ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

آموزش راه اندازی کسب وکار اینترنتی

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید از کجا شروع کنیم؟ آسان‌ترین و پردرآمدترین روش کسب درآمد از اینترنت چیست؟ اگر شما هم تصمیم گرفته‌اید که از دنیای بزرگ اینترنت به درآمد برسید، با ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۵

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید از کجا شروع کنیم؟ آسان‌ترین و پردرآمدترین روش کسب درآمد از اینترنت چیست؟ اگر شما هم تصمیم گرفته‌اید که از دنیای بزرگ اینترنت به درآمد برسید، با ما همراه باشید. ما در آموزش راه اندازی کسب وکار اینترنتی تمام مراحلی که باید پشت سر بگذارید، مرور خواهیم کرد.

شناسایی پتانسیل‌ها؛ اولین مرحله در راه اندازی کسب و کار اینترنتی

در گام اول باید لیستی از مهارت‌ها، توانایی‌ها، تخصص، علایق و غیره خود آماده کنید. این لیست به ایده‌یابی شما کمک می‌کند. نگران نشوید. نباید تخصص و مهارت‌های خیلی خاصی داشته باشید. برای مثال اگر اهل ورزش هستید، همین موضوع را می‌توانید به عنوان علاقه یا مهارت خود یادداشت کنید.

در نظر داشته باشید که راه‌اندازی یک کسب‌وکار که به آن علاقه دارید، شانس موفقیت شما را دوچندان می‌کند. چرا که در این صورت خستگی، دلسردی، مشکلات و غیره کمتر شما را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

شکار ایده‌ها؛ از مهم‌ترین گام‌های شروع کسب‌وکار آنلاین

نیازی نیست که یک فکر ناب در سر داشته باشید. کافی است با توجه به مهارت‌ها و علایق خود یک حوزه برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود پیدا کنید. این ایده نباید الزاما خاص باشد یا تابه‌حال به ذهن کسی خطور نکرده باشد. برعکس، بسیاری از کسب‌وکارهای موفق از ایده‌های بسیار ساده شروع شده‌اند. برای پیداکردن ایده به مشکلات، نیازها و دغدغه‌های مردم فکر کنید. یک ایده زمانی مورد استقبال قرار می‌گیرد که بتواند گرهی از مشکلات یا نیازهای مشتریان باز کند.

ارزیابی ایده‌ها؛ گام سوم شروع کسب‌وکار

حالا ارزیابی کنید که احتمال موفقیت ایده شما چقدر است. برای این کار خیلی ساده به گوگل سر بزنید. می‌توانید از ابزار گوگل ترندز هم کمک بگیرید. کلمات مرتبط با ایده خود را در این ابزارها سرچ کنید. بررسی کنید که این کلمات چندبار سرچ شده‌اند؟ چه سایت‌هایی روی این موضوع کار کرده‌اند؟ چه استراتژی‌هایی دارند؟ کاربران در این سایت‌ها چه نظراتی داده‌اند؟ آیا راضی بوده‌اند یا نه؟ به چه مشکلاتی اشاره کرده‌اند؟

به‌علاوه، در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و غیره هم ایده خود را ارزیابی کنید. مشورت با کسانی که قبلا ایده‌های شبیه به شما را پیاده‌سازی کرده‌اند، هم یکی دیگر از کارهایی است که می‌توانید انجام دهید. در نهایت، زمانی که از ظرفیت بالای ایده خود مطمئن شدید، به سراغ گام بعدی بروید.

انتخاب نوع کسب‌وکار؛ حساس‌ترین گام

براساس ایده خود نوع کسب‌وکارتان را مشخص کنید. برای معرفی محصولات و خدمات خود می‌توانید روش‌های زیر را انتخاب کنید:

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی: اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و غیره فضاهایی مناسبی برای معرفی محصولات و خدمات هستند. شما می‌توانید با فعالیت منظم و مفید در این شبکه‌های اجتماعی مشتری جذب کنید؛ اما یک نکته را هم در نظر داشته باشید. هر لحظه امکان حذف‌شدن صفحه یا کانال شما وجود دارد. هم‌چنین، فیلترشدن همیشگی هم کسب‌وکار شما را تهدید می‌کند. پس در آموزش راه‌ اندازی کسب وکار اینترنتی به شما پیشنهاد می‌کنیم که به این روش اکتفا نکنید.

راه‌اندازی سایت: بهترین و پردرآمدترین کسب‌وکارهای اینترنتی با سایت به موفقیت رسیده‌اند. داشتن یک سایت اعتبار بالایی به کسب‌وکار شما می‌بخشد. هم‌چنین، احتمال فیلترشدن یا از دست‌رفتن اطلاعات آن بسیار ضعیف است. علاوه بر این، با داشتن یک سایت شما نباید درگیر اعلام قیمت، موجودی، ثبت سفارش مشتری و غیره باشید. تمام این کارها که در شبکه‌های اجتماعی باید انجام دهید، با سایت از دوش شما برداشته می‌شود.

حتما می‌گویید که راه‌اندازی سایت هم زحمت‌های خود را دارد. باید بدانید که برای راه اندازی سایت همیشه هم به سرمایه زیاد یا تخصص نیاز ندارید. می‌توانید با کمک فروشگاه ساز با کمترین هزینه و بدون آشنایی با برنامه‌نویسی خودتان یک سایت طراحی کنید. تمام آموزش‌های لازم برای این کار کاملا رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد. به‌علاوه، رفع مشکلات فنی سایت هم توسط تیم‌ پشتیبان برطرف می‌شود. پس راه‌اندازی سایت اصلا سخت نیست؛ بلکه به موفقیت رساندن یک سایت است که چالش‌های خود را دارد. درست مثل هر کسب‌وکار دیگری.  

شناسایی مخاطبان؛ گام پنجم شروع کسب و کار اینترنتی

محصولات یا خدمات شما به درد چه کسانی می‌خورد؟ خانم‌ها؟ آقایان؟ دانشجویان؟ کودکان؟ چه سایت داشته باشید و چه در شبکه‌های اجتماعی شروع به کار کنید، باید مخاطب خود را بشناسید. تنها در این صورت است که می‌توانید آن‌ها را جذب کنید.

بررسی رقبا قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی

در این مرحله باید روی رقیبان خود متمرکز شوید. با جستجو در گوگل و شبکه‌های اجتماعی، سایت‌ها و صفحات موفق در حوزه خود را پیدا کنید. نقاط ضعف و قدرت آن‌ها را بشناسید. روش‌های بازاریابی یا جذب مشتری آن‌ها را بررسی کنید و....

شروع یک کسب‌وکار اینترنتی

بعد از این که ایده خود را پیدا کردید؛ تمام جوانب آن را سنجیدید و غیره، باید دست به کار شوید. یک نام مناسب روی کسب و کار خود بگذارید. محصولات احتمالی خود را آماده کنید. سپس سایت یا صفحات خود در شبکه‌های مجازی را راه‌اندازی کنید. پیشنهاد ما این است که کسب‌وکار خود را هم در سایت و هم در شبکه‌های اجتماعی گسترش دهید.

در این صورت شانس موفقیت خود را دوچندان می‌کنید. اگر قصد ساخت سایت دارید، مسلما باید مراحل اضافه‌تری مثل: دریافت مجوز، دریافت درگاه پرداخت آنلاین و غیره را هم پشت سر بگذارید. با این وجود، نگران نباشید. این مراحل خیلی ساده‌تر از اقداماتی است که برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار غیراینترنتی باید انجام دهید.

جذب مشتری برای کسب درآمد اینترنتی

بعد از راه‌اندازی سایت و صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی باید مشتری جذب کنید. برخی از کسب‌وکارهای اینترنتی خیلی زود مشتری پیدا می‌کنند؛ اما بسیاری از آن‌ها طول می‌کشد تا اولین درآمد خود را تجربه کنند. با این وجود، زمانی که به درآمد می‌رسند، این انتظار طولانی جبران می‌شود.

فراموش نکنید که در دنیای اینترنت کلمات، عکس‌ها و ویدیوها راه‌های ارتباطی شما با مشتری هستند. پس تولیدمحتوای باکیفیت را جدی بگیرید. هم‌چنین، برای جذب مشتری بیشتر حتما در مورد روش‌های بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، سئو سایت و غیره تحقیق کنید.

آیا شما هم می‌توانید یک کسب‌وکار اینترنتی راه‌اندازی کنید؟

در آموزش راه اندازی کسب وکار اینترنتی تمام مراحلی که باید پشت سر بگذارید، مرور کردیم. از پیداکردن ایده تا جذب مشتری. شاید بعد از خواندن این مراحل برای دست‌به‌کارشدن تردید پیدا کرده باشید. باید بدانید که هر کسب‌وکاری سختی‌های خود را دارد؛ اما اگر کسی پشتکار داشته باشد، حتما به موفقیت می‌رسد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی