ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Squid Game
اخبار و مقالات

سریال Squid Game ارزش شبکه نتفلیکس را ۱ میلیارد دلار افزایش داد

هوانگ دونگ-هیوک (Hwang Dong-hyuk) به عنوان خالق سریال Squid Game برای شبکه نتفلیکس (Netflix) اعلام کرد که محصول خود موفقیتی بزرگ برای شرکت ناشر در سال ۲۰۲۱ بود که ارزش زیادی برای آن‌ها به ارمغان ...

علی جلیلی
نوشته شده توسط علی جلیلی | ۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰

هوانگ دونگ-هیوک (Hwang Dong-hyuk) به عنوان خالق سریال Squid Game برای شبکه نتفلیکس (Netflix) اعلام کرد که محصول خود موفقیتی بزرگ برای شرکت ناشر در سال ۲۰۲۱ بود که ارزش زیادی برای آن‌ها به ارمغان آورد، اما هیچ چیز دست تیم سازنده را نگرفت.

گزارش جدید رسانه Los Angeles Times به جزئیات تازه‌ای در خصوص ارزش شبکه نتفلیکس بعد از سودآوری ۹۰۰ میلیون دلاری برای پخش سریال Squid Games اشاره می‌کند. با این حال، خالق کل این سریال یعنی هواهنگ دونگ-هیوک، تمام حقوق معنوی اثر خودش را از دست داد و هیچ مزد مازادی را هم دریافت نکرد. به طور خلاصه اینطور باید گفت که سریال یادشده اکنون از لحاظ معنوی هم متعلق به شرکت نتفلیکس است.

مطلب پیشنهادی
هیولا‌های گوشت‌خوار در قاب تلویزیون
بهترین سریال ترسناک زامبی محور | ۲۷ سریال برتر حمله زامبی ها

این موضوع برای هوانگ چه معنایی دارد؟ در مصاحبه‌ سال ۲۰۲۱، او توضیح داد که سریال Squid Game به اندازه‌ای بزرگ بود که می‌توانست آن را روی میز بگذارد و ناگهان مشهور شود، اما با انتشار آن از طریق نتفلیکس، او از ثروتمند شدن دور شد. در همین حال، نتفلیکس نیز اکنون کنترل کاملی روی یکی از بزرگ‌ترین فرانچایزهای سرگرمی جهان دارد.

Squid Game

هوانگ یک دهه تلاش کرد تا داستان خودش را بفروشد؛ این یکی از دلایلی بود که او بسیار مشتاق شد تا با بزرگ‌ترین غول سرویس‌های استریمینگ قرار داد امضا کند. هوانگ زندگی سختی داشته و همواره با مادر و مادربزرگش زندگی می‌کرد و حتی در مقعطی برای به دست آوردن پول، مجبور شد که لپ تاپ خودش را با قیمت ۶۷۵ دلار بفروشد. نتفلیکس پروژه او را پذیرفت، اما هوانگ آن همه حقوق و امتیازاتی که دنیای فیلم‌های سینمایی را تا حدودی دگرگون کرد را از دست داد.

داستان هواهنگ سرچشمه‌ای از آن اتفاقاتی است که کمپانی نتفلیکس چه بلاهایی بر سر سازندگان کره‌ای می‌آورد و در ازای این همه زجر، سود بسیار کمی به این سازندگان می‌دهد. رسانه لس آنجلس تایمز به نقل از خالق سریال Squid Games می‌نویسد:

در ابتدا این فکر که مردم سراسر جهان می‌توانند برنامه‌های من را تماشا کنند، هیجان انگیز بود؛ اما حالا دارم به این فکر می‌‌کنم که [نتیجه‌اش] چه شد؟

مطلب پیشنهادی
نور، صدا، دوربین، اکشن!
معرفی 47 تا از بهترین سریال های اکشن جهان | آپدیت 2024

بر اساس همین گزارش، خالقان از طریق انجمن نویسندگان تلویزیون و رادیو کره به میز مذاکره می‌روند، اما نتفلیکس هیچ توافقی با این انجمن ندارد. در عوض آن‌ها پول پروژه خودشان را از قبل دریافت می‌کنند که نرخ آن از ۳۰ هزار تا ۱۵۰ هزار دلار خواهد بود. پروسه ساخت سریال‌ها هم ۲ الی ۳ سال به طول می‌انجامد که در این بازه زمانی هم نویسندگان چیزی دستگیرشان نمی‌شود. کمپانی نتفلیکس نیز به رسانه لس آنجلس تایمز می‌گوید:

ما نرخ‌های منصفانه و بسیار رقابتی را به سازندگان محتوای K خود پرداخت می‌کنیم و استانداردهای واضحی را برای شرکای کره‌ای خود تعیین می‌کنیم که همه نمایش‌ها و فیلم‌های ما را تولید می‌کنند. این استانداردها مطابق قوانین کره است و حتی از آن هم فراتر می‌رود.

هنوز تاریخ انتشاری برای فصل دوم سریال Squid Games مشخص نشده است. به هر حال در آینده برای دریافت و مطالعه آخرین اخبار پیرامون این سریال و برنامه‌های بعدی سازنده‌اش، وب سایت ویجیاتو را حتما دنبال کنید.

نظر شما در خصوص این خبر چیست؟ نظرات خود را پیرامون این موضوع با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازی‌های ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه نمایید.

مطلب پیشنهادی
نگاهی به جدیدترین اقتباس از بازی‌های ویدیویی
سریال Halo – یک مجموعه علمی تخیلی در مقیاس بزرگ

ویجی‌لاگ پلاس: دادگاه ایکس باکس و استارفیلد انحصاری پلی استیشن؟!

بازی Call of Duty می‌تواند باعث کوچ ۲۰٪ از بازیکنان به ایکس باکس شود - ویجیاتو
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی