ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

گوشی شیائومی (xiaomi) برای کدام کشور است؟

در شرایطی که اپل و سامسونگ، رقیب یکدیگر بودند، ورود گوشی‌های شیائومی، رقابت را برای این دو برند مشهور، مشکل‌تر کرد. شیائومی توانست در کمتر از 10 سال به یکی از مارک‌های برتر تولیدکننده گوشی ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۵

در شرایطی که اپل و سامسونگ، رقیب یکدیگر بودند، ورود گوشی‌های شیائومی، رقابت را برای این دو برند مشهور، مشکل‌تر کرد. شیائومی توانست در کمتر از 10 سال به یکی از مارک‌های برتر تولیدکننده گوشی در جهان بپیوندد. همین موضوع باعث شد تا سوال مهمی در ذهن افراد به وجود بیاید که گوشی شیائومی متعلق به کدام کشور است که توانسته تا این حد در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند موفق ظاهر شود. برای پاسخ به این سوال و آشنایی با تاریخچه برند شیائومی و محصولات این شرکت، این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

تاریخچه برند شیائومی (Xiaomi)

گفته می‌شود که شرکت Xiaomi در سال 2010 توسط فردی به نام لی جون در شهر پکن چین تاسیس شده است؛ البته شیائومی در ابتدا یک شرکت اینترنتی بود؛ اما بعدها فعالیت خود را بر تولید گوشی‌های هوشمند متمرکز کرد.

شیائومی از همان اوایل کار، لوگوی Mi (مخفف موبایل اینترنت یا ماموریت غیر ممکن) را معرفی کرد و پس از گذشت چند ماه، رابط کاربری خود (MIUI) را به جهانیان شناساند.

اولین گوشی شیائومی به نام Mi 1 در سال 2011 به بازار آمد و در کشورهای شرق آسیا، فروش نسبتاً خوبی را به خود اختصاص داد. به دنبال این موفقیت در سال 2012، دومین مدل گوشی شیائومی (Mi 2) عرضه شد که نسبت به محصول اولیه از رابط کاربری بهتر و اندروید بالاتری برخوردار بود.

سال 2013 را می‌توان، زمان تحول برند شیائومی دانست؛ در این سال گوشی‌های سری Redmi (ردمی) معرفی شدند. از آن زمان تاکنون گوشی‌های ردمی، بهترین گوشی‌های میان رده و اقتصادی به شمار می‌روند. در همان سال گوشی Mi 3 نیز به بازار آمد که بهترین گوشی رده بالا و پرچمدار شیائومی در آن زمان محسوب می‌شد. به این ترتیب در سال 2013 (حدود 3 سال پس از آغاز فعالیت خود) شیائومی رتبه پنجم بهترین برندهای گوشی موبایل در چین را به دست آورد.

در سال‌های بعد شیائومی اقدام به تاسیس دفاتر فروش محصولات خود در کشورهای مختلف از جمله سنگاپور نمود؛ همچنین درباره تولید تلویزیون‌های هوشمند مبتنی بر اندروید سخن گفت. در آوریل 2014 سری جدید گوشی‌های ردمی نوت به بازار آمدند.

تولید گوشی شیائومی در خارج از چین، فروش مدل‌های مختلف این محصول در کشورهای اروپایی، شکستن رکورد فروش گوشی‌های سامسونگ و تولید گوشی‌هایی که دارای حسگر اثر انگشت در قسمت زیرین نمایشگر هستند، تنها بخشی از پیشرفت‌های شیائومی پس از سال 2015 محسوب می‌شوند.

قیمت گوشی‌های شیائومی را باید مهمترین دلیل محبوبیت این برند چینی دانست. جالب است بدانیم که در سال 2020 میزان فروش برخی از مدل‌های گوشی شیائومی، حتی از اپل نیز بالاتر رفت و در این سال شیائومی، رتبه سوم تولیدکننده تلفن همراه هوشمند را در جهان به دست آورد. این موضوع ارتباط مستقیم با قیمت محصولات شیائومی دارد.

کشور سازنده گوشی‌های شیائومی

هر چند که پیشینه برند شیائومی به کشور چین بر می‌گردد؛ اما بعد از گذشت چند سال از فعالیت این شرکت، اولین کارخانه شیائومی در برزیل تاسیس شد؛ البته این کارخانه، فقط کار مونتاژ قطعات وارد شده از چین را انجام می‌داد.

شایان ذکر است که در سال 2015، تولید گوشی‌های شیائومی در کشور هند آغاز شد. این گوشی‌ها خیلی سریع جای خود را در بازار هند باز کردند؛ به نحوی که در سال 2018 میزان فروش آنها از گوشی‌های سامسونگ بالاتر رفت.

در پاسخ به این سوال که کدام کشور، سازنده گوشی‌های شیائومی است، باید گفت که چین و هند، تولیدکننده اصلی آنها به شمار می‌روند؛ اما از نظر اغلب افراد، شیائومی یک مارک چینی است؛ زیرا ساخت گوشی‌های این برند در هند نیز تحت نظارت شرکت اصلی چینی انجام می‌گیرد.

آشنایی با پک‌های مختلف گوشی شیائومی

بخشی از محصولات شیائومی به طور ویژه برای فروش در بازار داخلی چین، تولید می‌شوند. در واقع شیائومی، گوشی‌های خود را در قالب دو پک چینی و گلوبال ارائه می‌دهد که هر دو ساخت کشور چین بوده اما گلوبال، مخصوص عرضه در بازار جهانی طراحی شده است.

شایان ذکر است که گوشی‌های پک گلوبال شیائومی، قابلیت‌های بهتری دارند. مهم‌ترین مشکل پک‌ چین این است که از زبان فارسی و حتی انگلیسی پشتیبانی نمی‌کند؛ همچنین معمولاً فاقد برنامه‌های گوگل به صورت پیش فرض است. این قبیل گوشی‌ها حتی در صورت نصب نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های مورد نیاز، مشکلاتی برای کاربران به وجود خواهند آورد.

چگونه پک چین را از پک شیائومی گلوبال تشخیص دهیم؟

گاهی اوقات شاهد عرضه پک شیائومی چین به کشورهایی مثل ایران می‌باشیم. در این موارد، معمولاً رم گوشی را با رم گلوبال جایگزین می‌کنند. در اصطلاح بازار به این گوشی‌ها، ری‌پک گفته می‌شود.

شاید شنیده باشید که برخی افراد از هنگ کردن گوشی شیائومی خود شکایت دارند. در اکثر موارد، چنین گوشی‌هایی، ری‌پک هستند.

خبر خوب این است که به راحتی می‌توان پک چینی را از گلوبال تشخیص داد؛ کلیه نوشته‌ها و اطلاعات درج شده بر روی جعبه پک‌های جهانی یا گلوبال به زبان انگلیسی است؛ در حالی که برای پک‌های چینی این نوشته‌ها کاملاً به زبان چینی هستند. توجه داشته باشید که به احتمال زیاد گوشی درون جعبه، دارای زبان فارسی بوده و از برنامه‌های گوگل پشتیبانی می‌کند؛ اما جعبه چینی، نشان می‌دهد که گوشی موبایل، ری پک شده است.

گوشی شیائومی ارزش خرید دارد؟

شیائومی، سابقه درخشانی در تولید گوشی‌هایی با امکانات بالا و قیمت نسبتاً ارزان دارد. این شرکت از زمان تاسیس تاکنون، هر ساله با هدف جلب رضایت تعداد بیشتری از کاربران، محصولات جدیدی را وارد بازار نموده است.

در حال حاضر تنوع مدل‌های گوشی شیائومی به حدی است که هر کاربری با توجه به اهداف خود، می‌تواند از بین آنها انتخاب کند؛ به این ترتیب در بسیاری از موارد، خریدار از پرداخت هزینه اضافه معاف می‌شود.

در یک پاسخ کلی می‌توان گفت که گوشی‌های اصل پک گلوبال شیائومی، واقعاً ارزش خرید دارند. به عنوان توضیح بیشتر باید اضافه کرد که امروزه برند مذکور، گوشی‌های خود را در چندین رده پرچمدار، میان رده و اقتصادی ارائه می‌دهد. در اغلب موارد گوشی‌های میان رده و پایین رده شیائومی به گوشی‌های هم سطح سایر برندها برتری دارند. در مورد گوشی‌های پرچمدار نیز تنها در یک سری موارد جزئی می‌توان برتری سامسونگ و اپل را در برخی مدل‌ها مشاهده کرد.

چرا گوشی‌های شیائومی ارزان‌تر هستند؟

در پاسخ به سوال مطرح شده باید گفت که شیائومی در مقایسه با برندهایی مثل سامسونگ، گوشی‌های خود را از طریق شبکه‌های فروش آنلاین به طور مستقیم عرضه می‌کند. آشنایان با تجارت می‌دانند که فروش مستقیم، تاثیر زیادی بر کاهش قیمت نهایی کالا دارد.

دومین علت مهم ارزان‌تر بودن گوشی‌های فوق این است که شیائومی، تبلیغات خود را به واسطه شبکه جهانی اینترنت انجام می‌دهد؛ تبلیغ از طریق سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی به مراتب کم هزینه‌تر از تبلیغات تلویزیونی است. با توجه به دو نکته بیان شده، ارزان‌تر بودن یک گوشی شیائومی نسبت به گوشی‌های مشابه سایر برندهای مشهور، بدیهی به نظر می‌رسد.

در آخر باید گفت که این برند تازه تاسیس چینی، راه دور و درازی برای به دست آوردن رتبه اول برترین برندهای تولید کننده گوشی در جهان دارد اما سرعت خیره‌کننده پیشرفت این شرکت باعث شده است تا بسیاری تاکید کنند این اتفاق در آینده بسیار نزدیک رخ خواهد داد. باید منتظر ماند و دید در آینده چه اتفاقاتی به وقوع خواهد پیوست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • Man
    Man | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    آفریقای جنوبی

  • گیگاچد کبیر
    گیگاچد کبیر | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    مال ماداگاسکاره

  • MMYKING
    MMYKING | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    مال استرالیاست🗿

  • SpaceX (Plasma سابق)
    SpaceX (Plasma سابق) | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    افغانستان

  • mamomran
    mamomran | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    با نام و یاد خدا:چین
    (در جواب به تایتل)

مطالب پیشنهادی