ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رازهای پنهان نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران
اخبار و گزارش‌ها

رازهای پنهان نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران

مقدمه : شرکت یوبر به‌عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های نقد کننده درآمد یوتیوب در ایران، با استفاده از دانش فنی خود توانسته است ربات‌هایی را به جهت امنیت کانال های یوتیوب خود پیاده‌سازی کند که به ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۶ آذر ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۵

مقدمه : شرکت یوبر به‌عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های نقد کننده درآمد یوتیوب در ایران، با استفاده از دانش فنی خود توانسته است ربات‌هایی را به جهت امنیت کانال های یوتیوب خود پیاده‌سازی کند که به صورت ۲۴ ساعته بر تمام کانال‌ها نظارت دارند. امنیت کانال‌های یوتیوب، بالاترین اولویت شرکت یوبر است.

در دنیای امروز که نوسانات اقتصادی سایه سنگینی بر زندگی افراد انداخته است، داشتن یک منبع درآمد پایدار و دلاری می‌تواند آینده مالی شما را تضمین کند. یکی از محبوب‌ترین و در دسترس‌ترین راه‌ها برای کسب درآمد دلاری، فعالیت در پلتفرم پرطرفدار یوتیوب است.

یوتیوب، به عنوان دومین موتور جستجوی بزرگ جهان، فرصت بی‌نظیری را برای افراد فراهم کرده تا با تولید محتواهای جذاب و مفید، مخاطبان زیادی را جذب کرده و از این طریق درآمد کسب کنند. با توجه به رشد روزافزون استفاده از اینترنت در ایران، بازار یوتیوب در کشور ما نیز به سرعت در حال گسترش است و فرصت‌های بسیاری را برای یوتیوبرهای ایرانی ایجاد کرده است.

اما یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که یوتیوبرهای ایرانی با آن مواجه هستند، نحوه نقد کردن درآمد دلاری خود است. تحریم‌ها و محدودیت‌های بانکی، فرآیند نقد کردن درآمد را پیچیده کرده است. خوشبختانه، با ارائه خدمات نوین، این چالش برطرف شده است. شرکت‌هایی مانند یوبر با ارائه خدمات تخصصی، امکان نقد کردن درآمد یوتیوب آسان و سریع یوتیوبرها را فراهم کرده‌اند تا شما بتوانید بدون دغدغه محتواهای خود را تولید کنید. تا انتها همراه ما با جامع ترین راهنمای نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران باشید.

شرایط لازم برای شروع کسب درآمد از یوتیوب

شرایط مانیتایز شدن در یوتیوب به مجموعه‌ای از الزامات اشاره دارد که باید برای کسب درآمد از این پلتفرم رعایت کنید. این شرایط به شرح زیر هستند:

1.  داشتن حداقل 1000 مشترک (سابسکرایبر)

بعد از ساخت کانال یوتیوب، رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایبر، نشان‌دهنده علاقه و تعامل مخاطبان با محتوای شماست.

2.  داشتن 4000 ساعت واچ‌تایم در ۳۶۵ روز گذشته (یا رسیدن به ۱۰ میلیون بازدید در ۹۰ روز از ویدئوهای کوتاه)

این معیار به یوتیوب این اطمینان را می‌دهد که محتوای شما جذاب و مورد توجه است.

3.   رعایت قوانین یوتیوب و تأیید محتوای کانال

شما باید به تمامی قوانین و سیاست‌های یوتیوب پایبند باشید، از جمله قوانین مربوط به حق نشر، محتوای مناسب و دیگر موارد.

4.   ایجاد حساب گوگل ادسنس

ادسنس درواقع پل ارتباطی بین شما به عنوان یک یوتیوبر و گوگل است. وقتی ویدیوهای شما در یوتیوب نمایش داده می‌شوند، گوگل تبلیغاتی را در آن‌ها نمایش می‌دهد و درآمد حاصل از این تبلیغات را به حساب ادسنس شما واریز می‌کند.  ادسنس تنها ابزار یوتیوب برای پرداخت درآمد به تولیدکنندگان محتواست که از یوتیوب به دست می‌آید.

یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که کاربران ایرانی یوتیوب با آن روبرو هستند، نحوه‌ی دریافت درآمد از طریق ادسنس است. به دلیل محدودیت‌های موجود، امکان واریز مستقیم درآمد به حساب‌های بانکی داخل ایران وجود ندارد. این مسئله به دلیل نیاز ادسنس به اطلاعات بانکی و اقامتی بین‌المللی است که کاربران ایرانی عموماً به آن دسترسی ندارند. در ادامه به روش های موجود در نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران به طور کامل پرداخته شده است.

راهکارهای مالی برای نقد کردن درآمد یوتیوب

در اینجا به بررسی راهکارهای موجود برای نقد کردن درآمد یوتیوب می‌پردازیم. سه روش اصلی و معتبر در این زمینه وجود دارد که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

۱. ساخت حساب AdSense توسط خود فرد

اولین راه برای نقد کردن درآمد یوتیوب، ساخت یک حساب گوگل ادسنس توسط خودتان است. اما ایجاد حساب ادسنس برای کاربران ایرانی غیر ممکن شده است، چرا که نیاز به اطلاعات فردی، بانکی و سکونتی افراد خارج از ایران را دارد که کاربران در داخل ایران به آن دسترسی ندارند.

۲. ساخت حساب AdSense توسط دوستان و آشنایان در خارج از کشور

 ایجاد حساب ادسنس به کمک دوستان یا خانواده‌ای است که در خارج از ایران زندگی می‌کنند. اگر دوستی دارید که در کشور دیگری سکونت دارد و می‌تواند به شما کمک کند، می‌توانید از حساب بانکی و اطلاعات او برای ساخت حساب AdSense استفاده کنید. اما بالارفتن درآمد باعث مشکلات مالیاتی یا مسدود شدن حساب بانکی خواهد شد و استفاده ازین روش در طولانی مدت چالش برانگیز خواهد بود.

۳. استفاده از شرکت‌های واسطه برای نقد کردن درآمد

برای نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران به دلیل تحریم‌های مالی و عدم دسترسی مستقیم به سیستم‌های پرداخت بین‌المللی، استفاده از شرکت‌های واسطه یک راه حل مناسب و مطمئن است. این شرکت‌ها معمولاً به ازای دریافت کارمزدی، درآمد یوتیوب شما را نقد کرده و به حساب بانکی ایرانی شما واریز می‌کنند.

راهنمای عملی برای تبدیل درآمد یوتیوب به پول نقد در ایران

با توجه به محدودیت‌های موجود، برای نقد کردن درآمد حاصل از یوتیوب در ایران، استفاده از خدمات شرکت‌های واسطه توصیه می‌شود. شرکت یوبر (youber)، به عنوان یکی از معتبرترین پلتفرم‌های پرداخت در این حوزه، امکان تبدیل درآمد دلاری به ریال و واریز آن به حساب بانکی شما را به ساده‌ترین و امن ترین شکل ممکن فراهم می‌آورد.

به نقل از وب‌سایت یوبر:

شرکت یوبر (youber) همانند تمام شرکت‌های نقد کننده درآمد یوتیوب در ایران، یک شرکت MCN نیست. دلیل این موضوع هم اینست که شرکت‌های MCN اصلاً امکان حضور در کشور ایران را ندارند. همچنین شرکت یوبر با شرکت‌های MCN واقعی در خارج از ایران نیز همکاری نمی‌کند. دلیل این موضوع هم اینست که این شرکت‌ها برخلاف ادعا و دروغ‌هایی که مطرح می‌شود، هیچ‌گونه امنیتی برای کانال یوتیوب شما تضمین نمی‌کنند. پس اگر شرکتی در ایران ادعای MCN کرد و یا به شما بابت امنیت کانال یوتیوبتان تضمین داد، از دروغ‌های این شرکت فرار کنید."

همکاری با شرکت یوبر یکی از بهترین گزینه‌هاست چون این امکان را به شما می‌دهد که بدون نگرانی از کارمزدهای سنگین یا مشکلات امنیتی، با تمرکز بیشتر روی تولید محتوای خود، از درآمد یوتیوبی‌تان بهره‌مند شوید و تجربه‌ای آسوده و مطمئن در نقد کردن درآمد داشته باشید. چرایی این ادعا را در ادامه دریافت خواهید کرد.

مزایای بی‌نظیر یوبر: تجربه‌ای متفاوت از نقد کردن درآمد دلاری

1.     کارمزد پایین: یوبر به عنوان یکی از شرکت‌های واسطه نقد کردن درآمد یوتیوب، با کمترین کارمزد (حداکثر ۱۷ درصد) این خدمات را ارائه می‌دهد. این مسئله برای یوتیوبرها که به دنبال دریافت حداکثری از درآمد دلاری خود هستند، بسیار مهم است.  طبق بررسی های انجام شده، در حال حاضر کمترین کارمزد برای نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران را شرکت یوبر دارد.

2.     امنیت و اعتماد: یوبر با داشتن یک سیستم امنیتی قوی (ربات های هوشمند) و با محدودیت هایی که در انتخاب کانال ها دارند پس از عقد قرارداد، به صورت مداوم و با دقت بسیار بالا نسبت به نیروی انسانی، کانال شما را رصد می‌کنند تا از هرگونه مشکلی یا استرایک جلوگیری شود.

3.      مشاوره تخصصی: در مسیر یوتیوبر شدن، با مجموعه ای از سوالات مواجه خواهید شد که نیاز به دانش تخصصی یا راهنمایی های به موقع دارد، پس برای حل این مشکلات، پیشنهاد ما این است با برقراری ارتباطی موثر با تیمی که نسبت به الگوریتم های یوتیوب شناخت دارند داشته باشید تا با دریافت مشاوره های شخصی سازی شده برای رشد کانال یوتیوبتان در کوتاه‌ترین و بهینه ترین حالت به اهداف مدنظر خود برسید. همچنین، خدمات دیگری همچون سئوی کانال یوتیوب و مشاوره در زمینه بهینه‌سازی محتوای یوتیوب ارائه می‌دهد که می‌تواند به افزایش بازدید و درآمد دلاری کمک کند.

با استفاده از خدمات یوبر، می‌توانید به راحتی درآمد خود از یوتیوب را نقد کرده و بدون دغدغه مالی و به دور از کارمزدهای های سنگین، به تولید محتوای باکیفیت بپردازید. اگر به دنبال یک واسطه قابل اعتماد و امن هستید، یوبر می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • mghdesign
    mghdesign | ۱۳ آذر ۱۴۰۳

    اینکه یوبر mcn نداشت رو موافقم چون خودم از افرادی هستم که کانالم به دستشون از بین رفت. ولی اینکه توی ایران اصلا mcn نداریم دروغه. mcn داریم و الان خودم دارن باهاشون همکاری میکنم و بهم ثابت شده که کانالم به mcn وصله. در کل یکم بیشتر تحقیق شه قبل گذاشتن مقاله. اینجوری حق شرکتایی که واقعا mcn هستند ضایع میشه.

  • iimohammad
    iimohammad | ۱۳ آذر ۱۴۰۳

    از ویجیاتو خواهش دارم وقتی موضوع به این مهمی رو میخواید ریپورتاژ برید.
    یک مقدار تحقیق کنید بعد اجازه بدید این مطالب منتشر بشن.
    مردم به رسانه شما اعتماد دارن تو این مقاله نوشته mcn دروغه و هیچ امنیتی ایجاد نمیکته.
    این مطلب به طور کامل اشتباهه همونطور که امیرعباس تو کانال skillvid هم بهش پرداخته و دروغ این چیزیه که تو این متن نوشته شده.
    خواهشا در رابطه با محل درآمد مردم اگر مرخواهید چیزی بنویسید بیشتر دقت کنید.

مطالب پیشنهادی