ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

جزییات جدیدی از گیم‌پلی بازی Cyberpunk 2077 منتشر شد

چند روز قبل، لایواستریمی با محوریت بازی Cyberpunk 2077 پخش شد که ویدیویی ۱۵ دقیقه‌ای از گیم پلی بازی به نمایش می‌گذاشت. این ویدیو به اندازه کافی جزئیات تازه را در اختیار ما قرار می‌داد ...

سورنا رضایی
نوشته شده توسط سورنا رضایی | ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۴۸

چند روز قبل، لایواستریمی با محوریت بازی Cyberpunk 2077 پخش شد که ویدیویی ۱۵ دقیقه‌ای از گیم پلی بازی به نمایش می‌گذاشت. این ویدیو به اندازه کافی جزئیات تازه را در اختیار ما قرار می‌داد اما سازندگان در استودیو سی‌دی پراجکت رد به همین مورد بسنده نکرده و طی یک گفتگو اطلاعات بیشتری را درباره جدیدترین محصولشان در اختیار علاقه مندان قرار دادند.

یکی از مواردی که طی گفتگوهای سازندگان به آن پی بردیم این بود که سلاح‌ها در بازی Cyberpunk 2077 به سه دسته Smart ،Tech و Power تقسیم بندی می‌شوند. سلاح‌ها توسط شرکت‌های مختلف ساخته می‌شوند که هر یک دارای پیشینه‌ای منحصر بفرد و جالب هستند.

برخی سلاح‌ها برای استفاده با سایبرورها (Cyberware) طراحی شده‌اند که عملکردشان را بهبود می‌بخشند. برای مثال، می‌توان به سایبروری اشاره کرد که سرعت شلیک گلوله در ثانیه را افزایش می‌دهد. سلاح‌های دیگری هم هستند که برای اهداف متفاوتی ساخته شده‌اند و بسیاری از آن‌ها دارای حالت دوم تیراندازی هستند.

بازی Cyberpunk 2077

استفاده طولانی‌ مدت از یک سلاح باعث می‌شود تا عملکرد کاربر در هنگام استفاده از آن بهبود یابد. از نتایج این اتفاق می‌توان سرعت بیشتر در بارگذاری مجدد خشاب، کنترل بهتر سلاح در حین شلیک و چند مورد دیگر اشاره کرد. همه این موارد در انیمیشن‌های مربوط به آن سلاح نیز تاثیر می‌گذارند تا کاربر پیشرفت‌ها را به چشم ببیند. کاربر می‌تواند سلاح‌ها را براساس سلیقه‌ و نیازهایش شخصی سازی کند که شامل تغییر ظاهر و اتصال اتچمنت‌های مختلف از جمله صدا خفه‌کن و دوربین می‌شود.

سایبرورها نقش مهمی در بازی Cyberpunk 2077 و سیستم مبارزه آن ایفا می‌کنند. اتصال این آیتم‌ها به بدن شخصیت اصلی باعث می‌شود تا عملکردش در یک زمینه خاص بهبود یابد. برای مثال، یک سایبرور باعث می‌شود تا مهارت‌های شخصیت اصلی در هنگام نبردهای تن به تن افزایش یابد یا سایبرور دیگری این اجازه را به کاربر می‌ دهد تا برای مدت کوتاهی همه چیز را به‌صورت آهسته (Slow Motion) ببیند. در طول بازی کاربر حتی این امکان را پیدا می‌کند تا سایبرورهای دشمنان را هک کرده و آن‌ها را به انجام کاری وادار کند. برای مثال، می‌توان به کشیدن ضامن نارنجک و عدم پرتاب آن اشاره کرد.

برخی ماموریت‌های فرعی Street Stories نام دارند. این ماموریت‌ها در واقع شغل‌هایی هستند که فیکسرها به شخصیت اصلی محول می‌کنند. سازندگان تاکید دارند که این ماموریت‌های فرعی از لحاظ داستان و پرداخت شخصیت وی (V) غنی هستند. به بیان دیگر، می‌توان گفت با مواردی شبیه به Witcher Contracts در The Witcher 3: Wild Hunt مواجه هستیم.

در پایان، لازم به ذکر است که بازی Cyberpunk 2077 در تاریخ ۱۶ آوریل سال ۲۰۲۰ (۲۸ فروردین سال ۱۳۹۹) برای پلتفرم‌های پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، پی سی و گوگل استیدیا عرضه خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی