سریال Squid Game ارزش شبکه نتفلیکس را ۱ میلیارد دلار افزایش داد
هوانگ دونگ-هیوک (Hwang Dong-hyuk) به عنوان خالق سریال Squid Game برای شبکه نتفلیکس (Netflix) اعلام کرد که محصول خود موفقیتی بزرگ برای شرکت ناشر در سال ۲۰۲۱ بود که ارزش زیادی برای آنها به ارمغان ...
هوانگ دونگ-هیوک (Hwang Dong-hyuk) به عنوان خالق سریال Squid Game برای شبکه نتفلیکس (Netflix) اعلام کرد که محصول خود موفقیتی بزرگ برای شرکت ناشر در سال ۲۰۲۱ بود که ارزش زیادی برای آنها به ارمغان آورد، اما هیچ چیز دست تیم سازنده را نگرفت.
گزارش جدید رسانه Los Angeles Times به جزئیات تازهای در خصوص ارزش شبکه نتفلیکس بعد از سودآوری ۹۰۰ میلیون دلاری برای پخش سریال Squid Games اشاره میکند. با این حال، خالق کل این سریال یعنی هواهنگ دونگ-هیوک، تمام حقوق معنوی اثر خودش را از دست داد و هیچ مزد مازادی را هم دریافت نکرد. به طور خلاصه اینطور باید گفت که سریال یادشده اکنون از لحاظ معنوی هم متعلق به شرکت نتفلیکس است.
این موضوع برای هوانگ چه معنایی دارد؟ در مصاحبه سال ۲۰۲۱، او توضیح داد که سریال Squid Game به اندازهای بزرگ بود که میتوانست آن را روی میز بگذارد و ناگهان مشهور شود، اما با انتشار آن از طریق نتفلیکس، او از ثروتمند شدن دور شد. در همین حال، نتفلیکس نیز اکنون کنترل کاملی روی یکی از بزرگترین فرانچایزهای سرگرمی جهان دارد.
هوانگ یک دهه تلاش کرد تا داستان خودش را بفروشد؛ این یکی از دلایلی بود که او بسیار مشتاق شد تا با بزرگترین غول سرویسهای استریمینگ قرار داد امضا کند. هوانگ زندگی سختی داشته و همواره با مادر و مادربزرگش زندگی میکرد و حتی در مقعطی برای به دست آوردن پول، مجبور شد که لپ تاپ خودش را با قیمت ۶۷۵ دلار بفروشد. نتفلیکس پروژه او را پذیرفت، اما هوانگ آن همه حقوق و امتیازاتی که دنیای فیلمهای سینمایی را تا حدودی دگرگون کرد را از دست داد.
داستان هواهنگ سرچشمهای از آن اتفاقاتی است که کمپانی نتفلیکس چه بلاهایی بر سر سازندگان کرهای میآورد و در ازای این همه زجر، سود بسیار کمی به این سازندگان میدهد. رسانه لس آنجلس تایمز به نقل از خالق سریال Squid Games مینویسد:
در ابتدا این فکر که مردم سراسر جهان میتوانند برنامههای من را تماشا کنند، هیجان انگیز بود؛ اما حالا دارم به این فکر میکنم که [نتیجهاش] چه شد؟
بر اساس همین گزارش، خالقان از طریق انجمن نویسندگان تلویزیون و رادیو کره به میز مذاکره میروند، اما نتفلیکس هیچ توافقی با این انجمن ندارد. در عوض آنها پول پروژه خودشان را از قبل دریافت میکنند که نرخ آن از ۳۰ هزار تا ۱۵۰ هزار دلار خواهد بود. پروسه ساخت سریالها هم ۲ الی ۳ سال به طول میانجامد که در این بازه زمانی هم نویسندگان چیزی دستگیرشان نمیشود. کمپانی نتفلیکس نیز به رسانه لس آنجلس تایمز میگوید:
ما نرخهای منصفانه و بسیار رقابتی را به سازندگان محتوای K خود پرداخت میکنیم و استانداردهای واضحی را برای شرکای کرهای خود تعیین میکنیم که همه نمایشها و فیلمهای ما را تولید میکنند. این استانداردها مطابق قوانین کره است و حتی از آن هم فراتر میرود.
هنوز تاریخ انتشاری برای فصل دوم سریال Squid Games مشخص نشده است. به هر حال در آینده برای دریافت و مطالعه آخرین اخبار پیرامون این سریال و برنامههای بعدی سازندهاش، وب سایت ویجیاتو را حتما دنبال کنید.
نظر شما در خصوص این خبر چیست؟ نظرات خود را پیرامون این موضوع با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازیهای ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه نمایید.
ویجیلاگ پلاس: دادگاه ایکس باکس و استارفیلد انحصاری پلی استیشن؟!
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.