ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

کلاهبرداری با فروش بازی‌های ویدیویی

این روزها یکی از ترفندهای کلاهبرداری اینترنتی، طراحی و استفاده از درگاه‌های پرداختی است که کاملا ساختگی هستند، اما در ظاهر هیچ تفاوتی با پرتال های شاپرک ندارند. به خاطر همین هم هست که می‌گویند ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰

این روزها یکی از ترفندهای کلاهبرداری اینترنتی، طراحی و استفاده از درگاه‌های پرداختی است که کاملا ساختگی هستند، اما در ظاهر هیچ تفاوتی با پرتال های شاپرک ندارند. به خاطر همین هم هست که می‌گویند همواره سعی کنید از سایت‌ها و مراکز معتبر خریداری کنید، و همیشه حواستان به آدرس درگاه پرداخت باشد.

این بار پای یکی از فروشندگان بازی‌های ویدیویی به این ماجرا باز شده. به گزارش ویجیاتو، به نقل از ایرنا، رئیس پلیس فتای پایتخت از دستگیری فیشری خبر می‌دهد که با ساخت درگاه جعلی، به بهانه خرید بازی‌های کامپیوتری از کاربران کلاهبرداری می‌کرد.

سرهنگ تورج کاظمی در گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس تهران می‌گوید: «اوایل آذر ماه پرونده‌ای از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای تهران با موضوع کلاهبرداری به پلیس فتا برای شناسایی متهم ارجاع شد».

وی ادامه داد: «شاکی جوان ۱۸ ساله‌ای بود که مدعی شد در اینستاگرام با صفحه‌ای که بازی‌های کامپیوتری می‌فروخت، آشنا شدم و تصمیم به خرید یکی از بازی‌ها گرفتم. لینکی برای من فرستاده شد که تنها از طریق آن می‌توانستم مبلغ خرید را واریز کنم و پس از آن درگاه بانک روی صفحه باز شد. بعد از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی در صفحه بانک، عملیات ناموفق بود و من نتوانستم بازی را خریداری کنم».

مقام پلیس اضافه کرد شاکی پس از یک روز پیامی دریافت کرده و متوجه شده مبلغ ۱ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان از حساب بانکی‌اش برداشت شده. وی بلافاصله به بانک مربوطه مراجعه کرده و متوجه شده که درگاه بانک جعلی بوده و کلاهبرداری صورت گرفته است.

رئیس پلیس فتا در ادامه گفت: شناسایی و بررسی این موضوع در دستور کار قرار گرفت و ماموران موفق شدند جوانی ۲۵ ساله ساکن تهران حوالی خیابان ناصرخسرو را شناسایی کنند. نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضایی قرار گرفت و دستور بازداشت این متهم اخذ شد».

فیشینگ تکنیک سرقت هویت در شبکه اینترنتی است و فیشرها از طرق مختلف کاربر را به سمت صفحات جعلی بانک‌ها هدایت و اطلاعات شخصی نظیر شماره کارت، نام کاربری، کلمه عبور و کلیه اطلاعات لازم برای برداشت از حساب را سرقت می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

تماشا کنید: ویجیاتو – ضربه سنگین قطع اینترنت به گیم ایران

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی