
برچسب قیمت ۷۰ دلاری باعث کاهش فروش تعدادی بازیهای پلی استیشن شده است
ایکس باکس سری ایکس/اس و پلی استیشن ۵ دو کنسول پیشرو اصلی نسل جدید بودهاند و تاکنون استانداردهای جدیدی از نسل جدید اعلام شده است. یکی از این استانداردها قیمتگذاری بازیهای این نسل است که ...

ایکس باکس سری ایکس/اس و پلی استیشن ۵ دو کنسول پیشرو اصلی نسل جدید بودهاند و تاکنون استانداردهای جدیدی از نسل جدید اعلام شده است. یکی از این استانداردها قیمتگذاری بازیهای این نسل است که افزایش یافته و امروزه بسیاری از بازیهای جدید، بهویژه عناوین AAA با قیمت ۷۰ دلار عرضه میشوند.
اما طبق برخی دادههای ارائه شده، ظاهرا این برچسب قیمت ۶۹.۹۹ دلاری میتواند بر فروش تعداد بازیها تاثیر منفی داشته باشد. دادههایی که توسط سونی اعلام شده، نشان میدهد که تغییر قیمت چگونه میتواند بر نحوه رفتار مصرفکنندگان این نسل تاثیر بگذارد. در حالی که سونی از فروش کنسولهای پلی استیشن ۴ و ۵ رکوردشکنی میکند و درآمد نرمافزاری خود را نیز به همان اندازه در بالاترین حد خود نگه داشته، فروش واقعی بازیها به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا کرده است.
براساس دادههای ارائه شده، کاربران پلی استیشن در سال مالی ۲۰۲۲ فقط ۶.۳۶۷ میلیارد دلار برای خرید بازیهای دیجیتال و فیزیکی خرج کردهاند. با این حال، فروش کلی واحدهای بازی به ۲۶۴.۲ میلیون نسخه در این سال مالی کاهش پیدا کرده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۳۹ میلیون نسخه کاهش پیدا کرده است.

همانطور که TweakTown اشاره میکند، دادههای این گزارش نشان میدهد که بازیکنان پلی استیشن بازیهای کمتری خریداری میکنند اما پول بیشتری برای بازیها خرج میکنند که دلیل این امر قیمت ۷۰ دلاری بازیهای جدید پلی استیشن ۵ است.
با این وجود، سونی احتمالا هیچ اهمیتی نمیدهد که فروش تعداد بازیها کاهش یافته است، زیرا بازیکنان پول بیشتری برای دریافت بازیها خرج میکنند.
ویجیلاگ پلاس: موفقیت جدید سازنده الدن رینگ و نمایش جدید زلدا

دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
"با این وجود سونی احتمالا هیچ اهمیتی نمیدهد که فروش بازیها کاهش یافته است،زیرا بازیکنان پول بیشتری برای بازیها خرج میکنند"
سونی:لا الله الا نقود
به نظر من قیمت بازی کمی تاثیر گذار هست، اما مسئله اصلی تعداد بازی خوب توی پلاس هست که عملا از خرید بی نیاز می کنه. شخصا تا دو سال پیش بازی های متنوعی هر سال پیش خرید می کردم که استیل بوک و چیزهای اضلفی بگیرم. امسال ایصرفا دو تا بازی خریدم و مابقی رو از پلاس بازی کردم. کمی صدیمی هستن ولی اهمیت زیادی نداره. در واقع به جز Horizon Burning Shores و FF 16 بعید می دونم بازی دیگه ای قعلا بخ م، مگر اینکه بازی بزرگی نیمه دوم سال باشه. مابقی رو می شه برای پلاس صبر کرد یا از بازار دست دوم خریدشون.
از بازی ۷۰ دلاری ریمیک یا ریمستربهتوان۲ لست آو آس یک تا فری تو پلی بودن بخش آنلاین (جدید و پرخرج با چاشنی داستان) همون لست آو آس
این یعنی چه ؟
لست اف اس برای کسی ساخته شده که تا حالا این بازی رو بازی نکرده ،مخاطبش برای پی سی پلیری است که تازه میخواد این بازی رو تجربه کنه (میدونم نسخه پی سی پورت بدی داشت) دیر یا زود هم میاد پلاس ،بازی از نظر کیفیت فوق العاده زیبا بود ولی قیمت گذاریش بخاطر پورت پی سی خراب شد میتونستن بگن چون ریمیکه قیمت کمتره ولی جریان پی سی که تازه بازی روش میخواست عرضه بشه فرق میکرد نمی تونست بگه رو کنسول مثلا چهل یا شصت دلاره بعد رو پی سی هفتاد دلاره ،میتونست؟
من کاری به این بازی ندارم بلکه این نمونه ای است از هزاران مثاله :
نمونه دیگرش ریمستر اسکایریم در سال ۲۰۱۶ که اونم ۶۰ دلار بود و تاد هاوارد صراحتا گفت ما این رو برای دو کنسول نسل ۸ آماده کردیم ، هر کَس میخواد بخره هر کَس هم نمی خواد نخره ! یا زلدای ۷۰ دلاری
یعنی در واقع بحث نه سر محتواست نه درجه یک بودن یا نبودن خود بازی بلکه بحث اصلی "نون اسم خوردنه" ،
به بیان دیگر سوءاستفاده از محبوبیت
ببینید بازی محتوای باید داشته باشه
الان فیفا ۲۳ ۷۰ دلاره ولی یکی از پر فروش ترنیه ای امسال Ea و در امد زیادیش از اونه لست اف اس و زلدا واسکایریم که دیگه صحبت نکنیم