ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ورود رسمی سونی (SONY) به بازار صرافی‌های ارز دیجیتال
رپورتاژ آگهی

ورود رسمی سونی (SONY) به بازار صرافی‌های ارز دیجیتال

مدتی است که کمپانی‌های بزرگ فعال در سطح جهانی وارد دنیای کریپتوکارنسی شده‌اند و حالا پس از ماجرای طرفداری و حمایت دل (DELL) از بیت کوین نوبت به کمپانی محبوب سونی (SONY) رسیده است؛ این ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۵

مدتی است که کمپانی‌های بزرگ فعال در سطح جهانی وارد دنیای کریپتوکارنسی شده‌اند و حالا پس از ماجرای طرفداری و حمایت دل (DELL) از بیت کوین نوبت به کمپانی محبوب سونی (SONY) رسیده است؛ این کمپانی که یکی از بزرگترین شرکت‌های ژاپنی فعال در حوزه بازی، موسیقی و تولید دوربین است، با هدف تنوع‌بخشی به پرتفوی سرمایه‌گذاری از یک طرف و جا نماندن از روند تغییرات جهان که در حال پذیرش گسترده رمزارزهاست از سوی دیگر، به سرمایه‌گذاری در دنیای کریپتوکارنسی روی آورده است. اولین قدم رسمی سونی در دنیای رمزارزها خرید صرافی ارز دیجیتال Amber بود. این خرید غیرمنتظره روحی جدید در کالبد صرافی‌های رمزارزی دمیده و بسیاری از تحلیل‌گران این عمل را قدمی مثبت در جهت ورود صرافی ژاپنی آمبر به دنیای رقابت با برترین صرافی‌های جهان تلقی کرده‌اند. با ما در این مطلب همراه باشید تا جزئیات این خبر را بیشتر مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

حرکت SONY به سمت ارزهای دیجیتال

مدت‌هاست که کمپانی محبوب سونی به فکر گسترش سطح فعالیت خود در دنیای جدیدی است که حدوداً 1 دهه از عمر آن می‌گذرد و با این وجود توانسته است مرزهای جهانی را درنوردیده و پذیرش همگانی دست پیدا کند؛ بله، درست حدس زدید ما درباره دنیای کریپتوکارنسی صحبت می‌کنیم که سونی چند سال است پیگیر آن بوده و از طریق سرمایه‌گذاری یا همکاری در پروژه‌های مربوط به حوزه Web3 نشان داده است که نسبت به گسترش این دنیای نوظهور خوش‌بین است. البته لازم به ذکر است که هرچند همکاری‌های قبلی این کمپانی در حوزه وب 3 بسیار مفید و مثمر ثمر بوده؛ اما مالکیت و اداره مستقل یک صرافی ارز دیجیتال مطمئناً چیزی فراتر از یک همکاری است و خرید چنین صرافی ارز دیجیتالی یعنی گروه سونی که سازنده پلی‌استیشن هستند، تصمیم خود را برای ورود رسمی به دنیای رمزارزها گرفته‌اند.

خبر خرید صرافی ارز دیجیتال Amber اولین بار از سوی یک خبرنگار چینی به نام کالین وو (Colin Wu) منتشر شد و سپس وب‌سایت بلاک نیز این خبر را تائید کرد. این صرافی ارز دیجیتال در طول چند سال فعالیت خود فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده است و براساس گزارشی که صرافی کیف پول من از این صرافی ارز دیجیتال منتشر کرده، پس از ورشکستگی صرافی FTX وضعیت چندان خوبی به لحاظ نقدینگی و بودجه کافی برای توسعه نداشته است. حال باید دید که آیا گروه سونی از پس این مسئولیت که صرافی Amber را از آب و گل درآورد، برخواهد آمد یا خیر!

مطمئناً سونی که ارزش بازاری بیش از 100 میلیارد دلار دارد و در چند سال گذشته به بررسی پتانسیل‌های استفاده از توکن‌های NFT و بلاکچین در حوزه بازی‌ها پرداخته است، در قدم رسمی خود به دنیای رمزارزها بی‌گدار به آب نخواهد زد.

نگاهی به صرافی ارز دیجیتال Abmber

صرافی ارز دیجیتال آمبر تا پیش از سال 2022 میلادی با نام دی‌کورت (DeCurret) در ژاپن فعالیت می‌کرد و پس از آن که از سوی گروه آمبر خریداری شد نام خود را به صرافی Amber Japan تغییر داد. البته آمبر سرمایه تجاری قابل توجهی در صرافی FTX داشت و پس از ماجرای ورشکستگی و منحل شدن آن، کمی با مشکلات مالی مواجه گردد که وضعیت این گروه را تغییر داد و همین موضوع نیز موجب شد تا تحولی در برنامه‌های جمع‌آوری سرمایه گروه آمبر ایجاد گردد.

لازم به ذکر است که صرافی ارز دیجیتال در دسامبر سال 2022 با اقبال خوبی در دور C جذب سرمایه‌ مواجه شد و در همین سری از دور سرمایه‌گذاری که به رهبری فن بوشی کپیتال (Fenbushi Capital) برگزار گردید، سرمایه‌ای در حدود 300 میلیون دلار جمع‌آوری نماید. در این دور از جذب سرمایه صرافی آمبر شاهد حضور شرکت‌های سرمایه‌گذاری معتبری نظیر سکویا چین (Sequoia China)، کوین بیس(Coinbase)، تمسک (Temasek)، پانترا کپیتال (Pantera Capital) و تایگر گلوبال (Tiger Global) نیز بودیم که چنین امری موجب شد تا اعتبار این صرافی و همچنین گروه آمبر در میان تریدرها و سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال افزایش پیدا کند.

سیاست های ژاپن در برابر ارزهای دیجیتالی

ژاپن که به اقتصاد قدرتمند خود در میان مردم کشور ما شهرت دارد، اخیراً با مشکلاتی در حوزه اقتصاد مواجه شده است و کاهش ارزش ین (واحد پولی ژاپن) و همچنین ایجاد تغییراتی ناخوشایند در سیاست‌های بانکی، چشم‌اندازی که قبلا در زمینه رمزارزها برای ساکنان این کشور ترسیم می‌شد را دستخوش تغییراتی کرده و به آن سرعت بخشیده است! جالب است بدانید که ارزش ین در هفته اخیر به پایین‌ترین سطح خود سقوط کرد و همین موضوع موجب ترغیب ژاپنی‌های بیشتری برای خرید بیت کوین و سرمایه‌گذاری بر روی رمزارزها گردید.

در همین راستا بسیاری از کمپانی‌های ژاپنی نظیر میکرواستراتژی (Microstrategy) و متا پلنت (Metaplanet) شروع به افزودن بیت کوین، پادشاه رمزارزها، به ذخایر مالی خود کردند تا از این طریق ارزش سرمایه خود را در برابر سقوط ارزش ین حفظ کنند. به عنوان مثال کمپانی متا پلنت از تصمیم رسمی خود برای فروش اوراق قرضه و خرید بیت کوین به میزان 7 میلیون دلار پرده برداشته است. البته این کمپانی قصد دارد از طریق تاسیس زیرمجموعه جدیدی در جزایر ویرجین بریتانیا نیز حضور خود را در بازار ارزهای دیجیتالی تقویت نماید.

با چنین توضیحاتی علت عجله ورود سونی به دنیای رمزارزها نیز روشن‌تر می‌شود و آنچه واضح است این که جهان جدید نظم خود را مبتنی بر رمزارزها خواهد چید و بسیاری از کمپانی‌ها با آگاهی از نقش کلیدی ارزهای دیجیتالی در دنیای آینده به سراغ سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های این دنیای نوظهور رفته‌اند. حضور و سخنرانی ترامپ در کنفرانس بیت کوین که یکی از بزرگترین رویدادهای دنیای کریپتوکارنسی محسوب می‌شود از یکسو و تائید صندوق‌های ETF ارز دیجیتال بیت کوین و اتریوم در دولت بایدن از سوی دیگر نیز خود اماره‌ای برای یکپارچگی جهان در پذیرش رسمی این بازار سودآور است.

هرچند که فعلا زود است بازار کریپتوکارنسی را با بازارهای مالی سنتی مورد مقایسه قرار دهیم ولی نگاه واقع‌بینانه به رشدی که ارزهای دیجیتال در 10 سال اخیر داشتند، تا حدودی می‌تواند تصویری واضح از چشم‌انداز روشن و درخشان بازار رمزارزها به دست دهد. این پیش‌بینی‌های مثبت و حتی ورود برندهای مد و لباس به حوزه توکن‌های غیرمثلی، متاورس و غیره خود به تنهایی می‌تواند گویای علت ورود سونی به دنیای رمزارزها باشد.

بلاگ کیف پول من؛ بروزترین بلاگ فعال در حوزه ارزهای دیجیتال

همان طور که در مطالب فوق مشاهده کردید، تصمیم کمپانی مشهور سونی برای گسترش فعالیت در دنیای رمزارزها جدیست و حوزه فعالیتی خود را نیز صرفاً به حوزه NFTها محدود نکرده است. این کمپانی با خرید صرافی آمبر ژاپن نشان داد که برنامه‌ای طولانی مدت و استراتژیک برای خود در دنیای کریپتوکارنسی ترسیم کرده و قصدی بر این که از میدان رقابت در حوزه رمزارزها دور بماند، ندارد. لازم به ذکر است که مطالب گفته شده در این مقاله همگی برداشتی از گزارشی بود که صرافی کیف پول من از معامله صرافی آمبر و جزئیات ورود کمپانی سونی به دنیای رمزارزها منتشر کرده است. هرچند که جزئیات زیادی از محتوای این معامله در دسترس نیست؛ اما بنابر اطلاع صرافی کیف پول من این خبر در حال تکمیل بوده و اگر به دنبال پیگیری فعالیت کمپانی‌های بزرگ در دنیای رمزارزها هستید یا می‌خواهید منبعی مطمئن برای پیگیری اخبار روز ارز دیجیتال به زبان فارسی و همراه با تحلیل کارشناسانه این اخبار بیابید، توصیه می‌کنیم که حتماً به وب‌سایت صرافی کیف پول من که رقیبی در میان صرافی‌های ایرانی چه به لحاظ راحتی خرید و فروش ارز دیجیتال و چه در بحث جامعیت محتوای بلاگ ندارد، سر بزنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی