ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

معرفی شغل کابینت سازی

یکی از محبوب‌ترین مشاغل فنی و خدماتی که شاید بسیاری از افراد در سنین مختلف جذب آن می‌شوند، شغل کابینت سازی است. این شغل چالش‌ها و فرصت‌های مختلفی را به افراد نشان می‌دهد. افرادی که ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۵

یکی از محبوب‌ترین مشاغل فنی و خدماتی که شاید بسیاری از افراد در سنین مختلف جذب آن می‌شوند، شغل کابینت سازی است. این شغل چالش‌ها و فرصت‌های مختلفی را به افراد نشان می‌دهد. افرادی که در دوره آموزش کابینت سازی شرکت می‌کنند می‌توانند سریعا وارد بازارکار شوند و از مهارت یاد گرفته شده، کسب درآمد کنند. بنابراین اگر شما هم قصد دارید صفر تا صد شغل کابینت سازی را بیاموزید و با آن آشنا شوید با ادامه این مقاله همراه ما باشید.

شغل کابینت سازی برای چه افرادی مناسب است؟

شاید این سوال برای همه افراد پیش بیاید که آیا همه می‌توانند یک کابینت ساز حرفه ای باشند؟ آیا این شغل مناسب همه جوانان است یا خیر؟ قبل از اینکه به این سوالات پاسخ دهیم باید بگوییم هر کسی که به این شغل علاقه دارد می‌تواند در یک دوره آموزش کابینت سازی در آموزشگاه‌های مختلف نظیر آموزشگاه سروش جاوید ثبت نام کند و از آن پس کارش را شروع کند. با آموزش دیدن شما قطعا می‌توانید به یک کابینت ساز حرفه‌ای تبدیل شوید اما کسی که در عرصه کابینت سازی قدم برمی‌دارد باید چه روحیاتی داشته باشد؟

شرایط جسمی برای فعالیت در شغل کابینت سازی

شرایط جسمی برای فعالیت در شغل کابینت سازی یکی از موارد بسیار مهمی است که شما باید قبل ورود به این حوزه به آن توجه کنید. چرا که در این حرفه فرد باید زیاد کار کند. به همین منظور او باید از قدرت بدنی بالایی برخوردار باشد و بتواند همه کارهای مربوط به یک روز را انجام دهد. بنابراین به والدین پیشنهاد می‌کنیم که اگر نوجوانان آنها در سنین پایین و نوجوانانی به این شغل علاقه دارند آنها را در یک دوره آموزش کابینت سازی سروش جاوید ثبت نام کنند تا آنها به سرعت این مهارت را بیاموزند و سنین جوانانی وارد بازار کار شوند. در سنین بالا سعی کنید از ورود به عرصه کابینت سازی خودداری کنید. چرا که در این شغل در ابتدای کار شما باید خودتان کار کنید تا مهارت کافی را به دست بیاورید و سپس پس از حرفه‌ای شدن، شاگردانی را استخدام نمایید.

کابینت ساز چه وظایفی را بر عهده دارد؟

آیا تا به امروز به این اندیشیده‌اید که شما به عنوان یک کابینت‌ساز چه وظایفی را بر عهده دارید؟ آیا تنها ساخت کابینت و نصب آن درون آشپزخانه کار اصلی شما محسوب می‌شود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر، همه چیز اینگونه نیست و کابینت سازان وظایف مختلفی را بر عهده دارند که برخی آنها عبارتند از:

  • اندازه‌گیری و طرح نقشه‌ها
  • پیاده‌سازی کار براساس فضای موجود
  • داشتن دانش کافی در مورد ابزار و تجهیزات مورد نیاز
  • برای جلوگیری از مشکلات جدی قوانین ایمنی را رعایت کنند.
  • مهارت نصب لوازم جانبی کابینت
  • مشاوره درباره انواع کابینت‌ها و ابزارها به مشتریان خود
  • تشخیص و انتخاب مدل و طرح مناسب بسته به میزان فضای کار (به عنوان مثال رنگ‌های تیره برای محیط‌ها و فضاهای کوچک اصلا توصیه نمی‌شود.)

لوازم مورد نیاز کابینت ساز چیست؟

برای انجام کلیه فرآیند کابینت‎سازی از طراحی تا ساخت و نصب کابینت‌سازان به برخی لوازم و ابزارآلات خاص نیاز دارند. به همین منظور آنها باید این ابزارآلات را تهیه کنند و نحوه کار با آنها را دروه‌ آموزش کابینت سازی آموزش ببینند. در این حالت به درستی و براساس رعایت اصول و قوانین استاندارد می‌توانند از آنها بهره بگیرند. در ادامه لیستی از لوازم و تجهیزاتی که یک کابینت ساز به آنها نیاز دارد را آورده‌ایم:

  • دستگاه لبه چسبان pvc
  • دستگاه مکنده
  • کمپرسور هوا
  • دستگاه دور کن یا برش ام دی اف
  • وکیوم چوب
  • دستگاه برش و حکاکی CNC
  • دستگاه برش اتوماتیک
  • و غیره.

درآمد حاصل از شغل کابینت سازی چقدر است؟

درآمد حاصل از شغل، یکی از سوالات رایجی است که بسیاری از افراد همیشه قبل از ورود به یک شغل به آن فکر می‌کنند. آیا درآمد حاصل از شغل کابینت سازی قابل توجه است؟ آیا بازارکار این حرفه می‌تواند مناسب باشد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم امروزه کابینت جزء وسایل و ابزارهای ضروری و جدانشدنی یک آشپزخانه است. با توجه به افزایش ساخت و سازها و همچنین مدرن شدن دکوراسیون‌های داخلی، این شغل یکی از مشاغل پردرآمد است. در حقیقت بسیاری از خانواده‌ها به دنبال طراحی و ساخت یک کابینت مدرن و شیک هستند که کمترین فضا را بگیرد و بیشترین کاربرد را داشته باشد. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که شغل کابینت سازی جزء مشاغلی است که جامعه همیشه به آن نیاز دارد.

به طور کلی درآمد حاصل از شغل کابینت سازی به عوامل و معیارهای مهم و مختلفی از جمله تجربه، مهارت، کیفیت، خوش قول بودن و به روز بودن شما در زمینه طراحی و ساخت بستگی دارد. اگر شما در یک آموزشگاه معتبر نظیر آموزشگاه سروش جاوید آموزش دیده باشید و برای مدت کوتاهی در کنار یک استادکار حرفه‌ای کارآموزی کرده باشید، شک نکنید با ورود به بازارکار، درآمد بسیار بالا نسیب شما خواهد شد.

فضای شغلی و فرصت شغلی کابینت سازها

کابینت سازان پس از آموزش و کسب مهارت می‌توانند در کارگاه مشغول به کار شوند. این کارگاه‌ها به دلیل وجود دستگاه‌های مختلف و نوع فعالیتی که دارند معمولا در حاشیه یا اطراف شهر وجود دارند. بنابراین افرادی که توان اجاره جا یا کارگاه را ندارند و تازه آموزش دیده‌اند، می‌توانند در این کارگاه‌ها مشغول به کار شوند و تجربه کسب نمایند. در صورتی که رفت و آمد به این کارگاه‌ها سخت است شما می‌توانید به تعدادی از مغازه‌های کابینت‌سازی مراجعه کنید و استخدام شوید.

بسیاری از افرادی که چندین سال کار می‌کنند و مهارت کافی در این حوزه را به دست می‌آورند به طور مستقل فعالیت می‌کنند. البته برای افراد تازه کار به هیچ عنوان اجاره مغازه یا کارگاه به صورت مستقل توصیه نمی‌شود.

پایان

در این مطلب سعی بر آن داشتیم که شما را به صفر تا صد شغل کابینت سازی آشنا کنیم. اگر شما هم به این شغل علاقه‌مند هستید و قصد ورود به بازارکار را دارید، فرصت را از دست ندهید و در یک دوره آموزش کابینت سازی در یک آموزشگاه معتبر مانند آموزشگاه سروش جاوید ثبت نام نمایید. در این حالت شما پس از پایان دوره قطعا می‌توانید وارد بازارکار شوید و درآمد بسیار کسب نمایید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی