مدیر عملیاتی سرور پارس: فیلترینگ و محدودیتها مانع از فعالیت بینالمللی میشود
مدیر عملیاتی سرور پارس اعلام کرد که شرکتهای هاستینگ و سرور ایرانی از نظر فنی توانایی صادرات محصول را دارند اما موانع زیادی بر سر راه آنها قرار دارد که مانع از فعالیت جهانی آنها ...
مدیر عملیاتی سرور پارس اعلام کرد که شرکتهای هاستینگ و سرور ایرانی از نظر فنی توانایی صادرات محصول را دارند اما موانع زیادی بر سر راه آنها قرار دارد که مانع از فعالیت جهانی آنها میشود. او باور دارد که فیلترینگ و محدودیتهای اینترنتی باعث شده است که آنها بهناچار خدمات خارج کشور خود را به حالت تعلیق درآورند.
طی یک رویداد و در یک نشست خبری، مجموعه سرور پارس از هویت بصری جدید خود و همچنین شرکت زیرمجموعه خود، یعنی پارس هاست رونمایی کرد. پارس هاست قرار است با هویت جدید خود وارد حوزه خدمات ابری شود. «علی کتابی»، مدیر عملیاتی سرور پارس، در نشست خبری این رویداد اعلام کرد: «محدودیتهای اینترنتی و فیلترینگ، شرکتهایی مثل ما را ناچار کرد که خدماتمان را از خارج کشور جمع کنیم و به داخل کشور بیاوریم. اگر این اجبار نبود، میتوانستیم خدمات بینالمللی خوبی داشته باشیم. ما مجبور شدیم این کار را بکنیم، چرا که اگر ارتباط ایران و خارج قطع میشد، کسی که روی سرور خارج کشور قرار داشت، دچار مشکل میشد و تصور میکرد ما این ارتباط را قطع کردهایم.»
کتابی درباره اینکه چه مواردی باید حلوفصل شود تا آنها بتوانند فعالیت بینالمللی داشته باشند، اعلام کرد: «وقتی بیرون از ایران سرور راهاندازی میکنید، هزینه راهاندازی این تجهیزات را با دلار ۵ هزار تومان انجام میدهید و بعد میبینید که دلار ۵۰ هزار تومان شده است. در این شرایط برنامهریزی برای برگشت سرمایه ممکن نیست. باید شرایط بازگشت سرمایه هم بهوجود بیاید.»
کتابی همچنین در مورد اثرات فیلترینگ بر کسبوکارشان گفت: «فیلترینگ هم مثبت بود و هم منفی. برخی افراد نیاز به سرورهای مجازی داشتند تا از طریق آن، یکسری سایتها را باز کنند که در نتیجه آن، تعداد مشتریان در بخش سرور مجازی بیشتر شد.» او در پاسخ به دیجیاتو، درباره مشکلات اصلی که حوزه آنها را تهدید میکند نیز گفت: «حداقل با ماهی یک حمله DDoS مواجه هستیم و این موضوع طی یک سال اخیر رشد داشته است. همچنین برخی مشکلات نظیر قطعی برق و کولینگ و... نیز دامنگیر کار ما میشود و ما برای مقابله با این مشکلهای متنوع دیتاسنترها در ایران یک راهکار داریم. ما کاری کردیم که تخممرغهایمان در یک سبد نباشد و اگر مشکلی برای یک دیتاسنتر بهوجود بیاید، تنها بخشی از خدمات ما با مشکل مواجه شود، نه همه آنها.»
کتابی در این نشست اعلام کرد که تاکنون بیش از صد هزار سایت توسط مجموعه آنها میزبانی شده است. او ابراز امیدواری کرد فاز جدید خدمات این شرکت بتواند در آینده به گسترش و رشد آنها کمک کند: «همیشه دوست داشتیم دیتاسنتر خودمان را داشته باشیم. افتتاح دیتاسنتر ابری از برنامههای آتی شرکت پارس سرور است.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
امیدوارم روزی برسه که این جور دسترسی ها دغدغه کشورم نباشه.