ایکس باکس 360 نسل هفتمی دوست داشتنی
مایکروسافت غول نرم افزاری و خالق سیستم عامل فراگیر ویندوز، زمانی وارد رقابت ساخت و عرضه کنسولهای بازی شد که رقبایی سرسخت در میدان انتظارش را میکشیدند. رقبایی که نامهای بزرگی را کنار زدند و ...
مایکروسافت غول نرم افزاری و خالق سیستم عامل فراگیر ویندوز، زمانی وارد رقابت ساخت و عرضه کنسولهای بازی شد که رقبایی سرسخت در میدان انتظارش را میکشیدند. رقبایی که نامهای بزرگی را کنار زدند و حالا برای سهمی بیشتر از بازار تلاش می کردند. بازاری در حال رشد با دورنمایی رنگین و پرسود.
ایکس باکس کلاسیک یک جعبه ی بازی کامل بود. پردازندهی بسیار سریعتر، هارد داخلی، شبکهی ایکس باکس لایو و تنوع قابل قبولی از بازی، مایکروسافت را وارد عرصه رقابت ساخت کنسولهای بازی کرد و حالا نسل هفتم انتظار ایکس باکس 2 را می کشید! ایکس باکس 2 با نام ایکس باکس 360 یک سال زودتر از رقیب ژاپنی عرضه شد و با تجربه ای که از نسل نخست بدست آورده بود، Xbox 360 توانست یکی از لانچهای موفق این صنعت را تجربه کند!
خرید بازی ایکس باکس 360 و کینکت
امکان خرید بازی های ایکس باکس 360 بصورت فیزیکی و دیجیتال از شبکه ایکس باکس لایو، لانچ تایتل های انحصاری قدرتمند و پشتیبانی حرفه ای باعث شدند تا 3 چراغ مرگ ناخوانده از محبوبیت این کنسول نکاهد و عرضه ی به موقع نسخه های ارتقاء یافته از جمله ایکس باکس 360 الیت و یا نسخه محدودترِ آرکید، امکان انتخاب آگاهانه برای خریداران را محقق کرد، اما بدون شک عامل احیای Xbox 360 بعد از ورود پر رنگ PS3 و تنگتر شدن عرضه رقابت، کینکت بود. دوربین حرکتی ایکس باکس برای رقابت با نینتندو وی و عقب نماندن از پلی استیشن موو عرضه شد اما بدون اغراق از نظر تکنولوژی یک گام از رقبا جلوتر بود. تکنولوژی که امکان تفریح چند نفره ی تمام اعضای خانواده را بدون داشتن تجربه در دنیای ویدیو گیم فراهم می کرد و تنوع قابل قبول بازی ها با امکان خرید بازی های کینکت ایکس باکس 360 بصورت فیزیکی یا دیجیتال در کنار میل بسیار زیاد سازندگان خُرد و بزرگ برای کار بر روی این بستر جدید، کینکت را به فروش چندین میلیونی رساند.
نسل هفتم در سال 2012 به کار خود خاتمه داد و Xbox One و PS4 جایگزین پدران خود شدند اما نوآوری های مایکروسافت و ایکس باکس 360 از جمله شبکه ی ایکس باکس لایو، مکانیزم دریافت اچیومنت، آواتار آیتم ها و حتی ارتقای ظرفیت دیسک های بازی از 7.8 گیگ به 8.4 گیگ بدون تغییر در نوع سخت افزار و البته هیاهوی کپی خور و درگیری بین هکرها و مایکروسافت و موج های Ban و همه و همه Xbox 360 را به کنسولی محبوب و موفق تبدیل کرد.
با وجود گذشت یک دهه از پایان نسل هفتم، هنوز هم ویجی بازار با کیفیتی بی نظیر امکان خرید بازی های ایکس باکس 360 را محقق کرده تا آرشیو طرفداران را کاملتر و دسترسی علاقمندان به عناوین اصلی و با کیفیت این کنسول را محیا کند.
کاملترین آرشیو بازیهای ایکس باکس 360
مجموعه ی بازی های ایکس باکس 360 در کنار عناوینی که بطور خاص برای کینکت منتشر شده اند و برای اجرا به این دوربین نیاز دارند بالغ بر 800 عنوان بازی را شامل میشود که این تعداد یعنی اگر هر روز یک بازی جدید را تجربه کنید چیزی بالغ بر 2 سال طول میکشد تا بتوانید به تمام این مجموعه سر بزنید و لازم بذکر است که این تعداد تنها بازی های عرضه شده بر روی دیسک را شامل شده و اگر کنسول جیتگ شده در اختیار داشته باشید، بالغ بر 100 عنوان بازی جذاب آرکید هم انتظارتان را میکشند. بازی هایی که تنها بصورت دیجیتال عرضه شده و عرضهی فیزیکی نداشته اند. توضیح در رابطه با جیتگ و ویژگیهای آن نیاز به مقالهای مفصل دارد اما تنها به این نکته باید اشاره کنیم که محتوای اضافی از قبیل موسیقی های بیشتر برای گیتار هرو و یا اتوموبیل های بیشتر برای فورتزا موتور اسپرت مواردی هستند که بدون نیاز به شبکه ی ایکس باکس لایو فقط از عهده ی کنسول های جیتگ بر میآید!
نکته ای که نیاز به توضیح است، امکان اجرای بازی های ایکس باکس 360 بر روی ایکس باکس وان بوده که جمع زیادی از دارندگان کنسول نسل هشتم در رابطه با آن کنجکاو هستند. برای اجرای بازی های ایکس باکس 360 بر روی ایکس باکس وان به دیسک اصلی و اورجینال بازی در کنار اتصال به شبکه ی ایکس باکس لایو برای دریافت نسخه ی آماده شده برای کنسول نسل هشتم نیاز است و در غیر اینصورت بازی باید بصورت دیجیتال از شبکه ی ایکس باکس لایو خریداری شود چرا که درایو کنسول ایکس باکس وان کرک نشده و امکان اجرای بازی های کپی را ندارد. از طرفی بازی ها باید حتما پچ مربوط به ایکس باکس وان را برای اجرا بر روی این کنسول در عین حال اورجینال بودن دریافت کرده باشند تا امکان اجرای آنها بر روی وجود داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر دز این زمینه بهتر است تا لیست بازی های اورجینال قابل اجرای ایکس باکس 360 بر روی ایکس باکس وان را در گوگل جستجو نمایید.
پس اگر هنوز تجربه ی استفاده از Xbox 360 و کینکت را ندارید، تا فرصت باقیست خودتان را به این ضیافت مهمان کنید!
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خوب پسر خوب پول جمع کن و ضمن پول جمع کردند صبور باش و همچنین دعا کن که هر چه سریع تر پروژه ژنیا یا همان شبیه ساز ایکس باکس سیصد و شصت بر روی کامپیوتر های شخصی به سرمنزل مقصود برسد و با کیفیت های وان کی / تو کی / فور کی و یا حتی این کی با کلی امکانات ریز و درشت گرافیکی که قفط و فقط بر روی کامپیوتر های دسکتاپ گیمینگ رده متوسط رو به بالا قابل دستیابی و انجام هست به انجام بازی بپرداز و از مزایای بیشمار امولیتور یا همان شبیه ساز بهره ببر. ضمناً بر روی دستگاه های بازی بعدی که این بازی را پورت کردند می توانی بهره ببری. غیر از سه پلتفرم زمان خودش یعنی رایانه های شخصی/ پلی استیشن سه / ایکس باکس سیصد و شصت.
هعب من که هنوز ۳۶۰ دارم
به نظر من نام ایکس باکس وان رو باید میزاشتن "XBOX 720" !
حداقل به برکت این اسم فروشش بیش تر میشد .