا می‌توان به گوگل ادز اشاره کرد که به سایت‌ها کمک می‌کند با پرداخت مبلغی به ازای هر کلیک، سایت در نتایج جستجوی گوگل در رتبه‌های بالا نمایش داده شود.

در ایران هم پلتفرم‌های تبلیغات کلیکی مختلفی وجود دارد، مثل یکتانت، مدیا اد و ... که میبایست کار با آنها را بلد باشید. گوگل ادسنس، تبلیغات اپلیکیشن، پوش نوتیفیکشن، ایمیل، پیامک و ... هم از دیگز انواع کانال‌هاییست که برای تبلیغات آنلاین از آن‌ها استفاده می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی را جدی بگیرید

شبکه‌های احتماعی هم که عضو جدانشدنی فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شوند. سوشال مدیا با آن حجم بالای مخاطب یکی از پربازده‌ترین کانال‌های فروش و بازاریابی در دنیای آنلاین هستند. جالب است بدانید که بیش از 50 میلیون کاربر ایرانی در اینستاگرام وجود دارد و همین موضوع خودش محبوبیتش را در بین مردم ثابت می‌کند. یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ حرفه‌ای باید تمامی شبکه‌های اجتماعی و طرز کار و کارکرد آن را بشناسد و توانایی تولید محتوا و برنامه‌ریزی برای محتوای هر کدام از آن‌ها را با توجه به نیاز کسب و کار، داشته باشد.

با ایمیل مارکتینگ و بازاریابی پیامکی با مشتریان خود تعامل کنید

ایمیل مارکتینگ یکی از روش‌های خوب تعامل با مخاطب است، یکی از کاربردهایی که بازاریابی ایمیلی دارد این است که شما می‌توانید محتواها و پیشنهادهای ویژه خود را از طریق خبرنامه و ایمیل به دست مخاطبانتان برسانید و یا برای اطلاع‌رسانی و بازاریابی از آن‌ها استفاده کنید. با استفاده از ایمیل مارکتینگ و بازاریابی پیامکی می‌توانید در روند خرید مشتری نیز همراه او باشید. ابزارهای Sender و mailchimp محبوب‌ترین ابزارهای ایمیل مارکتینگ هستند که کار با آنها راحت است. برای پیدا کردن یک پنل پیامکی مناسب برای اس ام اس مارکتینگ هم می‌توانید با یک جستجو در گوگل، پنل مناسب خود را پیدا کنید.

و در نهایت تحلیل و آنالیز را یاد بگیرید

کار دیجیتال مارکتینگ فقط با تبلیغات و تولید محتوا به پایان نمی‌رسد، بعد از انجام هر کاری، باید داده‌های مربوط به آن را در اختیار داشته باشید و این داده‌ها را تحلیل و آنالیز کنید. حالا این تحلیل به چه کاری می‌آید؟ ما برای اینکه بتوانیم کارکرد و بازخورد فعالیت‌های بازاریابی را بسنجیم و رصد کنیم، باید با استفاده از ابزارهای تحلیل دیجیتال، داده‌ها را تحلیل کنیم. مهمترین ابزارهای تحلیل دیجیتال، شامل سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس، تگ منیجر و ... هستند که به عنوان یک دیجیتال مارکتر حرفه‌ای به کار با آن‌ها مسلط باشید.

حالا بعد از اینکه مهارت‌های مورد نیاز دیجیتال مارکتینگ را یاد گرفتید اما هنوز اول راه هستید، بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که به شرکت‌هایی که تیم دیجیتال مارکتینگ دارند، درخواست کارآموزی بدهید و برای مدتی به کارآموزی مشغول شوید. چون قطعا تاثیر خیلی زیادی در کسب مهارت شما خواهد داشت. در کنار آن می‌توانید با تهیه یک دوره جامع دیجیتال مارکتینگ، آموزشی عملی و کاربردی را شروع کنید و گام به گام پیش بروید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی